Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μετά λοιπόν τις πρώτες 5 ημέρες χρήσης της τηλεόρασης έχω να πω ότι είμαι πολύ πιο ευχαριστημένος με την 46C750 απο την 40B7000. Θα έλεγα ότι η έλειψη led μόνο καλύτερη νομίζω ότι την κάνουν παρά χειρότερη. υπενθυμίζω ότι αγόρασα την 46C750 λόγω του 3D και προτίμησα αυτήν απο την 7000 κυρίως λόγω χρημάτων αλλά τελικά αποδεικνυεται ότι είναι και ποιοτικά καλύτερη. Καλύτερη εικόνα, σαφώς καλύτερος ήχος. Μειονεκτήματα θα έλεγα είναι λόγω μαλλον συνήθειας απο την παλιά, η διαχείριση της (κυρίως τηλεκοντρολ), το μενού με δυσκόλεψε στην αποθήκευση των καναλιών με την σειρά που ήθελα και ίσως οι υποδοχές απο πίσω που είναι οι περισότερες πίσω και όχι στο πλαι όπως στην B7000.
Οσον αφορά το 3D, θα έλεγα ότι είναι καταπληκτικό. είδα αγώνα blackburn - arsenal και έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο την ποιότητα. Το μόνο που ανησυχεί είναι ότι τα γυαλιά σκοτεινιάζουν λίγο την εικόνα. Δεν ξέρω αν με άλλα γυαλιά είναι καλύτερα. Θα δοκιμάσω όμως και θα σας πω

Από τι πηγή είδες το ποδόσφαιρο ??
Ήταν μετατροπή από 2D σε 3D το ματς ??

Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από τι πηγή είδες το ποδόσφαιρο ??
Ήταν μετατροπή από 2D σε 3D το ματς ??

απο αγγλικό δορυφορικό δέκτη και η εικόνα ήταν side by side.

περισότερα στο παρακάτω link και βέβαια 2 φώτο που σας επισυνάπτω

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=58463

Attachments

• IMG_0013.jpg
    IMG_0013.jpg
    58.8 KB · Views: 71
  • IMG_0014.jpg
    IMG_0014.jpg
    65.5 KB · Views: 54
να ταν μονω το 3ντι τελος παντων καλα καλημπραρησματα φιλε το λεω γιατη στην αρχη που ελεγα να παρω τη 40αρα ολη η παντογνώστες μου ελεγαν οτι δεν θα δω 3ντι
τωρα ?......

Το 3D σε 40" ακούγεται σαν ανέκδοτο. Ούτε απλό HD δεν μπορείς να ευχαριστηθείς σε τόσο μικρή οθόνη. Ασε που για να δεις 3D σε 40άρα θα πρέπει να κάθεσαι σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου.....

Για να απολαύσεις το 3D χρειάζεσαι πολλές ίντσες. Ακόμη και οι 50" είναι λίγες.....

Βέβαια εγώ άλλο σε ρώτησα. Πως είναι δυνατόν να συγκρίνεις δύο τηλεοράσεις με τόση μεγάλη διαφορά στην διαγώνιο (40" vs 50"). Οταν συγκρίνουμε δύο συσκευές απεικόνισης, αν μη τι άλλο το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε είναι να έχουν την ίδια ή παραπλήσια διάσταση.

Παιδια επειδη θα με τρελανουν στο σερβις λενε οτι αυτο το βυθισμα στο φωτισμο οταν αλλαζει πλανο απο φωτεινο σε σκοτεινο ειναι φυσιολογικο. Οτι το ΕΧΕΙ η τηλεοραση. Εχω κανει ρισετ τα παντα και παλι το κανει. Εδω τα παιδια λενε οτι ΔΕΝ το κανει! Μπορει καποιος με την 40αρα να μου στειλει ΠΜ να μιλησουμε γιατι ταχω παρει ασχημα.Την εχουν ακομα εκει και δεν την αλλαζουν με καινουρια, λενε οτι αλλαξανε πλακετα.
Ευχαριστω.

Last edited:
Παιδια επειδη θα με τρελανουν στο σερβις λενε οτι αυτο το βυθισμα στο φωτισμο οταν αλλαζει πλανο απο φωτεινο σε σκοτεινο ειναι φυσιολογικο. Οτι το ΕΧΕΙ η τηλεοραση. Εχω κανει ρισετ τα παντα και παλι το κανει. Εδω τα παιδια λενε οτι ΔΕΝ το κανει! Μπορει καποιος με την 40αρα να μου στειλει ΠΜ να μιλησουμε γιατι ταχω παρει ασχημα.Την εχουν ακομα εκει και δεν την αλλαζουν με καινουρια, λενε οτι αλλαξανε πλακετα.
Ευχαριστω.

αμα δε βγαλεις ακρη τηλεφωνο στο 1520 για καταγγελια και να ζητησεις
αλλαγη με καινουργια
εγω που εχω την 46αρα δεν κανει βυθισμα αν και ακομα δεν εχω καταλαβει τι ενοεις ακριβως.. μπορεις να ανεβασεις καποιο βιντεο να δουμε τι ενοεις ?

Δυστυχως την εχουν εκει. Δεν την εχω σπιτι.

Εννοω οτι πχ οταν αλλαζεις καναλια βλεπεις πανω αριστερα το display και ολη την οθονη να σκοτεινιαζει σαν να μειωνεται ο φωτισμος της και μολις επανελθει αυξανεται παλι. Αυτην την αυξομειωση το κανει οχι μονο στην αλλαγη αλλα και οταν βλεπω τηλεοραση και στις ταινιες.

Οταν δηλαδη βλεπω ταινια και εχει ενα φωτεινο πλανο και μετα αλλαζει πλανο σε σκοτεινο, τοτε βλεπεις ολη την οθονη (στους υποτιτλους φαινεται πιο καλα) να σκοτεινιαζει ελαφρα σαν auto dimming και μολις παει σε πιο φωτεινο αυξανεται παλι.

Last edited:
Αυτο το βρηκα στο

http://answers.us.samsung.com/answers/7463/product/LN46C750R2FXZA/questions.htm?sort=recenta&dir=asc

can auto dimming be turned off?
I have read in the reviews for B750 that there is a lag in the auto dimming feature where when there is a dark scene, the screen will auto dim in order to produce a darker black. However, because of the lag in the dimming, the auto dimming is noticeable. There were no way to turn off auto dimming in the menu settings. Does the C750 still have the auto dimming feature? If so, has this feature been improved so there's no more lag? and also can this feature be turned off in the settings now?
asked 4 months ago Anonymous on LN46C750 46" Class (46.0 inch diagonal) 1080p 3D LCD HDTV- NEW
1 answer
Answers
Although many of the Samsung LED TVs offer Auto Dimming, the B750 and C750 (both being conventional LCD TVs) do not offer this feature.

-MrSamsung

answered 4 months ago MrSamsung - Samsung HQ

οχι αυτο που λες δεν μου το κανει εμενα ειναι
καποιο προβλημα οποτε επιμονη στο σερβις για αλλαγη..

Το 3D σε 40" ακούγεται σαν ανέκδοτο. Ούτε απλό HD δεν μπορείς να ευχαριστηθείς σε τόσο μικρή οθόνη. Ασε που για να δεις 3D σε 40άρα θα πρέπει να κάθεσαι σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου.....

Για να απολαύσεις το 3D χρειάζεσαι πολλές ίντσες. Ακόμη και οι 50" είναι λίγες.....

Βέβαια εγώ άλλο σε ρώτησα. Πως είναι δυνατόν να συγκρίνεις δύο τηλεοράσεις με τόση μεγάλη διαφορά στην διαγώνιο (40" vs 50"). Οταν συγκρίνουμε δύο συσκευές απεικόνισης, αν μη τι άλλο το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε είναι να έχουν την ίδια ή παραπλήσια διάσταση.
:flipout:δες πρωτα και μετα ελα να ποσταρης αμαν με αφτο το ασχετιλικη μια χαρα ειναι η 40αρα για 3D και στα 4 μετρα αποσταση να κατσης 3D βλεπης
οσο για το HD θα σε παρακαλεσω πηγεναι δες σε καπιον φιλο σου απο εδω μεσα και μετα πες οτι θες
φιλε μου δεν θα θες να ξαναδης ταινια σε πλασμα απο τη πιοτητα που θα δης
απλα δοκιμασε αυτα ετση ακριβος οπος στα γραφω και μετα ελα να με πης ψευτη
η τν ειναι LCD ρε παιδια ιπαρχη τεραστια διαφωρα στη πιοτητα απο της ιποδιεστρες πλασμα
τελος ιντσες
παο σε προτζεκτορα και βαραω10 εγκεφαλικα απανωτα σε καθε ταινια απλα το σινεμα στο σπιτη
βαλε σε παρακαλω λιγω πλαιστεσιον 3 στη ντ 20 να δουμε τη 3ντη θα σου βγαλη θα αρχισης να γκαβωνεσαι απο της 2πλες γραμες στο MOTOSTORM 3D RIFT
αυτα απο εμενα εγω τεσταρα τη ντ20
η σηρα σου τωρα να κανης το ιδιο με τη SAMSUNG LE 40 C750
δες και κρινε επιμενω στο 3ντη απο αποσταση 4 μετρων
ασε τη σου εχουν πη δεστω με τα ματια σου
φιληκα ετση

:flipout:δες πρωτα και μετα ελα να ποσταρης αμαν με αφτο το ασχετιλικη μια χαρα ειναι η 40αρα για 3D και στα 4 μετρα αποσταση να κατσης 3D βλεπης

SOLD OUT να λείπουν οι χαρακτηρισμοί!!! Το ποιός είναι άσχετος το καταλάβαμε.

Απόλαυσε την 40άρα σου από τα 4 και από τα 10 μέτρα αν θέλεις, αλλά μην γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν.

Μας διαβάζουν και άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να μάθουν. Μην τους πάρεις στον λαιμό σου.

οσο για το HD θα σε παρακαλεσω πηγεναι δες σε καπιον φιλο σου απο εδω μεσα και μετα πες οτι θες
φιλε μου δεν θα θες να ξαναδης ταινια σε πλασμα απο τη πιοτητα που θα δης
απλα δοκιμασε αυτα ετση ακριβος οπος στα γραφω και μετα ελα να με πης ψευτη
η τν ειναι LCD ρε παιδια ιπαρχη τεραστια διαφωρα στη πιοτητα απο της ιποδιεστρες πλασμα
τελος ιντσες
παο σε προτζεκτορα και βαραω10 εγκεφαλικα απανωτα σε καθε ταινια απλα το σινεμα στο σπιτη
βαλε σε παρακαλω λιγω πλαιστεσιον 3 στη ντ 20 να δουμε τη 3ντη θα σου βγαλη θα αρχισης να γκαβωνεσαι απο της 2πλες γραμες στο MOTOSTORM 3D RIFT
αυτα απο εμενα εγω τεσταρα τη ντ20
η σηρα σου τωρα να κανης το ιδιο με τη SAMSUNG LE 40 C750
δες και κρινε επιμενω στο 3ντη απο αποσταση 4 μετρων
ασε τη σου εχουν πη δεστω με τα ματια σου
φιληκα ετση

Χωρίς λόγια.......

Επειδή κόλλησα κάπου θέλω την συμβουλή σας!
Σήμερα προστέθηκαν στα ψηφιακά κανάλια μερικά περιφερειακά ακόμη!
Πως μπορώ να τα προσθέσω δίχως να χαλάσω τις ρυθμίσεις που με κόπο έκανα έως τώρα; Το έκανε κανείς;;;;

SOLD OUT να λείπουν οι χαρακτηρισμοί!!! Το ποιός είναι άσχετος το καταλάβαμε.

Απόλαυσε την 40άρα σου από τα 4 και από τα 10 μέτρα αν θέλεις, αλλά μην γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν.

Μας διαβάζουν και άνθρωποι που θέλουν πραγματικά να μάθουν. Μην τους πάρεις στον λαιμό σου.

Χωρίς λόγια.......
:guitarist:ενταξει ειπα ψεματα ζητω συγνωμη:AFADF0:φανταζομαι θα εκανες το τεστ?και ετση καταλαβες οτι λεω ανακριβιες.
γιατη αν δεν το εκανες εχω ακομα της μεγαλες πηθανωτητες νε εχω δικιο
δοκιμαστε τη ρε παιδια αυτη τη τν αυτο ειναι το αντικημενο του φωρουμ δε σου λεω οτι εχω την υπερτηλεωραση και αλη δεν ιπαρχη
απλα τα σηγγεκρημενα που γραφω τα εχω τσεκαρη :a0210:

Επειδή κόλλησα κάπου θέλω την συμβουλή σας!
Σήμερα προστέθηκαν στα ψηφιακά κανάλια μερικά περιφερειακά ακόμη!
Πως μπορώ να τα προσθέσω δίχως να χαλάσω τις ρυθμίσεις που με κόπο έκανα έως τώρα; Το έκανε κανείς;;;;
Σε ποιά περιοχή προστέθηκαν νέα κανάλια;
Κάνε αναζήτηση νέας υπηρεσίας η νέων καναλιών και απλά θα προστεθούν και τα καινούργια. Ακόμα και αναζήτηση από την αρχή να κάνεις , θα βρείς τα νεα κανάλια , αλλά οι ρυθμίσεις σου δε πρόκειται να πειραχτούν σε ότι αφορά εικόνα & ήχο.Φαντάζομαι για αυτές μιλάς γιατί στα ψηφιακά κανάλια δε υπάρχει μικροσυντονισμός. Το μόνο που θα χαθεί αν κάνεις αναζήτηση από την αρχή σε όλα τα κανάλια είναι οτι θα χάσεις το μικροσυντονισμό στα αναλογικά.

πραγματικά κόλλησα...πως κάνω νέα αναζήτηση από την αρχή στα ψηφιακά δίχως να χαλάσω την σειρά τους; Κανάλια προστέθηκαν στην Αθηνά από τον σταθμό εκπομπής της Αίγινας!

:guitarist:ενταξει ειπα ψεματα ζητω συγνωμη:AFADF0:φανταζομαι θα εκανες το τεστ?και ετση καταλαβες οτι λεω ανακριβιες.
γιατη αν δεν το εκανες εχω ακομα της μεγαλες πηθανωτητες νε εχω δικιο
δοκιμαστε τη ρε παιδια αυτη τη τν αυτο ειναι το αντικημενο του φωρουμ δε σου λεω οτι εχω την υπερτηλεωραση και αλη δεν ιπαρχη
απλα τα σηγγεκρημενα που γραφω τα εχω τσεκαρη :a0210:

SOLD OUT, κατά καιρούς περνάμε από διάφορες εκδηλώσεις και σπαταλάμε αρκετή ώρα κάνοντας διάφορα τεστ, πέρα από τις προσωπικές μας εμπειρίες με τις δικές μας τηλεοράσεις. Για παράδειγμα:

Η έκθεση 3D TV:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=61376
Φωτογραφίες: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1244825#post1244825

Συγκριτικό που διοργάνωσε το avclub:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52389
Φωτογραφίες: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53174

Αν διαβάσεις τα νήματα θα δεις γνώμες από πολλά μέλη που τα είδαν από κοντά...
Και προσπάθησε να δεις πλάσμα να παίζει σε σπίτι, μην κρίνεις από το τι βλέπεις στο κατάστημα. Και οι 2 τηλεοράσεις μπορούν να δώσουν εξαιρετικές τηλεοράσεις, σε καμία περίπτωση δεν υστερούν οι πλάσμα. Το αντίθετο μάλιστα, σε value for money δεν παίζονται...