Π.Χ. καλιμπραρισμένη τηλεόραση LED με 71 nits φωτεινότητα, μόνο καλιμπραρισμένη δεν είναι.
Kακη-μπραρισμένη....![]()
θα το δοκιμασω αυριο και σου λεω το βραδυμπορει καποιος να παιξει τη ματροσκα που ποσταρα παραπανω να δουμε αν υποστηριζει DTS η tv ?
Είναι θέμα της 'εξαιρετικής' μετάδοσης των καναλιών δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με τις ρυθμίσεις (ειδικά στα μακρινά πλάνα), αν δεις ποδόσφαιρο σε δορυφορικό HD δεν υπάρχει επιστροφή και μόνο τότε μπορεί να καταλάβει κάποιος ποοοοοόσο πίσω είμαστε...:fahne90:
Γιατί;;;
Αν κάποιος θέλει να δει την νύχτα πρέπει να στραβωθεί δηλαδή;![]()
Καλά βρε, το smilie δεν το είδες; :ernaehrung004:
Να υποθέσω ότι στην 9731 βλέπεις με φωτεινότητα < 100 nits?
Χθες είχα περισσότερο χρόνο να δω τηλεόραση.
Δοκίμασα και τα αναλογικά και τα ψηφιακά κανάλια.
Παρατήρησα ότι σε πολύ μικρά αντικείμενα που φαίνονται στο βάθος της εικόνας είτε πολύ μακρινά πλάνα σε πρόσωπα, είτε σε μακρινά ποδοσφαιρικά πλάνα το οι λεπτομέρειες αυτών των αντικειμένων ( όπως πρόσωπα ή μπάλες ) γίνονται ασαφείς.
Είναι θέμα ρυθμίσεων αυτών, ξέρετε?
Ειναι μαλλον λογω του κακου τηλεοπτικου σηματος..
γι αυτο ελεγα εγω οτι σε απλο τηλεπτικο σημα οι παλιες crt δειχνανε καλυτερα
Εννοείται... Αντίθεση 65 ...
Και τι σχέση έχει η κλίμακα μέτρησης της αντίθεσης με την φωτεινότητα της τηλεόρασης???....δλδ εγώ που έχω στην δική μου 42 σημαίνει ότι έχω 42 nits??....:nounder:
Καλησπέρα παιδιά! καινούργιος στο φορουμ αν και σας παρακολουθώ καιρό...
εχω παραγγείλει και εγώ την 46C750 και έχω μια ψιλοχαζή απορία. η τηλεόραση συνοδεύεται απο το απλό μαύρο remote control ή αυτό με το αλουμινένιο πλαίσιο όπως με διαβεβαίωσε πωλητης μεγαλης αλυσιδας? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στην 9731 η αντίθεση ελέγχει και τον οπίσθιο φωτισμό [εντός κάποιων ορίων], όπως και ο αισθητήρας περιβάλλοντος φωτισμού...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.