Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σχετικά με μερικά στοιχεία από το post του @mpetou...

To ότι η TV χάνει την ώρα μετά από διακοπή ρεύματος, δεν συμβαίνει μόνο στην συγκεκριμένη τηλεόραση.Μετά από λίγο συγχρονίζει πάλι την ώρα της από οποιοδήποτε κανάλι έχει Teletext.
To Samsung pc share manager δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Στα Win7 μπορείς να στριμάρεις τα πάντα στην TV χωρίς επιπλέον λογισμικό.
Στο linux υπάρχουν άπειρα δωρεάν λογισμικά πχ XBMC με τα οποία προσθέτεις λειτουργίες uPNP.

Κρίνω υπερβολικό ότι συζητάτε για επιστροφή τηλεόρασης και χρήση της εγγύησης λόγω κυρίως ατελούς υλοποίησης του media player της τηλεόρασης.

Σχετικά με μερικά στοιχεία από το post του @mpetou...

To ότι η TV χάνει την ώρα μετά από διακοπή ρεύματος, δεν συμβαίνει μόνο στην συγκεκριμένη τηλεόραση.Μετά από λίγο συγχρονίζει πάλι την ώρα της από οποιοδήποτε κανάλι έχει Teletext.
To Samsung pc share manager δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Στα Win7 μπορείς να στριμάρεις τα πάντα στην TV χωρίς επιπλέον λογισμικό.
Στο linux υπάρχουν άπειρα δωρεάν λογισμικά πχ XBMC με τα οποία προσθέτεις λειτουργίες uPNP.

Κρίνω υπερβολικό ότι συζητάτε για επιστροφή τηλεόρασης και χρήση της εγγύησης λόγω κυρίως ατελούς υλοποίησης του media player της τηλεόρασης.

κανεις λαθος ΔΕΝ συγχρονιζει μονη της πρεπει εσυ να την ρυθμισεις.
Στα win 7 μπορεις να streamareis απο τον windows media player μερικα αρχεια μονο και οχι οτιδηποτε και παντα ΧΩΡΙΣ υποτιλους.
Στο linux το μονο λογισμικο που δουλευει καπως σωστα με την samsung
ειναι το minidlna κανενα αλλο αλλα και παλι και αυτο εχει προβληματακια.
Η καλυτερη λυση για το προβλημα του dlna server χωρις transcoding
ειναι να μπορει η τηλεοραση να kanei mount shares(πανευκολο να το φτιαξουνε αυτο).
Ετσι θα παιζουνε παρακαμπτοντας το πρωτοκολλο DLNA και θα παιζουνε τα αρχεια οπως απο usb σαν να ειτανε σε τοπικο δισκο ετσι δεν θα χρειαζεται κανενα προγραμμα να παιζει τον ρολο DLNA server.
Για DLNA server πρεπει να ξαναγραψει η samsung το pc share manager
σε Java καθως ειναι cross platform και εξασφαλιζει συμβατοτητα και αναμεσα στις διαφορες εκδοσεις των windows αλλα και στα διαφορα αλλα λειτουργικα και στις μελλοντικες εκδοσεις λειτουργικων.
Το αλλο που ειναι πολυ ηλιθιο bug ειναι οτι η tv παιζει σωστα sidebyside over/under ΜΟΝΟ υλικο που ειναι σε 16:9 απο οποιαδηποτε πηγη αμα ειναι
σε αλλο καδρο που ολες οι ταινιες ειναι σε αλλο καδρο τα κανει strech
και τα παραμορφωνει και χαλαει τελιως το 3D σοβαροτατο bug.

Ολα που εγραψα παραπανω ισχυουνε 100% και δεν ειπα να γυρισετε την τηλεοραση αλλα να στειλετε mail και να τους απειλησετε οτι θα την γυρισετε
αν δεν τα φτιαξουνε.
Οσο ποιο πολλοι στειλουνε mail τοσο περισσοτερες πιθανοτητες να τα φτιαξουνε.
Μερικα απο τα παραπανω προβληματα ειναι σοβαρος λογος ωστε να δικαιολογηθει επιστροφη χρηματων.

τιποτα το δοκιμασα
αν μπορειτε στειλτε mail με τα bugfixes που προτεινα παραπανω

OSD Wrapping of Specific Languages issue on wireless pop-up window.
To remove the message "USB Overload".
[MHEG} memory leak at Frame channel (UK only).
Latvian/Lithuanian OSD error when insert wireless dongle.

Αυτά αλλάζει...τίποτα λοιπόν στην πράξη

Γεια σας,εχω και εγω αυτην την TV 46" και θελω να μου πει καποιος ποιες ειναι οι καλειτερες ρυθμισεις για να εχω την καλειτερη εικονα για XBOX360 και PS3.Δεν ξερω.Δεν την εχω κανει UPDATE.Θα με βοηθησει καποιος παρακαλω.

Καλησπερα
Μετα απο αναμονη δυο εβδομαδων περιπου παρελαβα χτες με αντικατασταση για
κολημμενο subpixel (μπλε).Ολα καλα με την καινουργια.
Τελικα σταθηκα δυο φορες τυχερος καθως στη συσκευασια ειχε και το ασπρο
κουτακι με τα γυαλια κατι που δεν περιμενα γιατι η TV ειναι 40".

Θελω να πω ενα ευχαριστω σε ολα τα παιδια που γραφουν εδω γιατι αν και το
pixel οπως λενε δεν ειναι μεγαλο προβλημα δεν υπηρχε περιπτωση να ψαχτω και να το δω μονος μου τοσο γρηγορα.
Και ενα ευχαριστω ακομα στον mpetou.

Για το θεμα με την ωρα της TV στο plug & play (Αρχικη ρυθμιση) εχει επιλογη
αυτοματα η χειροκινητα.Αν επιλεγει το αυτοματο παιρνει την ωρα απο τα
ψηφιακα μονη της.Αν επιλεγει χειροκινητα θελει καθε φορα που κοβεται το
ρευμα ρυθμιση.

εγω πιανω 4 ψηφιακα τοπικα και δεν παιρνει απο μονη της την ωρα.
Βεβαια δεν πιανω digea ουτε ερτ ψηφιακα αλλα τοπικα ψηφιακα που μαλλον δεν εκπεμπουνε την ωρα γιατι δεν παιρνει την ωρα στο auto η τηλεοραση.

οπως το λες ειναι στην αθηνα μονο ρυθμιζεται μονη της στην κρητη που πιανουμε 4 ψηφιακα δεν ρυθμιζεται μονη της οπως δεν ρυθμιζεται και σε οσους εχουνε μονο αναλογικα καναλια.
H samsung ακομα δεν μου απαντησε στο mail που εστειλα στειλτε και εσεις
mail με τα προβληματα.

OSD Wrapping of Specific Languages issue on wireless pop-up window.
To remove the message "USB Overload".
[MHEG} memory leak at Frame channel (UK only).
Latvian/Lithuanian OSD error when insert wireless dongle.

Αυτά αλλάζει...τίποτα λοιπόν στην πράξη

Αυτό το description το είχαν όλα τα τελευταία firmwares.
Οπότε δεν νομίζω ότι μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό.

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα
Μετα απο αναμονη δυο εβδομαδων περιπου παρελαβα χτες με αντικατασταση για
κολημμενο subpixel (μπλε).Ολα καλα με την καινουργια.
Τελικα σταθηκα δυο φορες τυχερος καθως στη συσκευασια ειχε και το ασπρο
κουτακι με τα γυαλια κατι που δεν περιμενα γιατι η TV ειναι 40".

Γυαλια σε 40άρα?? Απο ποιο μαγαζι την πηρες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γυαλια σε 40άρα?? Απο ποιο μαγαζι την πηρες?

Την πρωτη την πηρα απο electroworld 949 και δεν ειχε γυαλια μεσα.
Η δευτερη ηρθε με αντικατασταση απο την αντιπροσωπεια (fourlis).
Πρεπει να ειναι νεα παραλαβη γιατι εχει περασμενο firmware το 2002
οποτε μαλλον ετσι εξηγουνται και τα γυαλια.

ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑ PS3 ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ QUIT GAME ΣΤΟ MENU ΤΟΥ ΕΙΧΑΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΚΑΘΕΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΩΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΑ ΣΤΟ MENU ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
ΠΑΙΖΩ FIFA11 ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΙΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΜΑΥΡΗ.ΣΤΑ ΑΛΛΑ GAMES EINAI ΚΑΛΑ!!!
ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΘΟΝΗ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΩ ΜΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΥΡΗ.
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΓΩΝΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΗ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.:furious3:ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!

κατα πασα πιθανοτητα φταιει το ps3.
Στους αγωνες η εικονα ειναι θολη λογο του αθλιου σηματος των καναλιων
οπως για παραδειγμα του ant1 που ειναι λασπη.
Δες αγωνες σε hd και θα καταλαβεις τη διαφορα.

ΤΟ FIFA ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ XBOX.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΠΩΣ ΑΦΕΡΩ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ;ΣΤΟ PS3 ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ MENU ΤΟΥ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ 1080 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η TV ΣΤΑ 720.

Γεια σας.Εχω την SAMSUNG C 750 40" και θελω να μου πει καποιος αν εχει την ιδια τις ρυθμισεις για το xbox 360 και ps3!!!