Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

SOLD OUT, κατά καιρούς περνάμε από διάφορες εκδηλώσεις και σπαταλάμε αρκετή ώρα κάνοντας διάφορα τεστ, πέρα από τις προσωπικές μας εμπειρίες με τις δικές μας τηλεοράσεις. Για παράδειγμα:

Η έκθεση 3D TV:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=61376
Φωτογραφίες: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1244825#post1244825

Συγκριτικό που διοργάνωσε το avclub:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52389
Φωτογραφίες: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53174

Αν διαβάσεις τα νήματα θα δεις γνώμες από πολλά μέλη που τα είδαν από κοντά...
Και προσπάθησε να δεις πλάσμα να παίζει σε σπίτι, μην κρίνεις από το τι βλέπεις στο κατάστημα. Και οι 2 τηλεοράσεις μπορούν να δώσουν εξαιρετικές τηλεοράσεις, σε καμία περίπτωση δεν υστερούν οι πλάσμα. Το αντίθετο μάλιστα, σε value for money δεν παίζονται...
ενδιαφερων φιλε θα το κιταξω αυριο:fahne90:

Δυστυχως την εχουν εκει. Δεν την εχω σπιτι.

Εννοω οτι πχ οταν αλλαζεις καναλια βλεπεις πανω αριστερα το display και ολη την οθονη να σκοτεινιαζει σαν να μειωνεται ο φωτισμος της και μολις επανελθει αυξανεται παλι. Αυτην την αυξομειωση το κανει οχι μονο στην αλλαγη αλλα και οταν βλεπω τηλεοραση και στις ταινιες.

Οταν δηλαδη βλεπω ταινια και εχει ενα φωτεινο πλανο και μετα αλλαζει πλανο σε σκοτεινο, τοτε βλεπεις ολη την οθονη (στους υποτιτλους φαινεται πιο καλα) να σκοτεινιαζει ελαφρα σαν auto dimming και μολις παει σε πιο φωτεινο αυξανεται παλι.
αυτο με το display το παρατηρησα και εγω εχθες. το εκανε εντονα στην εναλλαγη των αναλογικων καναλιων. στα ψηφιακα το εκανε σε μικρο βαθμο. μηπως παιζει ρολο καποια ρυθμιση της εικονας? το ρωταω αυτο γιατι εγω εχω κανει διαφορετικες ρυθμισεις στα αναλογικα και ψηφιακα. περα απ' αυτο, ομως υπαρχει η δυνατοτητα να εξαφανισουμε αυτο το display που δεν μ' αρεσει κιολας?

Έχω παρατηρήσει και εγώ το θέμα με το βύθισμα στην αλλαγή των καναλιών(ψηφιακών και αναλογικών) αλλά ΠΟΤΕ σε θέαση ταινίας ή καναλιών ή στην χρήση υπολογιστή!
Μήπως είναι απλά χαρακτηριστικό της τηλεόρασης το συγκεκριμένο; Αν το κάνει εν μέσω θέασης ναι είναι πρόβλημα όμως στις εναλλαγές των καναλιών, που είναι το fault;

αυτο με το display το παρατηρησα και εγω εχθες. το εκανε εντονα στην εναλλαγη των αναλογικων καναλιων. στα ψηφιακα το εκανε σε μικρο βαθμο. μηπως παιζει ρολο καποια ρυθμιση της εικονας? το ρωταω αυτο γιατι εγω εχω κανει διαφορετικες ρυθμισεις στα αναλογικα και ψηφιακα. περα απ' αυτο, ομως υπαρχει η δυνατοτητα να εξαφανισουμε αυτο το display που δεν μ' αρεσει κιολας?

Δεν νομιζω να γινεται.

Έχω παρατηρήσει και εγώ το θέμα με το βύθισμα στην αλλαγή των καναλιών(ψηφιακών και αναλογικών) αλλά ΠΟΤΕ σε θέαση ταινίας ή καναλιών ή στην χρήση υπολογιστή!
Μήπως είναι απλά χαρακτηριστικό της τηλεόρασης το συγκεκριμένο; Αν το κάνει εν μέσω θέασης ναι είναι πρόβλημα όμως στις εναλλαγές των καναλιών, που είναι το fault;

Δεν ειναι προβλημα στις εναλλαγες των καναλιων, απλα το αναφερω γιατι το κανει ΚΑΙ στις ταινιες και οταν βλεπω τηλεοραση.

Στο σερβις τσακωθηκαμε γιατι λενε οτι ειναι χαρακτηριστικο της, θα μας πουνε οτι ειμαστε και ελεφαντες σε λιγο... :huh2:
Λεγανε μαλιστα οτι στα forum λεμε οτι θελουμε,ο καραγκιοζης.

Αυτο το βρηκα στο

http://answers.us.samsung.com/answers/7463/product/LN46C750R2FXZA/questions.htm?sort=recenta&dir=asc

can auto dimming be turned off?
I have read in the reviews for B750 that there is a lag in the auto dimming feature where when there is a dark scene, the screen will auto dim in order to produce a darker black. However, because of the lag in the dimming, the auto dimming is noticeable. There were no way to turn off auto dimming in the menu settings. Does the C750 still have the auto dimming feature? If so, has this feature been improved so there's no more lag? and also can this feature be turned off in the settings now?
asked 4 months ago Anonymous on LN46C750 46" Class (46.0 inch diagonal) 1080p 3D LCD HDTV- NEW
1 answer
Answers
Although many of the Samsung LED TVs offer Auto Dimming, the B750 and C750 (both being conventional LCD TVs) do not offer this feature.

-MrSamsung

answered 4 months ago MrSamsung - Samsung HQ

Αυτος που το λεει εδω απο πανω που ειναι expert, staff member της Samsung, δεν ξερει δηλαδη??
Τι ειναι, ασχετιλας σαν τους δικους μας εδω στο Ελλαδισταν? :mad:

Last edited:
Για δες εδώ.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm

You_Too on 19 August 2010 8:39 pm Everyone, I don’t know if this has been discussed before, but I’ve found out what the setting “shadow detail” in advanced picture settings does.
It sets the level of auto-dimming when the screen is filled with dark content.
Some people have noticed this when changing channels on the TV, for example.
Set shadow detail to +2 (which is the max value) and the dimming will almost not be noticeable anymore.

Rich on 19 August 2010 8:42 pm @You_Too: So what setting should one have it on for tv, and for movies ??

You_Too on 19 August 2010 9:25 pm @Rich: I’d say keep it at +2 for everything. It will totally prevent the TV from dimming down in dark scenes = you’ll see all details you’re meant to see.

Ναι αλλά άμα επιλέξεις φυσική εικόνα το σχετικό μενού είναι απενεργοποιημένο! Μπορείς φυσικά να το κάνεις στα υπόλοιπα!

εχει κανείς ρε παιδιά καμία ιδέα τι ακριβώς αναβαθμίζει η καινούρια αναβάθμιση;;;;

εχει κανείς ρε παιδιά καμία ιδέα τι ακριβώς αναβαθμίζει η καινούρια αναβάθμιση;;;;
1. Title
Firmware for Valencia 1G(version : 1026.0)
2. Applicable Model
LCD C650, C670, C750
3. Carrier or Corporate Customer
All Customer
4. Description
Add ''3D Optimize'' option on Menu for better 3D image.
And this firmware prevents below issue
- Plug & Play is displayed whenver turning on TV.
- HDMI 2 is activated when HDMI 1 port is connected.

1. Title
Firmware for Valencia 1G(version : 1026.0)
2. Applicable Model
LCD C650, C670, C750
3. Carrier or Corporate Customer
All Customer
4. Description
Add ''3D Optimize'' option on Menu for better 3D image.
And this firmware prevents below issue
- Plug & Play is displayed whenver turning on TV.
- HDMI 2 is activated when HDMI 1 port is connected.
metafrash?den xero aglika na to kano?

και εγω ενταξει με την αναβαθμηση αλλα με την συνδεση με το ιντερνετ τι γινετε το εκανε κανεις να μας πει τι γινετε και πως γινετε?

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο trailer του avatar3d...αφού το διαφημιστικό αυτό τρισδιάστατο βίντεο δεν είναι παράνομο σας προτρέπω να το δείτε...
η τηλεόραση μας απλά με άφησε άφωνο μόλις το είδα.

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο trailer του avatar3d...αφού το διαφημιστικό αυτό τρισδιάστατο βίντεο δεν είναι παράνομο σας προτρέπω να το δείτε...
dosto me p.m. please:guitarist:

Στείλε το και σε εμένα με pm παρακαλώ.