Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τελικα το εκανα με την βοηθεια του φιλου japanese με το βιντεακι και ειναι τελοιο

Αγαπητοί φίλοι,
Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά της C750 στις 46" θα μπορούσε κάποιος απο τους ήδη κατόχους και χρήστες αν μου δώσει μια εικόνα για την λειτουργία 3D;
Διαβάζω σε πολλά sites οτι υποφέρει σημαντικά απο crosstalk.
Είναι όντως τόσο σοβαρό που να κάνει την ύπαρξη 3D δώρο-άδωρο ή είναι
ανεκτό:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

(ΥΓ. Είναι πολύ πιθανό στις 70 τόσες σελίδες του thread να έχει δοθεί ήδη απάντηση οπότε συγχωρήστε με αν επεναλαμβάνεται η ερώτηση)

Αγαπητοί φίλοι,
Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά της C750 στις 46" θα μπορούσε κάποιος απο τους ήδη κατόχους και χρήστες αν μου δώσει μια εικόνα για την λειτουργία 3D;
ανεκτό:

(ΥΓ. Είναι πολύ πιθανό στις 70 τόσες σελίδες του thread να έχει δοθεί ήδη απάντηση οπότε συγχωρήστε με αν επεναλαμβάνεται η ερώτηση)

τι εννοεις με το crosstalk;

Αγαπητοί φίλοι,
ανεκτό:

καταλαβα τι εννοεις μαλλον για το crosstalk. Εγω δεν έχω δει ποτε είδωλα περαν μονο οταν βαζεις αλλου ειδους 3D απο αυτο που σου δινει η πηγή. Μιλαω π.χ. να εχεις ενεργοποιησει το format 2D - 3D σε πηγη που δίνει 3D side by side. κατα τα άλλα δεν υπαρχει πρόβλημα με το 3D της τηλεορασης. Αν ψαξεις λίγο στο παρακατω thread έχω ανεβάσει και φωτο

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=58463

Αγαπητοί φίλοι,
ανεκτό:

Το μεγάλο κακό με όλες τις 3D τηλεοράσεις είναι ότι μέχρι να βγει σοβαρή ποσότητα 3D υλικού.. θα έχεις αλλάξει την τηλεόραση. :D

κυκλοφορει καμποσο υλικο αμα εχεις ψαξει καλα
καμμια 10αρια ταινιες καμποσα clips/demos και κατι δορυφορικα.
Επισης αναμενεται φετος και αλλο υλικο
εγω δεν εχω γυαλια 3D και ετσι δεν το εχω δοκιμασει

Ηρθεεεεεεεεε!!!Επιτελους:BDGBGDB55:Λοιπόν, δεν προλάβα να δώ και πολλα, αλλα η πρώτη εντύπωση ειναι πολύ καλή. Τελικά είχε μέσα και δώρο ενα ζευγάρι γυαλία. Εχω όμως το εξής αισθητικό προβληματακι: εχει σε ένα σημειο στο μάυρο πλαίσιο κατι γραμμές σαν γρατσουνιές.:bigcry:(δεν είναι όμως γρατσουνιές) Υπάρχει καποιος τρόπος να φύγουν?Με κάποιο ειδικό υγρό μήπως???

Ηρθεεεεεεεεε!!!Επιτελους:BDGBGDB55:Λοιπόν, δεν προλάβα να δώ και πολλα, αλλα η πρώτη εντύπωση ειναι πολύ καλή. Τελικά είχε μέσα και δώρο ενα ζευγάρι γυαλία. Εχω όμως το εξής αισθητικό προβληματακι: εχει σε ένα σημειο στο μάυρο πλαίσιο κατι γραμμές σαν γρατσουνιές.:bigcry:(δεν είναι όμως γρατσουνιές) Υπάρχει καποιος τρόπος να φύγουν?Με κάποιο ειδικό υγρό μήπως???

τωρα αμα σου πω να τους την γυρισεις πισω θα γινω κακος...
αμα δεν θες να την γυρισεις(που να μπαινεις στην ταλαιπωρια) ζητα καποια χρηματα πισω η καποιο δωρο λογω ελλατωματος

καταρχην καλοριζικη και καλες θεασεις. εκανες πολυ καλη επιλογη.
οι γρατζουνιες φαινονται πολυ? μηπως τις εκανες εσυ προσπαθωντας να τη βγαλεις απο την κουτα και τα φελιζολ?
τεσπα. παρε ενα νωπο vettex και σκουπισε τη.
οχι καθαριστικα υγρα.

καταρχην καλοριζικη και καλες θεασεις. εκανες πολυ καλη επιλογη.
οι γρατζουνιες φαινονται πολυ? μηπως τις εκανες εσυ προσπαθωντας να τη βγαλεις απο την κουτα και τα φελιζολ?
τεσπα. παρε ενα νωπο vettex και σκουπισε τη.
οχι καθαριστικα υγρα.

Εγώ τις έκανα...:bigcry:,γιατί ήθελα να την καθαρίσω σε ένα σημείο και την "έξησα" λίγο με το νύχι μου.Τελος παντων,δεν είναι τοσο τραγικό,αλλά δεν θα με πείραζε κιόλλας να μην φαινόταν.

Εγώ τις έκανα...:bigcry:,γιατί ήθελα να την καθαρίσω σε ένα σημείο και την "έξησα" λίγο με το νύχι μου.Τελος παντων,δεν είναι τοσο τραγικό,αλλά δεν θα με πείραζε κιόλλας να μην φαινόταν.
μην στεναχωριεσαι. θα τις συνηθισεις με το καιρο :smile:
θυμαμαι οταν πριν χρονια αγορασα μια philips 9417 (1000 + ευρωπουλα) στην προσπαθεια μου να την μεταφερω χωρις την κουτα απο το μαγαζι στο σπιτι την χτυπησα και την γρατζουνισα στο πλαισιο. στην αρχη μου φαινοταν καπως αλλα μετα απο λιγο δεν εδινα σημασια καν. και σημειωσε οτι ηταν ασημενια και εκανε μπαμ η ζημια.γι αυτο σου λεω, μην στεναχωριεσαι.

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ταιριάζει και το παλιό,καλό,κλασικό σεμαίν-πετσετάκι σ' αυτές
τις "καινούργιες" βρε παιδί μου,για να κρύψει τις ατέλειες.....:flipout::flipout:
Καλορίζικη.

Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ταιριάζει και το παλιό,καλό,κλασικό σεμαίν-πετσετάκι σ' αυτές
τις "καινούργιες" βρε παιδί μου,για να κρύψει τις ατέλειες.....:flipout::flipout:
Καλορίζικη.
ναι ρε γμτ οι καινουργιες tv δεν παιρνουν σεμεδακια πανω τους. :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ναι ρε γμτ οι καινουργιες tv δεν παιρνουν σεμεδακια πανω τους. :flipout:
:jester::jester:
Και δεν έχω ούτε σεμεδάκια...χαχαχαχα!!!Thanks for the support guys!!!