Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: samsung galaxy tab 2 3g
Το Android έχει κουσούρια σίγουρα. Και το smoothness είναι ένα από αυτά σε κάποιες συσκευές. Όταν κάποιες εταιρίες κοιτάνε και την τιμή τότε από κάπου θα κόψουν, είτε λογισμικό (τη δουλειά που θα έχει πάνω του) είτε υλισμικό (π.χ. Sony Xperia S. Καλό χρυσό και άγιο αλλά η οθόνη φοράει από μαμά ζελατίνα για προστασία καθώς δεν έχει Gorilla αλλά υποδεέστερο). Τουλάχιστον όμως είναι τίμιο (μέσες άκρες) και με λίγο υπομονή από την πρώτη παρουσίαση είναι και value for money υπό κάποια οπτική γωνία.
Σε αυτό θα διαφωνήσω. Για το smoothness. Γιατί από 4.1+ σίγουρα προστέθηκαν ενδιαφέρουσες άλλες λειτουργίες αλλά και smoothness σε συσκευές που υστερούσαν. Δεν ξέρω αν έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο S2 η Samsung ή απλά έτυχε πάντως δίπλα σε iPhone 4 (με 5.1.1. Δεν έχω βάλει 6 γιατί έχω διαβάσει για προβλήματα πάνω στο 4) αλλά και iPad1,3 δεν έχω δει κάποια διαφορά υπέρ των iσυσκευών ούτε σε ακρίβεια πατήματος, ούτε σε απαλότητα ούτε σε κάτι άλλο. Ίσα ίσα που αυτό το "γλυκό" στην κίνηση αρχίζει πλέον και μου φαίνεται βαρετό. Γλυκό στο μάτι, βαρετό στο μυαλό. Ίσως σε μεγαλύτερους ανθρώπους να είναι χρήσιμο ή κάποιοι να το θέλουν αλλά σε μένα δεν. Και αυτά όχι μόνο με την 4.0.4 που είναι πολύ καλή αλλά και με τις προηγούμενες. Με φθηνότερες συσκευές σίγουρα υπάρχει διαφορά και εφόσον έχει συνηθίσει το μάτι και το χέρι στο iτάδε η διαφορά είναι εμφανής. Αλλά από την άλλη γιατί να συγκρίνω μία συσκευή των 250 ευρώ με μία των 550? Ή ένα κινητό των 350 ευρώ με ένα των 650?H επόμενη ερώτηση λοιπόν, είναι αν έχεις δοκιμάσει κάποια συσκευή με 4.1(+)... Για να δεις πως είναι πλέον το android...
Το Android έχει κουσούρια σίγουρα. Και το smoothness είναι ένα από αυτά σε κάποιες συσκευές. Όταν κάποιες εταιρίες κοιτάνε και την τιμή τότε από κάπου θα κόψουν, είτε λογισμικό (τη δουλειά που θα έχει πάνω του) είτε υλισμικό (π.χ. Sony Xperia S. Καλό χρυσό και άγιο αλλά η οθόνη φοράει από μαμά ζελατίνα για προστασία καθώς δεν έχει Gorilla αλλά υποδεέστερο). Τουλάχιστον όμως είναι τίμιο (μέσες άκρες) και με λίγο υπομονή από την πρώτη παρουσίαση είναι και value for money υπό κάποια οπτική γωνία.