Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

skysports 3D pos mporoume na doume?

Θέλει συνδρομή στο full πακέτο του skydigital (συνδρομητικά κανάλια αγγλίας) και μετά είσαι elligible να δεις το κανάλι. Απο Σεπτέμβρη ανεβάζει άλλα 2 θεματικά κανάλια και νομίζω απο Οκτώβρη έρχεται το Eurosport 3D

Καλησπέρα σε όλους..από σήμερα είμαι καινούργιο μέλος της παρέας σας..και θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που με έχει απασχολήσει την τελευταία εβδομάδα..καταρχάς είμαι κάτοχος της samsung 40 C750, όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορω να ρυθμίσω την tv να πιάνει ψηφιακά κανάλια (είμαι κάτοικος αθηνών)..μήπως μπορεί κάποιος να μου πει επακριβώς την διαδικασία που πρέεπει να ακολουθήσω? ευχαριστώ για τον χρόνο σας..

Εσύ με τα μάτια σου την έχεις δει την c8000 ; Εγώ λοιπόν που τις έχω δει και τις 2( αλλά και αρκετές άλλες ) έχω κάνει τις συγκρίσεις μου , και ήταν πολύ αυστηρές για να καταλήξω να πληρώσω τη διαφορά. Πάντως για να μείνουμε στην ουσία η αλήθεια είναι πως για τα λεφτά της η δική σου είναι εξαιρετική και κάτι παραπάνω, όμως μη μένεις σε αυτά μόνο που διαβάζεις ...... δες κιόλας. Όλα αυτα βέβαια για το κουβέντα να γίνεται και η ουσία είναι να αισθανεται ωραία ο καθένας με αυτό που έχει. Όμως να μη γινόμαστε και υπερβολικοί. Αυτά σου τα λέω με όλη τη καλή διάθεση, γιατί αυτό το site το διαβάζει πολύ κόσμος που θέλει να διαμορφώσει άποψη και να πάρει αποφάσεις. Δε νομίζεις οτι είναι λίγο άδικο για όλους αυτούς να δημιουργούμε από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό όχι και τόσο σωστά κριτήρια για εκείνους;

Κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου. Δεν είμαι κάτοχος της 750 αλλά της 650 καθώς δεν με κέρδισε το 3D προς το παρών.
Ναι τις έχω δει με τα μάτια μου σε καταστήματα και μάλιστα και δίπλα δίπλα.
Αν θες την δική μου άποψη, όχι δεν είδα διαφορές στην εικόνα και δεν θα έδινα τα 500 ευρώ διαφορά σε σχέση με την 750 για να την αποκτήσω. Ωστόσο σε καταστήματα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα και γι’αυτό σου αναφέρω το συμπέρασμα του Mackenzie. Δεν νομίζω να έχει κάποιο συμφέρον για να προτείνει την 750 από την 8000. Για την ίδια εταιρεία μιλάμε. Το ίδιο θα δεις να προτείνουν και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα στο forum.
Αν εσύ ειδές διαφορές που σε κέρδισαν καλά έκανες και την πήρες. Δεν νομίζω όμως να γίνομαι υπερβολικός όταν προτείνω σε κάποιον να γλιτώσει 500 ευρώ και να πάρει αντίστοιχη αν όχι καλύτερη εικόνα.
-bye-

Απο την παρασκευη (27-8-10) ειμαι και εγω κατοχος της 40c750 που αντικατεστησε μια philips 9417. Βεβαια επειδη ελειψα το ΣΚ το μονο που προλαβα χθες το απογευμα να κανω, ηταν να τη στησω και να βαλω τη nova για να δω την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ. :bigcry:
Κατα τη διαρκεια του αγωνα παλεψα λιγο τις ρυθμισεις. Πρωτες εντυπωσεις αρκετα καλες στην παρακολουθηση τηλεοπτικου. Καποια αναλογικα καλα, καποια αλλα οχι, τα ψηφιακα καλυτερα. Βεβαια η συγκριση με την crt ηταν αναποφευκτη και δυστυχως η philips νικησε κατα κρατος. Επιφυλασσομαι ομως για να ψαξω καλυτερα τις ρυθμισεις και να τη φερω στα γουστα μου. οι υπολοιπες δοκιμες εν καιρω και ιδιως με την αγορα των απαραιτητων για τη λειτουργια 3d.
Στα θετικα ειναι οτι δεν παρατηρησα "συννεφο", "πεθαμενα" πιξελς και "διαρροες".
Στα αρνητικα η βαση της που συνεχιζει να μη μου καθεται καλα και το τηλεχειριστηριο (αχ ρε philips τι μας εχεις κανει :worshippy:)

Κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου. Δεν είμαι κάτοχος της 750 αλλά της 650 καθώς δεν με κέρδισε το 3D προς το παρών.
Ναι τις έχω δει με τα μάτια μου σε καταστήματα και μάλιστα και δίπλα δίπλα.
Αν θες την δική μου άποψη, όχι δεν είδα διαφορές στην εικόνα και δεν θα έδινα τα 500 ευρώ διαφορά σε σχέση με την 750 για να την αποκτήσω. Ωστόσο σε καταστήματα δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα και γι’αυτό σου αναφέρω το συμπέρασμα του Mackenzie. Δεν νομίζω να έχει κάποιο συμφέρον για να προτείνει την 750 από την 8000. Για την ίδια εταιρεία μιλάμε. Το ίδιο θα δεις να προτείνουν και αρκετοί άλλοι εδώ μέσα στο forum.
Αν εσύ ειδές διαφορές που σε κέρδισαν καλά έκανες και την πήρες. Δεν νομίζω όμως να γίνομαι υπερβολικός όταν προτείνω σε κάποιον να γλιτώσει 500 ευρώ και να πάρει αντίστοιχη αν όχι καλύτερη εικόνα.
-bye-
Αρχικά να σου πω οτι κατα λάθος έστειλα την απάντηση σε σένα και λυπάμαι γι'αυτό, πήγαινε για τον SOLD OUT, και πάλι λυπάμαι. Τώρα όσο για τις διαφορές στην εικόνα δεν τις είδα μόνο σε κατάστημα που εκεί συμφωνώ μαζί σου ειναι πολύ μικρές εώς και ανύπαρκτες, αν δεν ασχοληθείς εκεί να ρυθμίσεις και να δεις , κάτι που το έκανα με αρκετές που με ενδιέφεραν ( άσχετα αν προσπάθησαν οι πωλητές να με εμποδίσουν, τρόπος υπάρχει ). Όμως και μετά την αγορά που έκανα τις λεπτομερείς ρυθμίσεις ξαναείδα και αλλού και με τη σύμφωνη γνώμη κατόχου 650 η διαφορά ήταν μεγάλη προς τη c8000. Την είχε ρυθμίσει και αυτός πολύ καλά. Θα μπορούσα να σου πω και άλλες αλλά θα κουραστούμε. Τελειώνοντας όμως να σου πω οτι είδα και τις καλλύτερες από τη c8000 led που υπάρχουν κάτοχοι τους σε αυτό το site. Δε βγήκα όμως να πω δημόσια << εμείς έχουμε τη καλλύτερη οι άλλοι τρώτε τη σκόνη μας >> και άλλα παρόμοια, για τους λόγους που έχω αναφέρει πιστεύω πως για κανέναν αυτό δεν είναι σωστό.

διόρθωση . Για την 750 3d μιλούσα πιο πάνω που την έχει κάτοχος και όχι για την 650.

Κύριοι, δεν ασχολούμαστε με το ποια είναι καλύτερη αλλά πως να λειτουργήσουμε καλύτερα εκείνη που επιλέξαμε!
Μην το καταντήσουμε σαν τ' αυτοκίνητα που το καλύτερο είναι πάντα εκείνο που επιλέγει ο καθένας μας!

Προσωπικά απέρριψα τις led για τους εξής λόγους:
1) χειρότερος ήχος από το μικρότερο μέγεθος ηχείων
2) Φόβος για ανομοιογένεια στα χρώματα
3) φόβος για χειρότερη αξιοπιστία
4) πολύ ακριβότερη από την ήδη "τούμπανο" c750!

Δεν ξέρω αν έπραξα καλά αλλά με ευχαριστεί ως τώρα η επιλογή μου χωρις να με νοιαζει αν υπερτερεί ή υστερεί σε σχέση με τις κορυφαίες led!

ΑΝ δεν είχα μόνιμα συνδεδεμένο το πισι μου σε αυτή τότε δίχως κανένα δισταγμό θα έπαιρνα κάποια πλάσμα 50άρα είτε σαμσουνγκ είτε πανασονικ!

Αρχικά να σου πω οτι κατα λάθος έστειλα την απάντηση σε σένα και λυπάμαι γι'αυτό, πήγαινε για τον SOLD OUT, και πάλι λυπάμαι. Τώρα όσο για τις διαφορές στην εικόνα δεν τις είδα μόνο σε κατάστημα που εκεί συμφωνώ μαζί σου ειναι πολύ μικρές εώς και ανύπαρκτες, αν δεν ασχοληθείς εκεί να ρυθμίσεις και να δεις , κάτι που το έκανα με αρκετές που με ενδιέφεραν ( άσχετα αν προσπάθησαν οι πωλητές να με εμποδίσουν, τρόπος υπάρχει ). Όμως και μετά την αγορά που έκανα τις λεπτομερείς ρυθμίσεις ξαναείδα και αλλού και με τη σύμφωνη γνώμη κατόχου 650 η διαφορά ήταν μεγάλη προς τη c8000. Την είχε ρυθμίσει και αυτός πολύ καλά. Θα μπορούσα να σου πω και άλλες αλλά θα κουραστούμε. Τελειώνοντας όμως να σου πω οτι είδα και τις καλλύτερες από τη c8000 led που υπάρχουν κάτοχοι τους σε αυτό το site. Δε βγήκα όμως να πω δημόσια << εμείς έχουμε τη καλλύτερη οι άλλοι τρώτε τη σκόνη μας >> και άλλα παρόμοια, για τους λόγους που έχω αναφέρει πιστεύω πως για κανέναν αυτό δεν είναι σωστό.
vt20 εχεις?εγω μιλησα για το 3ΝΤΙ στα παιχνιδια εση τορα πως καταλαβες οτι μηλισα γι τη c8000 δεν καταλαβα:SFGSFGSF:εγω ηπα οτι δεν ειναι ανάγκη να χαλασης 2500 ευρο να δης 3ντι γιατη η 750 εχει ανώτερο απο της ντ20 αντε το ιδαμε το εκπληκτικό ντεμο της ντ20 που δηλαδή τελιο ειναι και στην 750
μετα που θα βγουν τα 3ντι παιχνίδια θα κάτσουν να στραβώνονται απο της διπλές γραμες?με την ναυαρχιδα της πανασονικ καπου πρεπι να μπη ενα [ι] στο ναυαρχιδα γιατη ετση την βλεπω εγω αυτη τη πλσμα

Last edited:
vt20 εχεις?εγω μιλησα για το 3ΝΤΙ στα παιχνιδια εση τορα πως καταλαβες οτι μηλισα γι τη c8000 δεν καταλαβα:SFGSFGSF:εγω ηπα οτι δεν ειναι ανάγκη να χαλασης 2500 ευρο να δης 3ντι γιατη η 750 εχει ανώτερο απο της ντ20 αντε το ιδαμε το εκπληκτικό ντεμο της ντ20 που δηλαδή τελιο ειναι και στην 750
μετα που θα βγουν τα 3ντι παιχνίδια θα κάτσουν να στραβώνονται απο της διπλές γραμες?με την ναυαρχιδα της πανασονικ καπου πρεπι να μπη ενα [ι] στο ναυαρχιδα γιατη ετση την βλεπω εγω αυτη τη πλσμα
Όχι δεν έχω την vt20 , και μίλησα γενικά.....

οποτε το συμπερασμα ειναι οτι δεν αξιζει να δωσεις τα παραπανω για την C8000
εκτος αν σε νoιαζει το design??

τελικα αυτο το design μας εχει καταστρεψει
χεχε
ειδικα αμα εχεις και την γυναικα απο διπλα..

αυτό είναι τουλάχιστον ισοπεδωτικό και άδικο...

Αν κάποιος το αποδείξει στην πράξη ή έστω στο δικό του υποκειμενικό επίπεδο ας επιλέξει το φθηνότερο προϊόν! Μέχρι εκεί όμως!
Για μένα όλα είναι θέμα αναγκών, δυνατοτήτων και κόστους...
Εκεί η c750 έχει φοβερό value for money όπως και η c650! Αυτό δεν την κάνει καλύτερη σε δυνατότητες απλά ως πακέτο δυνατοτήτων-κόστους!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προχωράμε σε σύγκριση!

Δυστυχώς η σύγκριση γίνεται από αυτούς που θέλουν να καλύψουν τις δικές του ανασφάλειες και κάποιες φορές τις λάθος αποφάσεις τους, καταδικάζοντας τους άλλους. Ειναι σαν αυτό που λέει : << δεν έχω γω γαϊδαρο, να ψοφήσει και του γείτονα. >> Αυτά από εμένα και σταματάω να ασχολούμαι με το θέμα αυτό.

Δυστυχώς η σύγκριση γίνεται από αυτούς που θέλουν να καλύψουν τις δικές του ανασφάλειες και κάποιες φορές τις λάθος αποφάσεις τους, καταδικάζοντας τους άλλους. Ειναι σαν αυτό που λέει : << δεν έχω γω γαϊδαρο, να ψοφήσει και του γείτονα. >> Αυτά από εμένα και σταματάω να ασχολούμαι με το θέμα αυτό.
την γινεται ομως οταν εχεις και της 2 τν της δοκημαζης και βλεπης οτι δεν χριαζεται να χαλασης μια περιουσία για να δης 3ντι ειναι τα ιδια κε οσο για τα παιχνιδια του πλεη 3 γιατη να εχει 2πλες γραμες στη ντ20 κανονικα αφου εχει 2500 ευρο εκει επρεπε να κανη τη διαφορά οχι να ειναι χειροτερα
´τελος παντων γινομαι ο κακος της παραστασης απλα οπου ακουται για πολα κερασια κρατατε και μικρο καλαθη'
θα το δειτε καπια στιγμη με τα ματια σας και θα δειτε ποσω σωστος ειμαι σε αφτα που γραφω

εγω ηπα οτι δεν ειναι ανάγκη να χαλασης 2500 ευρο να δης 3ντι γιατη η 750 εχει ανώτερο απο της ντ20 .......

Αφήνοντας στην άκρη το θέμα του 3D, δεν μπορώ να καταλάβω πως συγκρίνεις την 40C750 με την 50VT20.......

Ego tha ithela na po oti opiodipota problima antimetopisa me ton fourli me boithisan i anthropi tis technixx.gr kai tous ime poli ebgnomon gia tin boithia tous.

Αφήνοντας στην άκρη το θέμα του 3D, δεν μπορώ να καταλάβω πως συγκρίνεις την 40C750 με την 50VT20.......

:flipout:να ταν μονω το 3ντι τελος παντων καλα καλημπραρησματα :a0210:φιλε το λεω γιατη στην αρχη που ελεγα να παρω τη 40αρα ολη η παντογνώστες μου ελεγαν οτι δεν θα δω 3ντι
τωρα ?
τι εγινε?
αλαξε ο μανολιος και φόρεσε τα ρούχα του αλιος
δηπλες γραμες η ντ20 απο παιχνιδια ως βιντεακια απο τραιηλερ συνεχια
και η δικη μου δε λεω εμφανιζη διπλες γραμες σε καπια βιντεακια αλα η ντ20 στα παιχνιδια τουλαχιστον που εγω καίγομαι απογοητευτικά σην τα αλα που ανεφερα στο τοπικ της ντ20 που πολη παραδεχτηκαν οτι ειναι ηρπακτα αυτα που γραφω

Last edited:
μετά λοιπόν τις πρώτες 5 ημέρες χρήσης της τηλεόρασης έχω να πω ότι είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος με την 46C750 απο την 40B7000. Θα έλεγα ότι η έλειψη led μόνο καλύτερη νομίζω ότι την κάνουν παρά χειρότερη. υπενθυμίζω ότι αγόρασα την 46C750 λόγω του 3D και προτίμησα αυτήν απο την 7000 κυρίως λόγω χρημάτων αλλά τελικά αποδεικνυεται ότι είναι και ποιοτικά καλύτερη. Καλύτερη εικόνα, σαφώς καλύτερος ήχος. Μειονεκτήματα θα έλεγα είναι λόγω μαλλον συνήθειας απο την παλιά, η διαχείριση της (κυρίως τηλεκοντρολ), το μενού με δυσκόλεψε στην αποθήκευση των καναλιών με την σειρά που ήθελα και ίσως οι υποδοχές απο πίσω που είναι οι περισότερες πίσω και όχι στο πλαι όπως στην B7000.
Οσον αφορά το 3D, θα έλεγα ότι είναι καταπληκτικό. είδα αγώνα blackburn - arsenal και έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο την ποιότητα. Το μόνο που ανησυχεί είναι ότι τα γυαλιά σκοτεινιάζουν λίγο την εικόνα. Δεν ξέρω αν με άλλα γυαλιά είναι καλύτερα. Θα δοκιμάσω όμως και θα σας πω

Last edited: