Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Απάντηση: Re: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Θελουν flash που δεν υποστηριζεται πλεον απο ολα τα tablets.Ουτε απο τα ipad.
Αν το κανεις root το tablet σου, μπορεις να ενεργοποιησεις το flash.
Νομιζω οτι υπαρχουν και καποιοι browsers απο το google play που παιζουν flash αλλα πλεόν δεν ειμαι σιγουρος.

Ο Dolphin + Jet

Re: Απάντηση: Re: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Από τους τρεις μήνες που το έχω, τον ένα είναι για σέρβις!

Re: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Εγω το εχω τεσσερις μηνες, προς το παρον ολα καλα...μονο που περιμενω το kit kat!

Αγόρασα το tablet την προηγούμενη εβδομάδα (WI FI έκδοση P600), είναι πολύ καλό με μια εξαίρεση. Δεν ξέρω εάν συμβαίνει και σε άλλους αλλά crash-άρει σχετικά συχνά. Ενώ χρησιμοποιώ το Opera για Internet ή βλέπω φωτογραφίες, παγώνει και κάνει reboot. Είναι συνηθισμένο?

Απάντηση: Re: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Αντωνη, οχι δεν ειναι συνηθισμενο. Αλλαξε browser (εγω με τον εγγενη Internet του ταμπλετ ή τον CM browser) δεν εχω ποτε (αντε...σχεδον ποτε!) κολληματα. Βαλε τον δευτερο.

Αγόρασα το tablet την προηγούμενη εβδομάδα (WI FI έκδοση P600), είναι πολύ καλό με μια εξαίρεση. Δεν ξέρω εάν συμβαίνει και σε άλλους αλλά crash-άρει σχετικά συχνά. Ενώ χρησιμοποιώ το Opera για Internet ή βλέπω φωτογραφίες, παγώνει και κάνει reboot. Είναι συνηθισμένο?

Δεν είναι καθόλου συνηθισμένο.
Σου προτείνω απο kies/odin να περάσεις την ισπανική 4.4.2
Δεν θα χάσεις εγγύηση και είναι δυο κλικ πανω σε απόδοση.

Σας ευχαριστώ.
Πως δεν χάνεται η εγγύηση αν περάσω την ισπανική 4.4.2? Υποθέτω ότι επισήμως η 4.4 θέλει ακόμα για να βγει για το tablet μας?

Εγω εχω προβλημα οταν δοκιμαζω τον μοζιλα , αλλα με chrome κανενα προβλημα προς το παρον...

Καλό θα είναι όσοι παροτρύνουν κάποιους να περάσουν την αναβάθμιση του 4.4.2 να μην λένε μόνο το τι κερδίζουν αλλά και το τι χάνουν, που κατά την προσωπική μου άποψη, αυτά που χάνει κάποιος είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτά που κερδίζει…

Απάντηση: Galaxy Note 10.1 2014 Edition

Άλλαξε broeser.Μετά από πάρα πολλές δοκιμές,έχω κατασταλάξει στον browser της συσκευής και αμεσως μετά θεωρώ καλύτερο τον CM.

Πάντως στο κινητό μου (Galaxy S4 με 4.4.2), το Opera τρέχει χωρίς πρόβλημα πολύ καιρό τώρα. Πιστεύω πως επειδή έχω τη WiFi έκδοση του tablet, με τους 2 επεξεργαστές, ίσως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ενεργοποίηση του ενός ή του άλλου ανάλογα με τα tasks που έχει να τρέξει.

Ενα προβλημα προεκυψε με τον bsplayer. Σε αναπαραγωγη μεσω wi fi δεν ξεκιναει και μου λεει οτι το προγραμμα σταματησε. Τι παιζει ξαφνικά?