Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατι αλλο εχετε βρει καλες ρυθμισεις για το καλιμπραρισμα της τηλεορασης γιατι σε απλο τηλεοπτικο σημα ειναι αισχος

Τηλεοπτικό δεν καλιμπράρει ούτε επαγγελματίας.

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1229180&postcount=382

Παιδιά το έχω κάνει εκατοντάδες φορές copy-paste τα τελευταία χρόνια, μην ξεγελιέστε ότι η αντιγραφή ρυθμίσεων φέρνει αποτελέσματα ή ότι με το μάτι γίνεται δουλειά.....:nounder:

Δεν εχω γυαλια για να σου πω αν αξιζει η μετρατοπη απο 2D σε 3D αλλα δεν πρεπει να ειναι καλη απο αυτο που βλεπω χωρις γυαλια.. θα ειναι κουραστικη και θα αλοιωνει και το προτοτυπο σημα

Αυτό που γράφεις είναι παντελώς άστοχο.
Λες ότι η μετατροπή δεν είναι καλή, από αυτό που βλέπεις ... χωρίς γυαλιά !!!!!
Αυτό δεν στέκει όπως και να το διαβάσει κανείς.
Η μετατροπή που κάνει η τηλεόραση είναι πολύ καλή για τηλεόραση πρώτης γενιάς 3D, αλλά για τον φίλο που ρώτησε για αντικατάσταση μιας αξιόπιστηςτηλεόρασης με μια άλλη για μόνο αυτό το χαρακτηριστικό το θεωρώ λάθος επιλογή σαν σκέψη.

Εσας τι version γραφει δεξια στο πλαι η tv ?

εμενα γραφει Version: SQ01

τι πανελ φοραει αραγε ?

Δεν καταλαβαινω γιατι σβηνετε link με βιντεο 3D που προερχονται απο ελευθερα
δορυφορικα καναλια,χωρις καν να το ελενξετε
Ελεος επιτελους

Καλησπέρα, επειδή με ενδιαφέρει η τηλεόραση αυτή, MKV με ενσωματωμένους υπότιτλους παίζει κανονικά ή έχει πρόβλημα με τους υπότιτλους;

Η τηλεόραση δεν φαίνεται να μπορεί να κάνει αναβάθμιση firmware μέσω διαδικτύου καθώς δεν βρίσκει ενώ υπάρχει νεότερο λογισμικό.
Αντίθετα φαίνεται να μπορεί να κάνει αναβάθμιση μόνο μέσω USB.
Να θυμίσω ότι η τηλεόραση έρχεται με λογισμικό έκδοσης 1011 (Απριλίου 2010) και υπάρχει έκδοση 1013 (τέλος Μαϊου 2010).
Προς το παρών δεν προτίθεμαι να την κάνω καθώς δεν έχω παρηρήσει κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

* Τα 200Hz για τον φίλο που ρώτησε ενεργοποιούνται ως εξής:

• Menu
  • Οθόνη
  • Ρυθμίσεις Οθόνης
  • Motion Plus
  • Ομαλό

mkv με υποτιτλους μεσα στο mkv δεν παιζει..

Αλλα παιζει mkv με υποτιτλους σε εξωτερικο αρχειο srt.

Μπορεις ομως παντα να κανεις τους ενσωματομενους υποτιλους exract σε εξωτερικους υποτιλους srt με το mkvextract στο tsak mpam.

κατα τα αλλα το media player της ειναι φανταστικο παιζει απλα τα παντα
χωρις σπασιματα χωρις κολληματα ακομα και σε πολυ βαριες ματροσκες

Καλησπέρα, επειδή με ενδιαφέρει η τηλεόραση αυτή, MKV με ενσωματωμένους υπότιτλους παίζει κανονικά ή έχει πρόβλημα με τους υπότιτλους;

MKV αρχεία με ξεχωριστούς υπότιτλους παίζει μόνο μέσω USB.

Ευχαριστώ, μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί χθες δοκίμασα το media player σε μία 40C6500 ενός φίλου και σε μία ταινία δεν έπαιζε υπότιτλους και υπέθεσα ότι πρέπει να είναι επειδή μερικές από τις ταινίες που έχω έχουν ενσωματωμένους τους υπότιτλους. Πάντως το player από το λίγο που "έπαιξα" ήταν πολύ καλό. Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέριες γιατί το topic είναι για τις C750 .

Κατι αλλο εχετε βρει καλες ρυθμισεις για το καλιμπραρισμα της τηλεορασης γιατι σε απλο τηλεοπτικο σημα ειναι αισχος τα χρωματα σε αντιθεση με τις ταινιες HD που δοκιμασα απο usb που η ποιοτητα ειναι τελεια.

Τα 200HZ πως τα ενεργοποιω ?

Εισαι σιγουρος πως δεν φταιει η ληψη σου ?
Στη δικη μου samsung το τηλεοπτικο ειναι καλο και δινει μια ωραια τρισδιαστατη αισθηση με την οξυτητα του .

Στη δικη μου samsung το τηλεοπτικο ειναι καλο και δινει μια ωραια τρισδιαστατη αισθηση με την οξυτητα του .

ε στην ιδια κεραια εχω μια crt και παιζει καλυτερα σε τηλεοπτικο σημα

Καλώς ήρθες στην παρέα Ισοκράτη και καλορίζικη!

καποιος κατοχος της tv και ps3, παρατηρησε καθολου lag στο gaming?

Σημερα τη χαζευα στο πλαισιο.Ομορφη τηλεοραση.Σε καποια φαση λεω στον ευατο μου:"Εισαι μεγαλος μ@λ@κ@ς που δεν περιμενες λιγο ακομα να παιρνες τη c750 που πηρες τη b8000 και σ εχει φαει το clouding." Ε,δεν προλαβαινω να τελειωσω τη φραση μου,σκοτεινιαζει η εικονα και φαινονται κατι διαρροες φωτος απο τις γωνιες χειροτερες απο της b8000.Και ολα αυτα σε περιβαλλον καταστηματος μ εντονο φως.Επεσα στην περιπτωση?

Μην απορείς, επειδή δεν έχει η δική σου δεν σημαίνει ότι δεν έχει καμία άλλη, όπως ακριβώς, επειδή έχει η δική σου dead pixel δεν σημαίνει ότι έχουν όλες οι άλλες...;)

Την έχω δοκιμάσει σε πολύ χειρότερες συνθήκες από συνθήκες καταστήματος, και με πολύ σκοτεινά πλάνα και σίγουρα - τουλάχιστον αυτή που έχω στην κατοχή μου - δεν εμφανίζει κανένα ίχνος clouding.
Θεωρώ τις πιθανότητες να βρεθεί μία C750 με clouding σε σχέση με μία LED LCD απειροελάχιστες και όχι κάτι σύνηθες όπως στις τελευταίες.
Πρόκειται για μια πολύ καλή τηλεόραση, και οι ασάφειες των περιγραμμάτων ( πριονωτές ευθείες αντί για ευθείες ) που ανέφερα παραπάνω σε σήματα SD τελικά παρατήρησα ότι έχουν να κάνουν μόνο με το κανάλι ALPHA ( παρότι το πιάνω άψογα ) και μάλιστα με συγκεκριμένες εκπομπές του !!

τωρα που θα την αλλαξω ελπιζω η καινουργια να μην εχει και αυτη dead pixels
και clouding