παίδες στα γνωστά τορρενταδικα υπάρχει...αρκεί να το γκουγκλισετε...εκεί έχουν και την ταινία ολόκληρη αλλά προσωπικά δεν...προτρέπω την παράνομη διακίνηση ταινιών!
(λινκ να σας στειλω...το αρχείο είναι 300mb)
Αν θέλεις στείλε μου με pm το link. Ευχαριστώ.παίδες στα γνωστά τορρενταδικα υπάρχει...αρκεί να το γκουγκλισετε...εκεί έχουν και την ταινία ολόκληρη αλλά προσωπικά δεν...προτρέπω την παράνομη διακίνηση ταινιών!
(λινκ να σας στειλω...το αρχείο είναι 300mb)
@akai υπομονή έχω και θα δοκιμάσω όσο περισσότερο μπορώ. Μάλιστα κατόπιν και της προτροπής του chris_goode έπεισα το νήμα από την αρχή μιας και έχει πολλούς μήνες που το είχα διαβάσει και έβλεπα μόνο τα τελευταία ποστς.
μέχρι στιγμής είμαι στη σελίδα 30 και δεν είδα αναλυτικές ρυθμίσεις. Το ψάξιμο συνεχίζεται.
Το μόνο κακό είναι ότι όταν ξεκίνησα το διαβάσμα εκ νέου πάτησα το λινκ στην πρώτη σελίδα για το skroutz και είδα ότι το getitnow την έχει 710 ευρώ!!!! προχθές που το κοιτούσα ούτε για αστείο τετοια τιμή. Έπεσα ξερός μιας και είναι πάνω από 50% κάτω από την τιμή που την πήρα από το mediamarkt
οντος ειναι λαθος δειτε εδω
http://www.getitnow.gr/prod/ilektro...6c750-46-lcd-tv-3d-fullhd-200hz/prod200206pp/
δεν ειχε διαθεσιμοτητα ετσι και αλλιωςλογικό, πάντως αν κάποιος πρόλαβε μακάρι να μπορέσει να την πάρει στην πρώτη τιμή
με τις καταλληλες ρυθμισεις (φωτεινοτητα,αντιθεση) θα βελτιωσεις αυτα τα θεματα.Και εγώ αυτό νομίζω.
Αναρωτίεμαι τι θα γίνει αν την αγοράσουν αρκετοί και μετά πάνε στο μαγαζί με τα σχετικά printouts;
Τέλος πάντων. Ελπίζω να μην γίνομαι φορτικός αλλά θα κάνω άλλη μια ερώτηση. θορυβημένος από το post http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1266124&postcount=391
έκανα ένα τεστ με τις φωτογραφίες που υπάρχουν εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1248891&postcount=265
Αρχικά το καλό ήταν πως δεν είδα κανένα καμμένο pixel όπως είχα διαπιστώσει και στο λίγο χρόνο που την χρησιμοποίησα.
Οι χρωματιστές φωτό μου φάνηκαν ομοιόμορφες και χωρίς διακυμάνσεις στο τόνο του καθε χρώματος.
Στη μαύρη οθόνη, έχοντας κλείσει όλα τα παράθυρα πατζούρια κλπ ώστε να υπαρχει όσο το δυνατόν πιο πολύ σκοτάδι, είδα πως το μαύρο ήταν ουσιαστικά γκρί με έναν ελαφρύ τόνο ροζ. ήταν έτσι σε όλη την έκταση της οθόνης όχι σε ένα συγκεκριμένο σημείο.
Και σε κάποια σημεία σαν να φαίνονταν, δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος, κάποιες αχνές μαύρες κάθετες μπάρες.
Αυτό σημαίνει ότι η τηλεόραση έχει κάποιο πρόβλημα ή ότι απλά αυτό είναι το επίπεδο του μαύρου που δίνει;
οι ρυθμισεις που εχω αυτη τη στιγμη ειναι:
Λειτουργια: Τυπικο
Οπ.Φωτ.: 11
Αντιθ.: 85
Φωτειν.: 35
Ευκρ.: 25
Χρωμα: 35
Αποχρ.: 50-50
Eco: Off
Προχωρημενες:
Τον.Μαυρου: Σκουρο
Δυν.Αντιθ.: Μετριο
Λεπτ.Σκιας: 0
Gamma: +1
Ειδ.Μοτ.: Off
Λειτ. RGB: Off
χρωμα περιoχ.: auto
Ισορ.Λευκ: 28,25,16
17,25,21
αποχρ.δερμ.: 0
βελτ.ακρ.: off
Επιλογη εικονας
Τονος: Κανονικο
Μεγεθος: Auto
Ψηφ.Φιλτρ.Θορ.: Off
Φιλτρ.MPEG: Off
Motion Plus: Προσαρμοσμενο (10,0)
Με αυτες εχω πετυχει την επιθυμητη εκονα σε ολα τα ψηφιακα καναλια.
Στα αναλογικα (οσα εχουν καλο σημα) εχω αποδεκτη εικονα.
Ολα αυτα παντα με τα γουστα μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.