Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

γεια σας παιδια
εχω μια απορια μετα απο αρκετο καιρο με την c750 (46) και μετα απο ολες τις αναβαθμησεις εχω την εντυποσει οτι δεν παιζει καλα οσο επεζε
σαν να εχει χασει την καθαροτητα της η εικονα επισης ειναι θολη γενικα δεν την ευχαριστιεμαι οπως πριν εχω κανει αρκετες ρυθμησεις αλλα τιποτα
εχει κανεις καμια ιδεα? για το τι μπορω να κανω για να απολαυσω παλι οπως παλια την tv μηπως φταινε οι αναβαθμησεις?
εγω παλι εχω δει βελτιωση στην ποιοτητα του τηλεοπτικου σηματος. μηπως εχουν χαλασει οι ρυθμισεις που ειχες κανει πριν την αναβαθμιση? για παιξε λιγο.

Οταν πηγα στον Κοτσωβολο στο Mall πηγα μετα απο καφε με ενα φιλο για να παρει ενα usb στικακι και επι την ευκαιρια ειπα να ρωτησω ποσο εχει η νεοφερμενη 6510 αφου μπηκε το παληκαρι στον υπολογιστη να δει επειδη δεν την ειχαν φερει ακομα του ειπα να τσεκαρει ποσο εχουν και την c750 στις 40" και μετα απο διπλοτσεκαρισμα γιατι ουτε ο ιδιος το πιστευαι μου ειπε 949 ευρω αλλα αυτη η τιμη ειναι μετα απο παραγγελια γιατι του ειχαν τελειωσει και μου ειπε οτι μαλλον αυτη θα ειναι η νεα της τιμη οταν πηγα να την παραλαβω ειδα το δειγμα στον τοιχο με αυτην την τιμη μηπως στα μαγαζια που πηγατε εχουν ακομα στοκ με την παλια τιμη?

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χεραιτω και παλι!
Εχθες Σαββατο 20/11 παρελαβα την c750 στις 40" στην νεα της τιμη των 940 ευρω αφου αλλαξα ολο το σαλονι για να ελαττωσω την αποσταση θεασης εμφανισιακα ειναι τελεια .
Στις λιγες ωρες που ειχα στη διαθεση μου μπορεσα να την τσεκαρω μονο με τις εργοστασιακες ρυθμισεις πρωτα συνδεσα το X Box (πρεπει να το βαλω σε συγκεκριμενη θυρα? το εβαλα στην HDMI1) και με το COD Black ops επαθα την μεγιστη πλακα φιλος που μου δανεισε το παιχνιδι εχει Samsung 2ετιας και δεν πιστευε στα ματια του, συνδεσα το 12 ετιας στερεο αλλα με χειροποιητα ηχεια κολωνες απο την πρωτη υποδοχη σκαρντ με σκαρντ που βγαζει εξοδους για RSA και εγινε χαμος με ψευτοσαραουντ (2 ηχεια), επαιξα κατευθειαν απο τυχαιο φλασακι και AVI και MKV χωρις υποτιτλους και τα επαιξε χωρις προβλημα.
Ενα σκληρο εξωτερικο που τροφοδοτειτε απο το usb δεν τον αναγνωρισε καθολου διορθωνεται?
Το σοβαροτερο ομως ειναι το clounding (αν το γραφω σωστα) που παρουσιαζει στα 2/5 της οθονης στο πανω μερος και πολυ λιγο στις κατω γωνιες (αν ηταν μονο αυτο στις γωνιες δεν θα με πειραζε) το οποιο φενεται μονο οταν καθεσαι καρακεντρο (κατεβασα τις φοτο δοκιμης που προτεινεται για τον συγκεκριμενο ελεγχο και το ειδα στην μαυρη εικονα σε ολες τις υπολοιπες δειχνει τελεια) εχω αγορασει εγγυηση 5 χρονων απο το κταστημα που την αγορασα και δεν εχω πλεον να κανω με την εγγυηση απο την Samsung απο Δευτερα θα τους παρω να δουμε τι μπορει να γινει .
Υπαρχουν καπου να βρω τις ποιο προτεινωμενες ρυθμισεις για την τηλεοραση?
Στη συσκευασια ειχε και ενα ζευγαρι γυαλια για το 3D υπαρχει τροπος να βελτιωθει λιγο για να πιασει το "τελειο" στα καναλια της τηλεορασης?

Ευχαριστω και αυτα για την ωρα
?????

Παιδια μια ερωτηση για τoυς κατoχoυς ενυσχιτη .η τηλεoραση βγαζει στoν ενυσχιτη dts μεσω oπτικης η μεσω hdmi return chanel?

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χεραιτω και παλι!
Εχθες Σαββατο 20/11 παρελαβα την c750 στις 40" στην νεα της τιμη των 940 ευρω αφου αλλαξα ολο το σαλονι για να ελαττωσω την αποσταση θεασης εμφανισιακα ειναι τελεια .
Στις λιγες ωρες που ειχα στη διαθεση μου μπορεσα να την τσεκαρω μονο με τις εργοστασιακες ρυθμισεις πρωτα συνδεσα το X Box (πρεπει να το βαλω σε συγκεκριμενη θυρα? το εβαλα στην HDMI1) και με το COD Black ops επαθα την μεγιστη πλακα φιλος που μου δανεισε το παιχνιδι εχει Samsung 2ετιας και δεν πιστευε στα ματια του, συνδεσα το 12 ετιας στερεο αλλα με χειροποιητα ηχεια κολωνες απο την πρωτη υποδοχη σκαρντ με σκαρντ που βγαζει εξοδους για RSA και εγινε χαμος με ψευτοσαραουντ (2 ηχεια), επαιξα κατευθειαν απο τυχαιο φλασακι και AVI και MKV χωρις υποτιτλους και τα επαιξε χωρις προβλημα.
Ενα σκληρο εξωτερικο που τροφοδοτειτε απο το usb δεν τον αναγνωρισε καθολου διορθωνεται?
Το σοβαροτερο ομως ειναι το clounding (αν το γραφω σωστα) που παρουσιαζει στα 2/5 της οθονης στο πανω μερος και πολυ λιγο στις κατω γωνιες (αν ηταν μονο αυτο στις γωνιες δεν θα με πειραζε) το οποιο φενεται μονο οταν καθεσαι καρακεντρο (κατεβασα τις φοτο δοκιμης που προτεινεται για τον συγκεκριμενο ελεγχο και το ειδα στην μαυρη εικονα σε ολες τις υπολοιπες δειχνει τελεια) εχω αγορασει εγγυηση 5 χρονων απο το κταστημα που την αγορασα και δεν εχω πλεον να κανω με την εγγυηση απο την Samsung απο Δευτερα θα τους παρω να δουμε τι μπορει να γινει .
Υπαρχουν καπου να βρω τις ποιο προτεινωμενες ρυθμισεις για την τηλεοραση?
Στη συσκευασια ειχε και ενα ζευγαρι γυαλια για το 3D υπαρχει τροπος να βελτιωθει λιγο για να πιασει το "τελειο" στα καναλια της τηλεορασης?

Ευχαριστω και αυτα για την ωρα
Φιλτατε SILOT73 με εχεις εχεις μπερδεψει επιδη κατι δεν καταλαβαινω ή εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται,ειχε εξαντληθει ακι την εκανε παραγγελεια ο Κωτσοβολος και στιν εδωσε 940euro τιν 40αρα c750...(κανω τον σταυρο μου) και εκτος αυτου ειχε μεσα και 3D γυαλια (ξανακανω το σταυρο μου).Επισης σου ειπε οτι αυτη μαλλον θα ειναι και η νεα της τιμη,σε πληροφορω οτι κατι τετοιο δεν ιχυει,εχτες περασα απο απο κωτσοβολο και ο υπαλληλος ηταν εκπληκτος οταν του ανεφερα την περιπτωση σου.Τελος παντων,δινω τοση σημασια στο θεμα γιατι καλο ειναι να ειμαστε ολοι πιο προσεκτικοι σε οτι γραφουμε...παω για φαγητο βαριεμαι να γραψω αλλα.

Παιδια μια ερωτηση για τoυς κατoχoυς ενυσχιτη .η τηλεoραση βγαζει στoν ενυσχιτη dts μεσω oπτικης η μεσω hdmi return chanel?

καλησπέρα. Ο ενισχυτής μου είναι παλιός και δεν έχει HDMI αλλά από την οπτική ο ήχος πάει μία χαρά στην οπτική είσοδο του ενισχυτή

Έχω μια ερώτηση. Είμαι κάτοχος της 46C750 από τα μέσα Σεπτέμβρη. Είχα προσέξει μία καθυστέρηση στην ανταπόκριση του remote control για 1 λεπτό περίπου όταν άνοιγα την τηλεόραση από stand by. Σε αντίστοιχη ερώτηση εδώ στο foroum μου είχαν προτείνει την αναβάθμιση firmware.
Από τότε λέω να την κάνω τώρα. Ποιο firmware να βάλω; (ρωτάω γιατί από ότι δίαβασα εδώ κάποια updates δημιουργούν προβλήματα). Θα δω και βελτίωση στην ποιότητα εικόνας; (αυτή την στιγμή είμαι στην δουλεία και δεν ξέρω ποιο firmware έχει η τηλεόραση)

Re: Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλτατε SILOT73 με εχεις εχεις μπερδεψει επιδη κατι δεν καταλαβαινω ή εσυ δεν ξερεις τι σου γινεται,ειχε εξαντληθει ακι την εκανε παραγγελεια ο Κωτσοβολος και στιν εδωσε 940euro τιν 40αρα c750...(κανω τον σταυρο μου) και εκτος αυτου ειχε μεσα και 3D γυαλια (ξανακανω το σταυρο μου).Επισης σου ειπε οτι αυτη μαλλον θα ειναι και η νεα της τιμη,σε πληροφορω οτι κατι τετοιο δεν ιχυει,εχτες περασα απο απο κωτσοβολο και ο υπαλληλος ηταν εκπληκτος οταν του ανεφερα την περιπτωση σου.Τελος παντων,δινω τοση σημασια στο θεμα γιατι καλο ειναι να ειμαστε ολοι πιο προσεκτικοι σε οτι γραφουμε...παω για φαγητο βαριεμαι να γραψω αλλα.

Φιλε μου κατ' αρχας προσεχε τους χαρακτηριζμους σου δευτερων ο Κοτσωβολος δεν φτιαχνει τηλεορασεις οταν χρειαζεται οτιδηποτε το παραγγελνει και το εχει σαν στοκ στο μαγαζι του για να το διαθεσει στο αγοραστικο κοινο και οχι για να την φερει αποκλειστικα για μενα οπως αφησες να εννοηθει.
Τριτον δεν δουλευω στον Κοτσωβολο για να ξερω τι προσφορες εχει αγορασα την τηλεοραση σε αυτην την τιμη γιατι ειχε αυτη την τιμη συμφωνα με τα λεγομενα του πωλητη τωρα αν δεν ξερει τι του γινεται εγω δεν φταιω και φυσικα ουτε μυθομανης ειμαι να καθομε να γραφω ψεματα αλλη δουλεια δεν ειχα και φυσικα τα γυαλια τα ειχε μεσα σε ολες της ΝΕΕΣ συσκευασιες εχουν απο ενα μεσα

http://img815.imageshack.us/img815/8263/kdk1625.jpg

Last edited:
καλησπέρα. Ο ενισχυτής μου είναι παλιός και δεν έχει HDMI αλλά από την οπτική ο ήχος πάει μία χαρά στην οπτική είσοδο του ενισχυτή

se euxarsto gia tin apantisi alla thelo na jerw ean paei DTS 5.1i kai oxi apla stereo. o enisxutis sou ti souleei ti paizei otan tou stelneis ixo apo mkv arxeio 5.1? anavei to DTS ston enisxuti?

Last edited:
ερώτηση....

σε σχέση με την UE46C8000 τι διαφορές έχει και αν αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για να την πάρω.

ενδιαφέρομαι για gaming

Την πρώτη φορά που δοκίμασα την σύνδεση δεν έπαιρνα ήχο στον ενισχυτή γιατί η οπτική του είσοδος ήταν στην επιλογή analog (μάλλον από κάποια παλιά πειράματα) μόλις την γύρισα σε digital είχα ήχο (άρα μεταφέρθηκε DTS)και μάλιστα άναψε και η ένδειξη multi channel decoding (άρα είχα 5.1).
Ακόμα πρέπει στην τηλεόραση στις ρυθμίσεις ήχου να επιλέξεις DTS.

ερώτηση....

σε σχέση με την UE46C8000 τι διαφορές έχει και αν αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω για να την πάρω.

ενδιαφέρομαι για gaming
Δεν είμαι ειδικός αλλά θα σου πω την προσωπικά άποψη από ότι είδα όταν έψαχνα για τηλεόραση και το συμπέρασμα που έβγαλα διαβάζοντας στο foroum.
Σίγουρα η 8000 είναι καλύτερη από την 750. Το αν η διαφορά εικόνας αξίζει αυτά τα παραπάνω λεφτά η άποψη μου είναι πως όχι. Ένα μεγάλο μέρος της διαφοράς πάει στην πιο λεπτή σχεδίαση. Μία άλλη διαφόρά από ότι λέγανε οι κάτοχοι της 8000 ήταν παντελής έλλειψη clouding (λόγω ενσωμάτωσης τεχνολογίας της 9000).
Συνοψίζοντας η 8000 υπερέχει
+ Καλύτερη οπτική εμφάνιση ιδίως αν την κρεμάσεις σε τοιχο
+ Η έλλειψη clouding

Αρνητικά
- Η διαφορά εικόνας δεν είναι ανάλογη της διαφοράς τιμής
- Το clouding δεν αποτελεί και κατάρα στις 750. Η πιθανότητα να το πετύχεις είναι όσο και να πάρεις καινούργιο προβληματικό αυτοκίνητο.

Πάντως προσωπικά με τα ίδια λεφτά που θα έδινα για την 46c8000 προτίμησα να πάρω την 46c750 και μετα ρέστα πήρα και μία 32c650 για το υπνοδωμάτιο.

Παρατήρηση: Τα παραπάνω σχόλια αφορούν το 2D για το 3D δεν ξέρω αν και τι διαφορές έχουν

DTS 5.1 μονο μεσω οπτικης. Το HDMI που το προσπαθησα δεν δινει δυστυχως.
Καπου το λεει και στο manual. Επισης οπως ειπε και ο panzer μην ξεχασεις να αλλαξεις στο μενου του media player της TV την επιλογη απο PCM σε DTS.

Το Σάββατο πήρα επιτέλους και εγώ την 46C750 απο Mediamarkt
στα 1300 ευρώ, αφου γύρισα Κοτσόβολο, Ηλεκτρονική κτλ.
Η τιμή των 1300 ήταν η χαμηλότερη που βρήκα και μετά απο παζάρια.

Θέλω να ρωτήσω και εγω πως μπορούμε να να δούμε 3D ταινία
μέσω του media player της τηλεόρασης ή ενος υπολογιστή ?
Για παράδειγμα μπορεί να δει κανείς το avatar οταν είναι αρχείο .mkv και σε
φορματ 3D ή αυτό δεν γίνεται.
Το μόνο που εχω καταφέρει να δω είναι μερικά κλιπακια τα οποία είναι
side by side και παιζoυν κανονικά μεσω του player της TV.
Δεν εχω καταφέρει ομως να δω κανονικη ταινια.

Τα σέβη μου
Μιχάλης

Την πρώτη φορά που δοκίμασα την σύνδεση δεν έπαιρνα ήχο στον ενισχυτή γιατί η οπτική του είσοδος ήταν στην επιλογή analog (μάλλον από κάποια παλιά πειράματα) μόλις την γύρισα σε digital είχα ήχο (άρα μεταφέρθηκε DTS)και μάλιστα άναψε και η ένδειξη multi channel decoding (άρα είχα 5.1).
Ακόμα πρέπει στην τηλεόραση στις ρυθμίσεις ήχου να επιλέξεις DTS.

DTS 5.1 μονο μεσω οπτικης. Το HDMI που το προσπαθησα δεν δινει δυστυχως.
Καπου το λεει και στο manual. Επισης οπως ειπε και ο panzer μην ξεχασεις να αλλαξεις στο μενου του media player της TV την επιλογη απο PCM σε DTS.

ευχαριστώ παιδιά με καλύψατε πλήρως !

εγω παλι εχω δει βελτιωση στην ποιοτητα του τηλεοπτικου σηματος. μηπως εχουν χαλασει οι ρυθμισεις που ειχες κανει πριν την αναβαθμιση? για παιξε λιγο.

γινετε περισσότερη βοηθεια για τις ρυθμησεις? γιατι μαλλοντα εκανα (σ.....τα):bigcry:

Οι ρυθμίσεις κύριοι (και κυρίες...) είναι υποκειμενικές...έχουν να κάνουν με προσωπικά κριτήρια, τον φωτισμό του χώρου και τις προϋποθέσεις της εκάστοτε πηγής(αναλογική, ψηφιακή, dvd, blue ray, hd video κ.λ.π.)

γινετε περισσότερη βοηθεια για τις ρυθμησεις? γιατι μαλλοντα εκανα (σ.....τα):bigcry:
στη σελιδα 70 post 698 ειχα δωσει καποιες προσωπικες ρυθμισεις. μπορει να σ' αρεσουν και σενα.