skysports 3D pos mporoume na doume?
Εσύ με τα μάτια σου την έχεις δει την c8000 ; Εγώ λοιπόν που τις έχω δει και τις 2( αλλά και αρκετές άλλες ) έχω κάνει τις συγκρίσεις μου , και ήταν πολύ αυστηρές για να καταλήξω να πληρώσω τη διαφορά. Πάντως για να μείνουμε στην ουσία η αλήθεια είναι πως για τα λεφτά της η δική σου είναι εξαιρετική και κάτι παραπάνω, όμως μη μένεις σε αυτά μόνο που διαβάζεις ...... δες κιόλας. Όλα αυτα βέβαια για το κουβέντα να γίνεται και η ουσία είναι να αισθανεται ωραία ο καθένας με αυτό που έχει. Όμως να μη γινόμαστε και υπερβολικοί. Αυτά σου τα λέω με όλη τη καλή διάθεση, γιατί αυτό το site το διαβάζει πολύ κόσμος που θέλει να διαμορφώσει άποψη και να πάρει αποφάσεις. Δε νομίζεις οτι είναι λίγο άδικο για όλους αυτούς να δημιουργούμε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό όχι και τόσο σωστά κριτήρια για εκείνους;
Αρχικά να σου πω οτι κατα λάθος έστειλα την απάντηση σε σένα και λυπάμαι γι'αυτό, πήγαινε για τον SOLD OUT, και πάλι λυπάμαι. Τώρα όσο για τις διαφορές στην εικόνα δεν τις είδα μόνο σε κατάστημα που εκεί συμφωνώ μαζί σου ειναι πολύ μικρές εώς και ανύπαρκτες, αν δεν ασχοληθείς εκεί να ρυθμίσεις και να δεις , κάτι που το έκανα με αρκετές που με ενδιέφεραν ( άσχετα αν προσπάθησαν οι πωλητές να με εμποδίσουν, τρόπος υπάρχει ). Όμως και μετά την αγορά που έκανα τις λεπτομερείς ρυθμίσεις ξαναείδα και αλλού και με τη σύμφωνη γνώμη κατόχου 650 η διαφορά ήταν μεγάλη προς τη c8000. Την είχε ρυθμίσει και αυτός πολύ καλά. Θα μπορούσα να σου πω και άλλες αλλά θα κουραστούμε. Τελειώνοντας όμως να σου πω οτι είδα και τις καλλύτερες από τη c8000 led που υπάρχουν κάτοχοι τους σε αυτό το site. Δε βγήκα όμως να πω δημόσια << εμείς έχουμε τη καλλύτερη οι άλλοι τρώτε τη σκόνη μας >> και άλλα παρόμοια, για τους λόγους που έχω αναφέρει πιστεύω πως για κανέναν αυτό δεν είναι σωστό.Κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου. Δεν είμαι κάτοχος της 750 αλλά της 650 καθώς δεν με κέρδισε το 3D προς το παρών.
Ναι τις έχω δει με τα μάτια μου σε καταστήματα και μάλιστα και δίπλα δίπλα.
Αν θες την δική μου άποψη, όχι δεν είδα διαφορές στην εικόνα και δεν θα έδινα τα 500 ευρώ διαφορά σε σχέση με την 750 για να την αποκτήσω. Ωστόσο σε καταστήματα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα και γι’αυτό σου αναφέρω το συμπέρασμα του Mackenzie. Δεν νομίζω να έχει κάποιο συμφέρον για να προτείνει την 750 από την 8000. Για την ίδια εταιρεία μιλάμε. Το ίδιο θα δεις να προτείνουν και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα στο forum.
Αν εσύ ειδές διαφορές που σε κέρδισαν καλά έκανες και την πήρες. Δεν νομίζω όμως να γίνομαι υπερβολικός όταν προτείνω σε κάποιον να γλιτώσει 500 ευρώ και να πάρει αντίστοιχη αν όχι καλύτερη εικόνα.
![]()
vt20 εχεις?εγω μιλησα για το 3ΝΤΙ στα παιχνιδια εση τορα πως καταλαβες οτι μηλισα γι τη c8000 δεν καταλαβα:SFGSFGSF:εγω ηπα οτι δεν ειναι ανάγκη να χαλασης 2500 ευρο να δης 3ντι γιατη η 750 εχει ανώτερο απο της ντ20 αντε το ιδαμε το εκπληκτικό ντεμο της ντ20 που δηλαδή τελιο ειναι και στην 750Αρχικά να σου πω οτι κατα λάθος έστειλα την απάντηση σε σένα και λυπάμαι γι'αυτό, πήγαινε για τον SOLD OUT, και πάλι λυπάμαι. Τώρα όσο για τις διαφορές στην εικόνα δεν τις είδα μόνο σε κατάστημα που εκεί συμφωνώ μαζί σου ειναι πολύ μικρές εώς και ανύπαρκτες, αν δεν ασχοληθείς εκεί να ρυθμίσεις και να δεις , κάτι που το έκανα με αρκετές που με ενδιέφεραν ( άσχετα αν προσπάθησαν οι πωλητές να με εμποδίσουν, τρόπος υπάρχει ). Όμως και μετά την αγορά που έκανα τις λεπτομερείς ρυθμίσεις ξαναείδα και αλλού και με τη σύμφωνη γνώμη κατόχου 650 η διαφορά ήταν μεγάλη προς τη c8000. Την είχε ρυθμίσει και αυτός πολύ καλά. Θα μπορούσα να σου πω και άλλες αλλά θα κουραστούμε. Τελειώνοντας όμως να σου πω οτι είδα και τις καλλύτερες από τη c8000 led που υπάρχουν κάτοχοι τους σε αυτό το site. Δε βγήκα όμως να πω δημόσια << εμείς έχουμε τη καλλύτερη οι άλλοι τρώτε τη σκόνη μας >> και άλλα παρόμοια, για τους λόγους που έχω αναφέρει πιστεύω πως για κανέναν αυτό δεν είναι σωστό.
Όχι δεν έχω την vt20 , και μίλησα γενικά.....vt20 εχεις?εγω μιλησα για το 3ΝΤΙ στα παιχνιδια εση τορα πως καταλαβες οτι μηλισα γι τη c8000 δεν καταλαβα:SFGSFGSF:εγω ηπα οτι δεν ειναι ανάγκη να χαλασης 2500 ευρο να δης 3ντι γιατη η 750 εχει ανώτερο απο της ντ20 αντε το ιδαμε το εκπληκτικό ντεμο της ντ20 που δηλαδή τελιο ειναι και στην 750
μετα που θα βγουν τα 3ντι παιχνίδια θα κάτσουν να στραβώνονται απο της διπλές γραμες?με την ναυαρχιδα της πανασονικ καπου πρεπι να μπη ενα [ι] στο ναυαρχιδα γιατη ετση την βλεπω εγω αυτη τη πλσμα
την γινεται ομως οταν εχεις και της 2 τν της δοκημαζης και βλεπης οτι δεν χριαζεται να χαλασης μια περιουσία για να δης 3ντι ειναι τα ιδια κε οσο για τα παιχνιδια του πλεη 3 γιατη να εχει 2πλες γραμες στη ντ20 κανονικα αφου εχει 2500 ευρο εκει επρεπε να κανη τη διαφορά οχι να ειναι χειροτεραΔυστυχώς η σύγκριση γίνεται από αυτούς που θέλουν να καλύψουν τις δικές του ανασφάλειες και κάποιες φορές τις λάθος αποφάσεις τους, καταδικάζοντας τους άλλους. Ειναι σαν αυτό που λέει : << δεν έχω γω γαϊδαρο, να ψοφήσει και του γείτονα. >> Αυτά από εμένα και σταματάω να ασχολούμαι με το θέμα αυτό.
εγω ηπα οτι δεν ειναι ανάγκη να χαλασης 2500 ευρο να δης 3ντι γιατη η 750 εχει ανώτερο απο της ντ20 .......
Αφήνοντας στην άκρη το θέμα του 3D, δεν μπορώ να καταλάβω πως συγκρίνεις την 40C750 με την 50VT20.......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.