SAMSUNG H6400 vs H7000

mike288

New member
25 July 2014
31
Καλησπέρα σε όλους,

έχοντας περάσει ευχάριστα εδώ και 4 χρόνια με μια Lg plasma 50PK350 (full hd-600hz) πιστεύω ήρθε η ώρα να κάνω την μετάβαση σε μία smart-led αφού η τεχνολογία τους πιστεύω έχει φτάσει σε καλά επίπεδα.

Κάνοντας μία έρευνα από αρχές καλοκαιριού έχω καταλήξει σε αυτές Η6400 και H7000.

ΧΡΗΣΗ: gaming - ταινίες full hd - nova ποδόσφαιρο

Αν έχεται να προτείνεται και κάτι αλλο δεκτό σε 50"" και πάνω και όχι 4κ γιατι πιστεύω ακόμη είναι νωρίς για αυτην την τεχνολογία.
 
Last edited:
Η w805B είναι 100 hertz για θα αθλητικά σου και έχει χαμηλό input lag για το Gaming σου , οποτε είναι η καλύτερη επιλογή.
 
Η w805B είναι 100 hertz για θα αθλητικά σου και έχει χαμηλό input lag για το Gaming σου , οποτε είναι η καλύτερη επιλογή.

Τα hz στις samsung το ξερω οτι δεν ειναι πραγματικα αλλα δεν φτανουν τα 100hz πραγματικα?

Πάντως πιστεύω οτι τα επίπεδα μαύρου στις samsung ειναι πολύ καλύτερα.


Απτην αλλη το input lag τους είναι οντως όντως υψηλό. ...εχω μαθει με την πλασμα που εχω και δεν ξερω πως θα μου φαινεται στις samsung.....γνώμες?
 
Η w805B είναι 100 hertz για θα αθλητικά σου και έχει χαμηλό input lag για το Gaming σου , οποτε είναι η καλύτερη επιλογή.

Η w805 από πόσες ίντσες και πάνω είναι 100 hertz?
 
50" Και πάνω είναι 100Hz πραγματικά.Όσο για το μαύρο είναι ακριβός στα ίδια επίπεδα. Μην περιμένεις καλύτερο στις Samsung.
 
επειδη ειμαι κ εγω αναμεσα στην 6400 η την 7000 θα ηθελα γνωμη απο τους κατοχους... Παντως μια γρηγορη ματια που εριξα στον κωτσοβολο απο θεμα εικονας και μαυρου μου φανηκε ανωτερη η h 7000
 
Η h7000 ειναι ανωτερη αλλα η διαφορα τιμης δεν δικαιολογειτε.Αναλογικα επρεπε να κοστιζει 200 ευρω μαξ παραπανω απο την σειρα 6 και κοστιζει 500.
 
Η 7000 δεν έχει διαφορά στο μαύρο και επίσης είναι αδύνατο αυτό ακόμη και αν ίσχυε να γινόταν αντιληπτό σε κατάστημα με φώτα από πάνω της.Όποιος όμως θέλει να πετάξει 500+ευρώ για τα 100Hz επιπλέον δεν υπάρχει θέμα.
 
Απάντηση: Re: SAMSUNG H6400 vs H7000

Δηλαδή ρε παιδιά η μόνη διαφορά που έχει η 6400 με την 7000 είναι τα 100 hz?
Σε θεματα εικονας ναι.Γενικα η σειρα 7 θα αξιζε στα 1400 max.Στα 1700 που εχει τωρα ειναι υπερτιμημενη οσο δεν παει.
 
Δηλαδή ρε παιδιά η μόνη διαφορά που έχει η 6400 με την 7000 είναι τα 100 hz?
Ίσως και η ελάχιστα καλύτερη επεξεργασία πράγμα δύσκολα αντιληπτό. Το μόνο + μεγάλο που έχει είναι τα 200Hz.
 
Εγώ έχω επικεντρωθεί στην 46αρα μιας και η απόσταση μου είναι max 2 μέτρα αλλά αν η διαφορά είναι +500 euro για τα 100hz είναι πάρα πολλά..
Χθές βέβαια είδα οτι έπεσε 100 euro στο skroutz οπότε η διαφορά με την 6500 π.χ είναι στα 300 euro τώρα...
Ακούω προτάσεις και εναλλακτικές
 
Ίσως και η ελάχιστα καλύτερη επεξεργασία πράγμα δύσκολα αντιληπτό. Το μόνο + μεγάλο που έχει είναι τα 200Hz.
Από που έχει βγει το συμπέρασμα ότι η σειρά 7000 είναι 200Hz; Δεν έχω δει κάπου να αναφέρεται.
 
Έχει αναφερθεί πολλές φορές μάλλον δεν το διάβασες.είναι 200Hz Από το πάνελ όπως πέρσυ αλλά με χειρότερο επεξεργαστή (mstar) σε σχέση με πέρσι που ήταν Samsung.
 
Εφόσον αναφέρεις gaming η sony είναι η καλύτερη επιλογή με διαφορά επίσης Ποιο sharp εικόνα απο αυτές που αναφέρεις...

Τι ακριβώς θα πει "sharp εικόνα"? Υπάρχει κάπου ειδικό μετρητικό "Sharp-όμετρο" και πήραν υψηλότερη μέτρηση στις Sony?
 
Yperion εσένα ποιά είναι η γνώμη σου αξίζει τα 300 euro παραπάνω απο την 6500 σε θέμα εικόνας?
Πάντως και στα ξένα reviews πέρνει πολύ καλές κριτικές....
 
Τι ακριβώς θα πει "sharp εικόνα"? Υπάρχει κάπου ειδικό μετρητικό "Sharp-όμετρο" και πήραν υψηλότερη μέτρηση στις Sony?

Εγώ γράφω οτι βλέπω με τα μάτια μου όχι οτι λένε τα χαρτιά.Απο εκεί και πέρα μπορούν όλοι να πάνε να τις δουν και να διαφωνήσουν-συμφωνήσουν μαζί μου.