Καλησπέρα, μπορούμε να δούμε κάπου το changelog για τα καινούργια firmware;
Σήμερα λέω να πάω να πάρω τα 3D γυαλιά. Επειδή όμως έχουν μαζί και την ταινία (προαιρετικά), θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βλέπω 3D Blurays (την συγκεκριμένη ταινία ας πούμε), χρησιμοποιώντας για player συμβατικό laptop (όχι 3d δλδ). Το laptop είναι το HP DV8-1080ea.
Η αναμονή των 40 ημερών(σαν μνημόσυνο) έλαβε επιτέλους τέλος!!!
Κύριοι, με χαρά σας ανακοινώνω ότι εδώ και λίγη ώρα είμαι ένας ευτυχής κάτοχος της le46c750!:music-smiley-005:
Ήδη το τεράστιο κουτί της κοσμεί το σαλόνι μου εμποδίζοντας προσωρινά την πρόσβαση σε καναπέδες και λοιπά έπιπλα!
Το μαρτύριο αρχίζει τώρα...
Δυστυχώς για μένα παρέλαβα πριν λίγο όταν τις πρώτες πρωινές ώρες οφείλω να ταξιδέψω στην Ήπειρο για να παραστώ σε γάμο συγγενικού προσώπου!
Έτσι, ούτε πρόλαβα να την δοκιμάσω, ούτε την έβγαλα από τη συσκευασία της κάτι που θα γίνει όταν επιστρέψω, αν τα καταφέρω να βρω βενζίνη!
Δευτέρα πήρα άδεια για να την χαρώ οπότε οι εντυπώσεις μου θα σας μεταφερθούν μόλις πάρει την θέση της στην κρεβατοκάμαρα μου!
Η λέξη ανυπομονώ είναι λίγη για να περιγράψει το μαρτύριο που περνώ για να έρθει η ώρα του test!
Σήμερα λέω να πάω να πάρω τα 3D γυαλιά. Επειδή όμως έχουν μαζί και την ταινία (προαιρετικά), θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βλέπω 3D Blurays (την συγκεκριμένη ταινία ας πούμε), χρησιμοποιώντας για player συμβατικό laptop (όχι 3d δλδ). Το laptop είναι το HP DV8-1080ea.
Κι όμως!!! :music-smiley-005:οχι δε μπορεις θες 3D blue ray...
αλλιως μπορεις να βλεπεις τα side by side 3D clips που κυκλοφορουν
Κι όμως!!! :music-smiley-005:
Μου έδωσαν για το Σ/Κ από το expert ένα ζευγάρι γυαλιά και το monsters vs aliens να testάρω πριν τα παραγγείλω και μετά από πολλές ώρες ψάξιμο voila!!!
Είδα το Bluray σε 3D χρησιμοποιόντας το laptop. Απλά χρειάζεται:
1) Το powerDVD Mark II (το κατέβασα σε trial)
2) Να συνδεθεί το laptop στην HDMI1 και από το μενού της TV να μετονομαστεί η HDMI1 σε PC (DVI-PC έλεγε στο post που βρήκα αλλά δεν ξέρω γιατί, με το DVI δεν παίζει ήχο, με το σκέτο PC δουλεύει μια χαρά)
3) Αφού ρυθμίσουμε το PowerDVD για να παίξει σε 3D (επιλέγουμε 3D ready TV στο 3D display configuration), από την τηλεόραση επιλέγουμε το 3D mode που μοιάζει με σκακιέρα, είναι το 2ο από δεξιά (αυτή η επιλογή εμφανίζεται μόνο αν κάνουμε μετονομασία της θύρας σε PC)
Δεν μου δούλεψε όταν γύρισα το laptop σε 24Hz, δεν εμφανιζόταν η σκακιέρα. Το άφησα 60Hz και δεν παρατήρησα καθόλου judder.
Αυτά :award:
ΥΓ: Η κάρτα γραφικών μου δεν είναι καν μέσα σε αυτές που λέει η NVIDIA ότι "σηκώνουν" hardware decoding του 3D. Είναι η GT 230M. Έπαιξε όμως χωρίς κολλήματα και το CPU load ήταν στο 7%-10%
μόλις κατάφερα να δω 3d video...αυτό που υπάρχει στο φόρουμ μας της samsung...
με μία κουβέντα:ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
Νόμιζα ότι τα βλέπω μπροστά μου!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.