Samsung C750 LCD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπον, παιδια το περασα το firmware-3006.2 αλλα δεν ειδα και καμμια σημαντικη διαφορα. Τωρα εχω κατσει να ξαναπερασω τα καναλια απο την αρχη γιατι δεν τα ειχα σεταρει!@! Βλακεια μου. Τι να πω. Αν τις επομενες μερες δω καποια διαφορα καμπανατη α την αναφερω παραυτα!

παιδια παρατηρω ωρα με την ωρα, οτι εχει διορθοθει αυτο που "χαλασε" το προηγουμενο firmware-3005.1. Πιο ζωντανα χρωματα ξανα και η δυνατη εικονα που ξερουμε για την Σαμ μας!!!! να ειναι η ιδεα μου απο την χαρα του νεου firmware? Δεν νομιζω. Κατι εχει γινει.....

καλησπερα αν ειναι να ξαναπερασω τα καναλια απο την αρχη δε κανω τιποτα.
:hmmmm:

Η αληθεια ειναι πως αν αποθηκευσεις τα καναλια σε stick δεν τα χανεις.Τα βρισκεις οπως τα αφησες. Εγω αν και το ηξερα ξεχασα να το κανω πριν περασω το Firmware. Ειναι μια ταλαιπωρια της μισης ωρας να τα βαλεις παλι στη θεση τους. Οπως τα ειχες. Τελος παντων. Ειδα πανως διαφορα στην ζωντανια των χρωματων με το 3006.2.

Αν το firmware που έχεις τώρα είναι σειράς 3000, τότε δε χάνεις τίποτα από ρυθμίσεις. Αν όμως είναι σειράς 2000 και πάς στην 3000 τότε ναι τα χάνεις όλα.

Αν το firmware που έχεις τώρα είναι σειράς 3000, τότε δε χάνεις τίποτα από ρυθμίσεις. Αν όμως είναι σειράς 2000 και πάς στην 3000 τότε ναι τα χάνεις όλα.

Κι εγω ρε φιλε πως τα καναλια τα εβαλα ξανα απο την αρχη? Το προηγουμενο firmwareπου ειχα ηταν το 3005.1. Ισως ειχες περασει σε στικ τα καναλια και τα αναγνωρισε παραυτα.

Τωρα που το λες οταν εβαλα την 3005.1 δεν χρειαστηκε να ξαναπερασω τα καναλια και οι υπολοιπες ρυθμισεις δεν ειχανε πειραχτει

Κι εγω ρε φιλε πως τα καναλια τα εβαλα ξανα απο την αρχη? Το προηγουμενο firmwareπου ειχα ηταν το 3005.1. Ισως ειχες περασει σε στικ τα καναλια και τα αναγνωρισε παραυτα.
Αυτό που λές είναι αδύνατον.
Κάτι άλλο συναίβει στα σίγουρα, εκτός και αν έχεις κάποιο πρόβλημα οπότε ψάξτο.

ωραια...αναβαθμιση καναμε.....

αν μας ελεγε και η εταιρια τι περιλαμβανει η αναβαθμιση.....

Ναι καλο θα ηταν να ξεραμε τι παραπανω εχει η καθε νεα εκδοση.:ernaehrung004:

Παιδια εχω μια ερωτηση. Εχω βαλει ενα stick 16gb απο το Πλαισιο με διαμορφωση σε fat32 αλλα δεν μου κανει PVR! Ρωτησα στην Samsung και μου ειπαν πως θα πρεπει να ειναι εξωτερικος σκληρος ο δισκος και οχι Stick. Στην συνεχεια ο ανθρωπος μου ανεφερε οι ο δισκος θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 500mb/sec ταχυτητας!!! Δηλαδη αποκλειουμε τους δισκους με υποστηριξη usb 2.0 και παμε απευ8ειας στους νεους εξωτερικους σκληρους δισκους με υποστηριξη usb 3.0 με ταχυτητες απο 3gb/sec και ανω!!!. Σε αυτο υπαρχει λογικη εξηγηση, σιγουρα οσον αφορα την ταχυτητα και την αναλυση για την εγραφη στον δισκο απο την τηλεοραση. ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπαρχει καποιος με την ιδια τηλεοραση που να εχει παρει εξωτερικο σκληρο δισκο usb 3.0 και να εχει κανει εγγραφη? Καθως και αν υπαρχουν καποιοι δισκοι usb 2.0 που να συναδουν με την τηλεοραση μας και απαραιτητα να κανουν εγγραφη μεσω PVR? Πρακαλω τα φωτα σας. Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης.

Last edited:
...όποιο σκληρό δίσκο 2.0 χρησιμοποίησα και ότι usb stick λειτούργησαν άψογα!
Σε τελική ανάλυση οι θύρες usb της τηλεόρασης δεν είναι 3.0 αλλά 2.0 και 1.1 συμβατές! Σιγά μην "δει" την διαφορά η τηλεόραση!
Στο pvr έχω διαβάσει ότι αρκεί να φορμαριστεί ο οποιοσδήποτε δίσκος από την τηλεόραση μόνο για αυτή την δουλειά! Απλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάτι άλλο περαν της εγγραφής από την τηλεόραση εκτός και αν ξαναφορμαριστεί σε ntfs η fat32

The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GiB
format σε NTFS πρωτα απο ολα.

ntsf εαν θες να βαλεις στο stick ταινια μεγαλυτερη των 4gb.για pvr πρεπει να το κανεις φορματ μεσα απο την tv αλλα δεν μπορεις να το δεις μετα απο τα windows γιατι εχει linux format και ειναι και κλειδωμενο.