Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Re: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Να ρωτησω κατι για το mx player pro? Το χρησιμοποιεις για ταινιες που ειναι αποθηκευμενες στο tablet για να παρακολουθεις σε αυτό και μόνο? ή στέλνει και στην tv? όπως η ενσωματωμένη εφαρμογή video με all share?

Το tvout δεν εχει να κάνει με το πρόγραμμα.
Στο nexus 10 με το hdmi cable , η τηλεοραση θα σου δείξει οτι ακριβως παιζει το tablet.

ναι αλλά το note δεν έχει hdmi. επίσης η ενσωματωμένη εφαρμογή βίντεο έχει το all share. το mx player έχει κάτι αντίστοιχο?

Σιγουρα θα υπάρχει ανταπτορας για tvout.
Αυτο, δεν εχει να κανει με το προγραμμα.
Δεν ξερω βεβαια αν εχει αλλες ιστορίες τυπου miracast.

οκ αυτό το λύνουμε με all share όταν θέλω να παρακολουθήσω ταινία στην tv. ειδάλλως ( για mx player) παίρνω το all share cast dongle.
μία ακόμα ερώτηση. όταν βλέπω ταινία από το note μέσω δικτύου από wd my cloud παίζουν όλα κανονικά από ήχο αλλά δεν βλέπω υπότιτλους srt παρά μόνο αν είναι ενσωματωμένοι στο mkv.

Re: Απάντηση: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Ουτε με το fing κανεις δουλεια? Εμενα μου δειχνει τα παντα.

Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά τίποτε.

Κάνε μιά δοκιμή. Αφού κάνεις ένα scan στο δίκτυό σου με το fing, προσπάθησε να κάνεις μετά ping σε μιά συσκευή σου, πχ σε ένα pc που είναι ανοικτό και δουλεύει.

Επίσης αν κάνεις μιά έρευνα στο google play και ψάξεις γιά προγράμματα που κάνουν ping, θα διαπιστώσεις πως όλοι οι developers των προγραμμάτων, αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα με τις νέες συσκευές της samsung στο θέμα αποστολής ICMP πακετών. Το error που επιστρέφει το σύστημα είναι: icmp open socket: Operation not permitted.

τελικά πως μπορώ να δω mkv με εξωτερικούς srt υπότιτλους στο note από το οικιακό μου δίκτυο?
υπάρχει κάποια εφαρμογή που το κάνει σωστά και εύκολα?

τελικά πως μπορώ να δω mkv με εξωτερικούς srt υπότιτλους στο note από το οικιακό μου δίκτυο?
υπάρχει κάποια εφαρμογή που το κάνει σωστά και εύκολα?
Υπαρχει και το Emit.
Απλα στην δωρεαν εκδοση τρεχουν διαφημισεις σε ενα παραθυρακι πανω αριστερα.

Πάνω που λάτρευα το tabletάκι, ξαφνικά ξενέρωσα υπέρτατα.....

Αφού το χρησιμοποιώ και εγώ και η γυναίκα μου, σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να φτιάξω 2 ξεχωριστούς users ώστε ο καθένας να έχει το δικό του περιβάλλον (wallpapers, apps, games, FB, gmail accounts κλπ). Άλλωστε κάτι παρόμοιο είχα κάνει και στο παρελθόν σε ένα άλλο samsung tab.

ΟΜΩΣ δεν υπάρχει η επιλογή.... πουθενά. Διάβασα μετά από πολύ ψάξιμο ότι η Samsung αφαίρεσε αυτήν την βασική Android δυνατότητα. Έπειτα διάβασα ότι στο F/W MK1 την πρόσθεσε ξανά. Το φλάσαρα λοιπόν αλλά πουθενά οι users... μετά από πολύ ψάξιμο διαπίστωσα ότι ήταν επιλογή μόνο στις US versions του ΜΚ1, το οποίο με νέο FW πάλι αφαιρέθηκε.

ΧΑΣΙΜΟ !!! BRAINSTORM ! Άλλες εκδόσεις για Ευρώπη, άλλες για Αμερική, με ίδια revisions όμως και άλλα functionalities....

Δεν καταλαβαίνω την τακτική της Samsung. Ένα κτήνος προδιαγραφών, που ΔΕΝ είναι τηλέφωνο, να μην υποστηρίζει 2 διαφορετικούς χρήστες. Δηλαδή πρέπει να πάρω 2ο tablet αν δεν θέλω ο άλλος να βλέπει τα Mail μου, τις εφαρμογές μου κλπ?

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Αν το ήξερα από πριν, θα έπαιρνα κάτι άλλο. Μ@λ@κι@ μου....

Απάντηση: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

γι αυτό αγοράζουμε nexus... :2thumb22sup:

παρόλο που το ταμπλετ μου το χρησιμοποιώ μόνο εγώ, είναι όντως ξενέρωμα όταν αφαιρούνται επιλογες αντι να προστίθονται νεες. γενικώς εχει αρχίσει να applοποιείται τελευταίως η samsung........

Anyway, δεν γίνεται η δουλειά σου με κανά app; π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.switchme

Re: Απάντηση: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

γι αυτό αγοράζουμε nexus... :2thumb22sup:

παρόλο που το ταμπλετ μου το χρησιμοποιώ μόνο εγώ, είναι όντως ξενέρωμα όταν αφαιρούνται επιλογες αντι να προστίθονται νεες. γενικώς εχει αρχίσει να applοποιείται τελευταίως η samsung........

Anyway, δεν γίνεται η δουλειά σου με κανά app; π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=fahrbot.apps.switchme

Τάσο, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε.

Δεν έχω βρει κάποια λύση ακόμα για NON ROOTED. Η εφαρμογή που κοινοποίησες καθώς και όσες κυκλοφορούν είναι για rooted devices.

Δεν το κάνω root διότι έχει Knox και χάνω εγγύηση..... (και να χάσω εγγύηση σε συσκευή 700 ευρώ.... ούτε που το σκέφτομαι)

καλημέρα ,έχω το εξής πρόβλημα. απενεργοποίησα το tablet και αντί να κλείσει έχει κολλήσει με τα δύο λαμπάκια από τα πλήτρα αναμμένα και τίποτα άλλο. ούτε ανοίγει ούτε σβήνουν αυτά . έχει κολλήσει πλήρως. τι κάνω?

τελικα το ελυσα. πατησα το power butoon για 20 sec και επανήλθε. είδωμεν...
Αν διάβαζες το manual που συνοδεύει την συσκευή, θα ήξερες ότι σε περιπτώσεις που η ταμπλέτα δεν ανταποκρίνεται ούτε στο power πλήκτο, για να γίνει επανεκκίνηση θέλει να κρατήσεις το power πλήκτρο πατημένο γιά 7 δευτερόλεπτα. Αν αυτή ήταν η πρώτη σου φορά που στο κάνει … καλώς ήρθες στο club…

Απάντηση: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Μια ερωτηση που παιδευομαι....

Εχω βαλει μια 64 micro sd. Οταν κοπιαρω απο το δικτυο σε αυτην ολα καλα.
Αμα συνδεσω με usb σε καποιο pc, η οταν βαλω τη micro σε adaptor και με card reader σε pc, οταν παω να αντιγραψω αρχεια .mkv , μου βγαζει σφαλμα και δεν αντιγραφει τα αρχεια, ασχετως με το μεγεθος τους. Γνωριζει κανεις πως το ξεπερναμε αυτο????

H καρτουλα ειναι exfat φορμαρισμενη στο tablet.

Καμμια ιδεα?