Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδες σας εχω κουρασει,αυτο που θελω να μου πει καποιος ειναι αν βαλω την δυναμικη αντιθεση απο απενεργοποιημενη σε μεσαια υπαρχει περιπτωση να επηρεασει αρνητικα αλλουσ τομεις?Με αυτη την ρυθμιση βελτιωνεται αρκετα η εικονα ,δεν γνωριζω ομως αν ετσι μειωνω το χρονο ζωης του πανελ για παραδειγμα ή αυξανεται τοlag...δεν ξερω...

Σε επικοινωνια που ειχα με τεχνικο μου συστησε τουλαχιστον στην αρχη τις πρωτες ωρες λειτουργιας να εχω τη ρυθμιση της εικονας στο τυπικο και ετσι την εχω ακομα εμενα τουλαχιστον με ικανοποιει σιγουρα υπαρχουν ρυθμισεις που βελτιωνουν την εικονα αλλα σε αλλους αρεσουν και σε αλλους οχι ειναι τη βλεπει ο καθενας απο κει και περα αμα εσενα σε ικανοποιει αυτο που βλεπεις τοτε αστην ετσι

Kι εγω τις πρωτεσ ωρες στο τυπικο το ειχα αφησει,ακομη κι εκει ομως οταν παρακολουθησεις καποιο dvd ή blu ray αλλαξε την δυν αντιθεση στην επιλογη μετρια,θα δεις αμεσως διαφορα,η εικονα αποκτα μια ζωντανια.

Re: Απάντηση: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Kι εγω τις πρωτεσ ωρες στο τυπικο το ειχα αφησει,ακομη κι εκει ομως οταν παρακολουθησεις καποιο dvd ή blu ray αλλαξε την δυν αντιθεση στην επιλογη μετρια,θα δεις αμεσως διαφορα,η εικονα αποκτα μια ζωντανια.

Θα το τσεκαρω!

Παιδες το προβλημα που ειχα αναφερει και ειχα παρουσιαση στις φωτο και εξαφανιστηκε με επαναπρογραματισμο των καναλιων αρχιζει και επανερχεται τι να κανω να φταιει η κεραια? ειμαι σε πολυκατοικοια με κεντρικη εγκατασταση

ρε παιδια να ρωτησω και εγω κατι. ειμαι λιγο ασχετος και θελω να με βοηθησετε σε οτι αφορα στη 3d τεχνολογια της τηλεορασης. Καταρχας υπαρχουν ταινιες 3d? και αν ναι μπορω να τις δω συνδεοντας την τηλεοραση με υπολογιστη? Αν καποιος μπορει να βοηθησει ας το κανει με λεπτομερεια καθοτι οπως προανεφερα ειμαι τελειως ασχετος:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

ευχαριστω...

Εδώ και 3 μέρες είμαι και εγώ κάτοχος της 40C750.Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος και δεν έχω παρατηρησεί σημαντικά προβλήματα.Διάβασα όλες τις σελίδες του θέματος ,παρόλαυτα έχω κάποιες απορίες.Συγχωρέστε με αν έχουν ήδη απαντηθεί απλά μπορεί να μην τα συγκράτησα ή να μην ήταν η απάντηση ικανοποιητική :-)

α)Από ότι κατάλαβα mkv με ενσωματομένους υποτιτλους δεν υπάρχει τρόπος να δουμε ?Μόνο άμα τους κάνουμε extract σε ξεχωριστό αρχείο?

β)Έχω ενα xbox360, υπάρχει διαφορά σε ποια hdmi θα το συνδέσω?Επίσης μπορεί κάποιος να μου προτείνει ρυθμίσεις?Έχω παρατηρήσει tearing στην εικόνα σε κάποια παιχνίδια , μπορεί να ρυθμιστεί αυτο?

γ)Επειδή έχει περάσει καιρός απο την τελευταία φορά που έχουν ποσταριστει ρυθμίσεις μήπως κάποιος φίλος θα μπορούσε να μοιραστεί τις δικιές του?Για τα ψηφιακά κανάλια, για xbox360, και για ταινίες/σειρές μέσω usb σκληρού δίσκου.

Ευχαριστώ πολύ :smile:

Προς schris
α) Είναι το μόνο από τα ερωτήματα σου που γνωρίζω. Δυστυχώς πρέπει να γίνουν extract. H διαδικασία είναι πολύ απλή (μου φαινόταν βουνό αρχικά αλλά τελικά είναι εύκολη διαδικασία και σύντομη). Έτσι και αλλιώς προς το παρον οι ταινείες mkv με ενσωματωμένους υπότιτλους είναι λίγες. Για πληροφορίες πάνω στην διαδικασία μπορείς να βρείς στο Internet.

Thx panzeruser,

Επίσης παρατήρησα ότι όταν βλέπω ταινία από τον δίσκο 1ον)όταν πατάω να μου βγάλει το menu με πετάει σε λειτουργία tv κσι μου βγάζει το μενυ ενώ αμα πατήσω tools μου βγάζει για να αλλάξω ρυθμίσεις αλλά δεν μου έχει ολες τις επιλογες και αμα αλλαξω ρυθμισεις οταν ειμαι σε λειτουργια tv δεν τις κραταει οταν μπω να δω ταινια απο τον σκληρο.Καμια ιδεα ?

Thx panzeruser,

Επίσης παρατήρησα ότι όταν βλέπω ταινία από τον δίσκο 1ον)όταν πατάω να μου βγάλει το menu με πετάει σε λειτουργία tv κσι μου βγάζει το μενυ ενώ αμα πατήσω tools μου βγάζει για να αλλάξω ρυθμίσεις αλλά δεν μου έχει ολες τις επιλογες και αμα αλλαξω ρυθμισεις οταν ειμαι σε λειτουργια tv δεν τις κραταει οταν μπω να δω ταινια απο τον σκληρο.Καμια ιδεα ?

σε ολους ετση ειναι

Καλημερα και χρόνια πολλά,αγόρασα πρόσφατα την c750 46'' και το 6930w home cinema και εχω την εξής απορία.Πρέπει να τα συνδέσω με καλώδιο scart για να ακούω την τηλεόραση μεσω των ηχείων?Γιατί μέχρι τωρα εχω μονο το καλώδιο hdmi πανω.Και μια άλλη απορία ειναι γιατι θα πρεπει να πηγαινω καθε φορά πανω στο bluray player να πατάω το κουμπι function για να αλλάζω την πηγη σε aux για να ακούω την τηλεόραση?Πάνω στο remote control δεν υπάρχει το ανάλογο πλήκτρο..Είναι δυνατόν?

SOLD OUT εχεις να προτεινεις καμια ρυθμιση για ταινιες μεσω usb? Για τις λιγες επιλογες που εχει ? Και επειδη αν δεν κανω λαθος σε παλιοτερα ποστ ειχες αναφερει οτι παιζεις και xbox/ps3(δεν θυμαμαι πιο απο τα 2 ) εχεις να μου προτεινεις ρυθμισεις και για αυτο ? ευχαριστω :smile:

βασηκες ρύθμισης
Does the white balance on the settings menu run
26
24
25
15
28
17
or top to bottom, top to bottom.

PS3 & XBOX360

1)Οπ.Φωτισμος:14
2)Aντιθεση:90
3)Φωτεινοτητα:49
4)Ευκρινεια:100
5)Xρωμα:55
6)Aποχρ(G/R)50-50
7)Τονος Μαυρου:σκουρο
8)Δυναμικη Αντιθεση & Bελτιωση Ακρων: απενργ.
9)Τονος Χρωματος: Θερμος 1
10)Φιλτα Θορυβου:αυτο
11)Mαυρο HDMI:κανονικο
μοσιον πλας 10 πανω 10 κατω
βαλε το γκραν τουρισμο 5 και απλα ζηστο ετση παιζω εγω

MOVES

1)Οπ.Φωτισμος:12
2)Aντιθεση:95
6)Aποχρ(G/R)50-50
8)Δυναμικη Αντιθεση απενερ.& Bελτιωση Ακρων:ενεργωπ,
μοσιον πλας 10 πανω 10 κατω αναλωγα με τη ταινια

πιοτητα στο μαξη
ετση παιζω και βλεπω εγω στην τν μου

και τορα απο αλους

2D:
Mode: Movie
Backlight: 4
Contrast: 90
Brightness: 44
Sharpness: 0
Colour: 50
Tint: 50/50
ADVANCED:
Off
Off
Shadow 0
Gamma +1
Colour Space: Custom
10p WB: On
Flesh Tone: 0
EE: Off
Colour Space:
Red: 54 0 0
Green: 21 20 0
Blue: 6 14 57
Yellow: 50 39 0
Cyan: 24 33 53
Magenta: 55 12 55
White Balance:
26 24 25
15 28 17
10p WB (will probably be no use for other units):
1: 1 -1 -5
2: 0 0 0
3: 0 1 1
4: 0 -1 2
5: -1 -1 2
6: 2 -3 0
7: 0 0 -1
8: 0 0 0
9: 0 -3 8
10: -1 -1 1
Picture Options:
Colour Tone: Warm2
Size: Screen Fit
DN Filter :Off
MPEG filter: off
Motion PLus: Custom (10/0)
3D Mode:
Backlight 20
Contrast 90
Brightness 42
Sharpness 0
Colour 44
Tint 50/50
Advanced:
Black Tone, Dynamic Contrast: Off
Gamma: +2
Colour Space: Auto
White Balance: (top to bottom): 25 25 22 28 23 39
Picture Options:
Warm2
Motion Plus: CLEAR (NOT custom)

Last edited:
Καλημερα και χρόνια πολλά,αγόρασα πρόσφατα την c750 46'' και το 6930w home cinema και εχω την εξής απορία.Πρέπει να τα συνδέσω με καλώδιο scart για να ακούω την τηλεόραση μεσω των ηχείων?Γιατί μέχρι τωρα εχω μονο το καλώδιο hdmi πανω.Και μια άλλη απορία ειναι γιατι θα πρεπει να πηγαινω καθε φορά πανω στο bluray player να πατάω το κουμπι function για να αλλάζω την πηγη σε aux για να ακούω την τηλεόραση?Πάνω στο remote control δεν υπάρχει το ανάλογο πλήκτρο..Είναι δυνατόν?

Σύνδεσε την TV και το Home Cinema με οπτική ίνα για να ακούς και την TV στα ηχεία.

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

βασηκες ρύθμισης
Does the white balance on the settings menu run
26
24
25
15
28
17
or top to bottom, top to bottom.

PS3 & XBOX360

1)Οπ.Φωτισμος:14
2)Aντιθεση:90
6)Aποχρ(G/R)50-50
8)Δυναμικη Αντιθεση & Bελτιωση Ακρων: απενργ.
μοσιον πλας 10 πανω 10 κατω
βαλε το γκραν τουρισμο 5 και απλα ζηστο ετση παιζω εγω

MOVES

1)Οπ.Φωτισμος:12
2)Aντιθεση:95
6)Aποχρ(G/R)50-50
8)Δυναμικη Αντιθεση απενερ.& Bελτιωση Ακρων:ενεργωπ,
μοσιον πλας 10 πανω 10 κατω αναλωγα με τη ταινια

πιοτητα στο μαξη
ετση παιζω και βλεπω εγω στην τν μου

και τορα απο αλους

2D:
Mode: Movie
Backlight: 4
Contrast: 90
Brightness: 44
Sharpness: 0
Colour: 50
Tint: 50/50
ADVANCED:
Off
Off
Shadow 0
Gamma +1
Colour Space: Custom
10p WB: On
Flesh Tone: 0
EE: Off
Colour Space:
Red: 54 0 0
Green: 21 20 0
Blue: 6 14 57
Yellow: 50 39 0
Cyan: 24 33 53
Magenta: 55 12 55
White Balance:
26 24 25
15 28 17
10p WB (will probably be no use for other units):
1: 1 -1 -5
2: 0 0 0
3: 0 1 1
4: 0 -1 2
5: -1 -1 2
6: 2 -3 0
7: 0 0 -1
8: 0 0 0
9: 0 -3 8
10: -1 -1 1
Picture Options:
Colour Tone: Warm2
Size: Screen Fit
DN Filter :Off
MPEG filter: off
Motion PLus: Custom (10/0)
3D Mode:
Backlight 20
Contrast 90
Brightness 42
Sharpness 0
Colour 44
Tint 50/50
Advanced:
Black Tone, Dynamic Contrast: Off
Gamma: +2
Colour Space: Auto
White Balance: (top to bottom): 25 25 22 28 23 39
Picture Options:
Warm2
Motion Plus: CLEAR (NOT custom)

Ξερεις ρυθμισεις για παιχνιδια ποδοσφαιρου να πεις;

Απάντηση: Re: Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

SOLD OUT εχεις να προτεινεις καμια ρυθμιση για ταινιες μεσω usb? Για τις λιγες επιλογες που εχει ? Και επειδη αν δεν κανω λαθος σε παλιοτερα ποστ ειχες αναφερει οτι παιζεις και xbox/ps3(δεν θυμαμαι πιο απο τα 2 ) εχεις να μου προτεινεις ρυθμισεις και για αυτο ? ευχαριστω :smile:

Δυστυχώς φίλε μου οι τηλεοράσεις δεν είναι διαγώνισμα για να αντιγράψει κάποιος,στην προκειμένη περίπτωση ρυθμίσεις,ώστε να πάρει άριστα.Ο λόγος είναι ότι η κάθε τηλεόραση μέσα από την γραμμή παραγωγής μπορεί να έχει διαφορετική συμπεριφορά με την προηγούμενη ή και την επόμενη που θα παραχθεί,οπότε καταλαβαίνεις ότι η αντιγραφή ρυθμίσεων δεν είναι πανάκεια.

Το μόνο ίσως που θα μπορούσε να σε βοηθήσει κάπως ,είναι να επιλέξεις κάποιο mode το οποίο,όσο είναι δυνατόν,να έρχεται πιο κοντά στα πρότυπα,π.χ.gamma-θερμοκρασία λευκού κλπ.....:a0210:

Το μέγιστο που μπορεί να αποδώσει μια τηλεόραση γίνεται μόνο μέσα από επαγγελματικό Calibration με ειδικά μηχανήματα και αντίστοιχο λογισμικό.

Ξερει κανενας αν υπαρχει καποια ρυθμιση που να φωτιζω καπως τα σκοτεινα σημεια μονο και να γινετε πιο καθαρη η εικονα;Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν παιζω καποιο απο τα FIFA 11 (XBOX360)-PES2011 (PS3) και ο παικτης παει σε σημειο που υπαρχει σκια στο γηπεδο κανει μαυρη θολουρα και δεν ξεχωριζω τιποτα,παραμορφωνει την εικονα,το κανει ποιο πολυ σε σκουρα χρωματα στα αλλα σημεια του γηπεδου ειναι μια χαρα και σε αλλα games δεν εχω κανενα προβλημα.Εχω δοκιμασει τα παντα. Τα εχω δοκιμασει και σε αλλες TV και παιζουν μια χαρα.Τι να κανω;;;;;