Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Eγώ Τολη (μάλλον το silot=tolis) θα έκανα τα παρακάτω.

πατώ με κλειστή την TV τα πλήκτρα με την ακόλουθη σειρά: info , menu , mute , power.
Η TV ανοιγει και σου εμφανιζεται ενα service menu. (Να κάνεις μόνο όσα σου λέω). Με τα βελάκια του τηλεκοντρόλ πηγαίνεις στην επιλογή option. Πατάς το κεντρικό κουμπί enter (αυτό που είναι στο κέντρο ανάμεσα στα βελάκια) και σου εμφανίζεται η επιλογή factory reset. Στην συνέχεια πατάς ξανά enter και η TV σβήνει και ξανανάβει για να την προγραμματίσεις από την αρχή όπως όταν την πήρες. Αν δεν σου διορθώσει τα προβλήματα που αναφέρεις τότε πρέπει να πάει για service.
Στο service menu έχει και τις ημερομηνίες παραγωγής της πλακέτας, πότε έγινε reset και πολλά άλλα στοιχεία που άμα ξέρεις λίγα πράγματα τότε μπορούν να σου φανούν χρήσιμα.

Καλησπερα και καλη χρονια. Σε αυτο που αναφερεις φιλε akan με το reset, επανερχονται και οι αναβαθμισεις στην αρχικη κατασταση οταν πρωτοαγοραστηκε η τηλεοραση? Για να γινω πιο συγκεκριμενος, αναιρουνται οσες αναβαθμισεις εχει περασει καποιος στο λειτουργικο? Λειτουργει σαν format? Εχω μπει μεσα στο menu που περιγραφεις, αλλα δεν εχω πειραξει κατι για να μην παρεμβω σε κατι που δεν θα εχει επιστροφη. Αλλωστε ειναι οντως επικινδυνο το να πειραξεις κατι στην "καρδια" της τηλεορασης.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα και καλη χρονια. Σε αυτο που αναφερεις φιλε akan με το reset, επανερχονται και οι αναβαθμισεις στην αρχικη κατασταση οταν πρωτοαγοραστηκε η τηλεοραση? Για να γινω πιο συγκεκριμενος, αναιρουνται οσες αναβαθμισεις εχει περασει καποιος στο λειτουργικο? Λειτουργει σαν format? Εχω μπει μεσα στο menu που περιγραφεις, αλλα δεν εχω πειραξει κατι για να μην παρεμβω σε κατι που δεν θα εχει επιστροφη. Αλλωστε ειναι οντως επικινδυνο το να πειραξεις κατι στην "καρδια" της τηλεορασης.

Καλή Χρονιά.
Με το factory reset δεν μπορείς να πειράξεις τις αναβαθμίσεις. Ότι έχεις περάσει παραμένει ως έχει. Αυτό άλλωστε φαίνεται και στην ημερομηνία του service menu.

Αν έχεις μπει στο service menu (έστω και χωρίς να κάνεις τίποτα) τότε θα παρατήρησες ότι όταν ξανάνοιξες την TV πολλές από τις ρυθμίσεις (της εικονας) γύρισαν στις αρχικές τους τιμές. Άμα κάνεις το factory reset τότε θα γυρίσουν όλες και η ημερομηνία θα αλλάξει με την ημερομηνία που έκανες το reset.

Προς πληροφόρηση. Μπορείς και με κάποιες ρυθμίσεις να έχεις και Skype στην TV :idea:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα και παλι. Αν μη τι αλλο ειναι ταμαλα ενδιαφερον του να παραθεσεις την ρυθμιση για το skype, γιατι σιγουρα θα ενδιαφερει πολυ κοσμο. Αρκει βεβαια να ειναι ασφαλης οι ρυθμισεις μεσα στο μενου-καρδια της τηλεορασης μας. Εγω δεν εχω WiFi-stick που να συνδεεται η τηλεοραση μου ασυρματα με το WiFi(HOL) του σπιτιου μου, αλλα μπορω ενσυρματα. Σιγουρα θελω να γνωριζω τα περι της ρυθμισης. Φανταζομαι την camera για το Skype την υποστηριζουμε μεσω usb-θυρας, ετσι? Και παλι ευχαριστω φιλε akan, Δημητρης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά. ´Εχω την Samsung 46'' και την εχω συνδέσει με το samsung 6930 home cinema .Μπορείτε να μου πείτε πως θα συνδέσω ακουστικά στο home να ακούω απο εκεί? Εχω το pc συνδεδεμένο με hdmi στην tv και θέλω να αγοράσω ακουστικά αλλά δεν ξερω ποιά είναι η σωστή είσοδος για αυτά.

Eγώ Τολη (μάλλον το silot=tolis) θα έκανα τα παρακάτω.

πατώ με κλειστή την TV τα πλήκτρα με την ακόλουθη σειρά: info , menu , mute , power.
Η TV ανοιγει και σου εμφανιζεται ενα service menu. (Να κάνεις μόνο όσα σου λέω). Με τα βελάκια του τηλεκοντρόλ πηγαίνεις στην επιλογή option. Πατάς το κεντρικό κουμπί enter (αυτό που είναι στο κέντρο ανάμεσα στα βελάκια) και σου εμφανίζεται η επιλογή factory reset. Στην συνέχεια πατάς ξανά enter και η TV σβήνει και ξανανάβει για να την προγραμματίσεις από την αρχή όπως όταν την πήρες. Αν δεν σου διορθώσει τα προβλήματα που αναφέρεις τότε πρέπει να πάει για service.
Στο service menu έχει και τις ημερομηνίες παραγωγής της πλακέτας, πότε έγινε reset και πολλά άλλα στοιχεία που άμα ξέρεις λίγα πράγματα τότε μπορούν να σου φανούν χρήσιμα.

Nαι Τολης
Ενδιαφερων τα οσα λες αλλα απο τις ρυθμισεις της τηλεορασης δεν εχω πειραξει σχεδον τιποτα μονο κατι ψιλα σε φωτεινωτητα οπισθιο φωτισμο και τιποτα αλλο και αυτα πολυ λιγο τι να κανω.... πριν τους παρω τηλεφωνο θα το δοκιμασω παντως

Η στιγμη που χαιρομαι στον υπατο βαθμο την τηλεοραση μου, ειναι οταν συνδεδεμενη με Playstation3 και παιζοντας το Gran Tourismo 5, με 3D εναλλαγη, ειναι απολυτη. Τα οργανα του καντραν την ωρα που παιζει στην πιστα, νομιζεις οτι βγαινουν εξω απο την τηλεοραση. Οποιος κατεχει ας παραθεσει καποιο παιχνιδι που να εχει τετοιες "συμπεριφορες" σε 3D, και να σε κανει να "κολλησεις" απολυτα!!!

Αυτό που πρέπει να δείτε / αγοράσετε / παίξετε, αν σας αρέσει και το στυλ του gameplay αυτού του είδους των παιχνιδιών, είναι το Uncharted 3 το οποίο έχει για εμένα το καλύτερο 3D που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε videogame.

Οντως το Uncharted 3 ειναι φοβερο παιχνιδι και μου αρεσει αυτου του ειδους το gaming, με γριφους και "πολεμικες". Φανταζομαι σε σκηνες 3D θα ειναι μαγικο στην τηλεοραση μας. Σκεφτομαι να παρω παιχνιδι και ειναι απο τις πρωτες μου επιλογες.

Χρονια πολλα Καλη χρονια σε ολους με ΥΓΕΙΑ. Δωστε στο λαο τις λεπτομερειες για το skype βρε παιδια. :worshippy:

Τα Link που παρεθεσες φιλτατε kotikos, ηταν πληρως κατατοπιστικα και αμεσα επεξηγησιμα, κυριως με το δευτερο link. Οσοι πιστοι, κατεβαζουμε τα αντικειμενα που παρετιθενται και αφου, οπως αναφερουν, ειναι αρχικα για την C650, αλλα ομως παρολα αυτα,δεν θα δημιουργηθει προβλημα και για ολες τις αλλες. Ειναι συμβατη και για εμας. Μεχρι τωρα αναβαθμισεις για "περιποιηση" software. Επιτελους, hardware που θα το "ζουμε"...

Καλημέρα και καλή χρονιά. Δοκίμασα στο πατρικό μου σπίτι φλασάκι με κατεβασμένα έργα και εξωτερικούς srt υπότιτλους στα ελληνικά αλλά στην οθόνη εμφανίζει "αλαμπουρνέζικα". Υπάρχει επιλογή γλώσσας ή κωδικοποίησης για τους υπότιτλους του ενσωματωμένου media player?
Ευχαριστώ

Πατάς το κουμπί Tools από το τηλεκοντρόλ όταν ξεκινάει η ταινία και πας στην επιλογή Subtitles όπου επιλέγεις Greek encoding.
Η ρύθμιση αποθηκεύεται και δεν χρειάζεται να το κάνεις κάθε φορά.

παιδες αν ξερει κανεις τα γυαλια που εχουμε για την c750 κανουν και για τις νεες samsung d σειρας? ειτε τις d6xx ειτε 7000 η 8000 εστω... μονο αν ξερει κανεις σιγουρα, αν οχι θα πω τιποτα για την samsung...

καλημερα σε ολους μια ερωτηση ξερει κανεις πια εκδοση και πως κανουμε εγκατασταση το SamyGO για την 46 c750 ? θελω πολυ να το κανω αλλα δεν ξερω τι και πως.

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλημερα σε ολους μια ερωτηση ξερει κανεις πια εκδοση και πως κανουμε εγκατασταση το SamyGO για την 46 c750 ? θελω πολυ να το κανω αλλα δεν ξερω τι και πως.

Σε αυτο που γραφεις φιλτατε alx255 με ενδιαφερει κι εμενα παραυτα. Αναφερεται θαρρω στην ομοιογενεια των αναβαθμισεων και στην παροχη ασφαλειας απο την Samy απο Hacking tools. Εν ολιγοις, συν και αλλα που θετονται. Για περισσοτερα δειτε εδω: http://en.wikipedia.org/wiki/SamyGO
Μπορειτε να πατησετε translate για να διαβασετε στα Ελληνικα ολη την σελιδα περι SamyGo. Οντως πολυ ενδιαφερον. Τωρα αν καποιος πραγματικα ξερει τον τροπο που μπορουμε να το περασουμε στην τηλεοραση μας, ας παραθεσει σχετικα.

Ξερει κανεις να απαντησει για τα λεγομενα? καποιος που να κατεχει η εστω να εχει αποψη...δεν ειναι κατι που περνα απαρατηρητο. Για το SamyGo ο λογος...
ευχαριστω, Δημητρης.

γεια σας παιδια θελω να με πει καποιος αν ξερει γιατι δεν μπορω να δω ολες τις ταινιες με το SAMSUNG PC Share Manager ?
θελει τιποτα ρυθμισεις? πιο παλια δεν ειχα προβλημα τι να πω μηπως φταιει που εβαλα την τελευταια εκδοση ?