Samsung Galaxy TabPro S

προσωπικά αυτό που ζαχαρώνω παρα πολυ είναι το τελευταίο samsung notebook 9

850 γραμμάρια με κανονικό i5, 256αρη δισκο, θύρες κλπ

φτιαγμενο απο μαγνησιο και αλουμινιο

αν το είχε φτιάξει η dell θα γινόταν χαμός

επίσης αν κυκλοφορουσε στην Ευρωπη με την τιμη που εχει στην Αμερικη θα το χτυπουσα με κλειστα ματια

https://www.amazon.com/Samsung-NP90...1472890854&sr=8-2&keywords=samsung+notebook+9

Οντως εξαιρετικό. Αν και το 15" με τον i7 ειναι πιο value for money με 100 επιπλεον δολλαρια.

Η αλήθεια ειναι οτι πλεον τα ultrabook δεν με συγκινούν καθολου παρ όλες τις εξαιρετικές προτάσεις βγαίνουν τελευταία πχ Dell,Asus,HP,Lenovo οπως και το παραπάνω της Samsung.

Sent from my iPad Air 2

Ειμαι ανάμεσα στο tab pro s και το surface 4 αλλά τη βασική έκδοση, η διάφορα στην τιμή είναι αμελητέα. Στο galaxy μου αρέσει η οθόνη αλλά δεν ξέρω τι παίζει σε αξιοπιστία σε σχέση με Microsoft. Η χρήση που θα γίνει είναι μια βασική αντικατάσταση του λαπτοπ της συζύγου που απο τα 4-5 χρόνια που το έχει άντε να έχει δουλέψει 100 ώρες. Την ενδιαφέρει η χρήση office και εμένα να βλέπω τις φωτο μου σε oled οθόνη 😊 . Το έχει κανείς να πει εντυπώσεις?

μολις προχωραει η παραγγελια,αρχιζουν τα καπελα.
καλα τα μεταφορικα,που κανονικα σ'αυτη τη τιμη θα επρεπε να ειναι δωρεαν,το αλλο ποσο που προσθετουν,τι ειναι;

Order Summary
Items: EUR 643,34
Postage & Packing: EUR 11,80
Order Total: EUR 655,14
Order Totals include VAT. See details.

Μετατροπή του γερμανικού ΦΠΑ 19% στο δικο μας 24%
Το amazon χρεώνει το ΦΠΑ στη χωρα αποστολής.
Για αυτο απο 617 βγαινει 643+11.80 μεταφορικα=655

Στα σκαριά ειναι διάδοχος.
Υπομονή 2 εβδομάδες,ισως έχουμε αποκαλυπτηρια στο Λας Βεγκας.
Είναι και αρκετά τα τρωτα να επιλύσει η Samsung.
Ελπιζω να προβει στις απαραιτητες βελτιωσεις/προσθηκες.
http://pocketnow.com/2016/08/29/samsung-galaxy-tabpro-s2-rumor-coming-months
http://www.sammobile.com/2016/08/29...econd-windows-10-tablet-the-galaxy-tabpro-s2/

το εχει καποιος απο εσας ?
για να δουμε και σε βαθος χρονου πως συμπεριφερεται το λειτουργικο .... αν αρχιζει δλδ να κολλαει και να κανει τα διαφορα καλα των windows

Όχι.
Κανεις εγγραφή,κανεις την παραγγελία,παραλαμβάνεις και έχεις 1 μήνα περιθώριο να ξεγραφτεις από prime member.

Στο λέει έχεις 1 μήνα free trial prime member.

Καλύτερη κατά 80-100 ευρώ από του γερμανικού amazon και έχεις και αγγλικό qwerty πληκτρολόγιο(βασικό πλεονέκτημα)

Sent from my iPad using Tapatalk

Διάβασε λίγο τους όρους και θα καταλάβεις.
Σε γενικές γραμμές ως prime member έχεις κάποια προνόμια σε σχέση με απλό χρήστη μέλος όμως θα έχεις κάθε μήνα μια στάνταρ χρέωση(πάγιο δηλαδή)

Αν πολύ απλά μέσα στο μήνα δεν ξεγραφτεις θα χρεώνεται η κάρτα σου κάπου 8 λίρες μηνιαίος.

α καλα,οκ,ευχαριστω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

να ρωτησω κατι αλλο.
Να δηλωσω οτι η καρτα μου ειναι σε λιρα Αγγλιας ή ευρω;
Γιατι βλεπω το κλεψιμο παει συννεφο αν τους δηλωσεις ευρω.

Την κάρτα σου θα την δηλώσεις κανονικά σε ευρώ,απλά στην πληρωμή στο καλάθι στο τέλος θα πληρώσεις σε λίρες και όχι σε ευρώ.

Να κάνει τη μετατροπή συναλλάγματος και την χρέωση η τράπεζα σου και όχι το amazon.