SAMSUNG H6400 vs H7000

Εδώ και 10 ημέρες έχω την 50άρα Samsung H6400 και είμαι 100% απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή μου.

Οι smart λειτουργίες όπως και το 3D της ,παίρνουν 10 με τόνο !

Επίσης το θέμα zapping (χρόνος αλλαγής καναλιών Digea) για εμένα είναι σοβαρό θέμα.
Έχω δει τηλεοράσεις του '12 του '13 και του 2014 να κάνουν 2 ή και περισσότερα δευτερόλεπτα για να πάνε στο επόμενο κανάλι !
Απλά τραγικό !!!! :slapface:

Πολλοί εδώ μέσα ξεχνούν να το αναφέρουν...
Εάν χρειάζεται ας πούμε πάνω από ένα δευτερόλεπτο για την αλλαγή (σε τηλεοράσεις του 2014) πάρε την TV και πέτα την !!! :grandpa:
Το τραγικότερο είναι να βλέπεις τηλεοράσεις του 2014 να έχουν banding Και dse σε βαθμό αηδίας. Αυτό να δεις πόσοι ξεχνούν να το αναφέρουν. Πολύ βέβαια δεν γνωρίζουν καν τι είναι και μόλις τρέξουν ένα τεστ ξεκινάει το "κλάμα" Αλλά δεν το παραδέχονται ποτέ ούτε καν στον εαυτό τους ή ξεγελούν τον εαυτό τους και τους 3ούς λέγοντας όλες η tv έχουν.Βέβαια τους παρηγορεί το γρήγορο smart Και οι 16 πυρήνες του επεξεργαστή.

Συγνώμη βρε Link αλλά η δική μου τηλεόραση δεν έχει "θέματα" με βρώμικες περιοχές , σκιές , σύννεφα , καταρράκτες και άλλα κακά !

Επίσης πρέπει να παραδεχτείς πως σε μια smart TV μετράει πολύ μα πάρα πολύ το γρήγορο smart και οι 16 πυρήνες ! :rolleyes:

Link , όλες οι LED-LCD τηλεοράσεις έχουν θέματα banding , bleeding , clouding και DSΕ.

Άλλες σε λιγότερο βαθμό και άλλες σε μεγαλύτερο.

Η επιθυμία τον περισσοτερων ( που γνωρίζουμε για αυτά τα προβλήματα ) είναι να πετύχουμε ένα panel που θα έχει τα προβλήματα αυτά αλλα να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο ορατά , έως και αόρατα αν είναι δυνατόν.

Τους τελευταίους μήνες έχω ρίξει τρελό διάβασμα και έχω απαγοιτευτη γιατί δεν υπάρχει σωτηρια πουθενά.

Οι πλάσμα , οι lcd , οι led-lcd , οι OLED και τα προβόλια και οι CRT φυσικά , έχουν τα προβλήματα τους.

Λοιπόν...

Ο καρκίνος δεν θεραπεύεται , πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτόν.

Συγνώμη βρε Link αλλά η δική μου τηλεόραση δεν έχει "θέματα" με βρώμικες περιοχές , σκιές , σύννεφα , καταρράκτες και άλλα κακά !

Επίσης πρέπει να παραδεχτείς πως σε μια smart TV μετράει πολύ μα πάρα πολύ το γρήγορο smart και οι 16 πυρήνες ! :rolleyes:

Μα εγώ δεν αναφέρθηκα στη δική σου tv Αλλά γενικά στις Samsung Που έχουν θέματα dse,banding Και φέτος και μάλιστα σοβαρά στο κέντρο του πάνελ και δεξιά αριστερά, ένα έμπειρο μάτι μπορεί να τα διακρίνει πολύ εύκολα σε δευτερόλεπτα ένα άπειρο μάτι τρέχοντα ένα τεστ αλλά φυσικά γνωρίζοντας τι ψάχνει να βρει.
Πολύ σίγουρο σε βλέπω για την tv σου έτρεξες κανένα τεστ?
Φυσικά και παίζει ρόλο ο επεξεργαστής στο smart Αλλά προσωπικά πάντα μιλάω για ποιότητα-καθαροτητα εικόνας,με ενδιαφέρει η εικόνα σε μια τηλεόραση και όχι ένα πολυμηχάνημα που έχει και εικόνα.

@Tektona
Χάνεις το δίκαιο σου λέγοντας όλα προβλήματα έχουν δεν υπάρχει τίποτα σωστό κτλ
Υπάρχουν τεχνολογίες με άλλα θετικά και άλλα αρνητικά.Ανάλογα με το τι σε ενδιαφέρει περισσότερο αγοράζεις και την κατάλληλη τεχνολογία.
Επίσης είναι διαφορετικό να Έχει μια tv τελείως δυσδιάκριτο dse με το να έχεις σε όλο το πάνελ,να μην εχει καθόλου banding με το να έχει στο κέντρο του πάνελ ή στις άκρες.
Δεν μπορούμε να πούμε όλα τα ίδια σκ@Τ* ειναι.

Ειμαι λιγο ασχετος, αλλα δε καταλαβαινω γιατι ολοι προτεινετε την sony w805, και οχι την w705, αφου ειναι ακριβως η ιδια, χωρις το 3D. Το οποιος εξαλλου δεν ειναι καλο.. Οποτε γιατι να μη γλυτωσεις 100 ευρω; Κατι μου ξεφευγει;

Ειμαι λιγο ασχετος, αλλα δε καταλαβαινω γιατι ολοι προτεινετε την sony w805, και οχι την w705, αφου ειναι ακριβως η ιδια, χωρις το 3D. Το οποιος εξαλλου δεν ειναι καλο.. Οποτε γιατι να μη γλυτωσεις 100 ευρω; Κατι μου ξεφευγει;

απο το ολοτελα καλη και η Παναγιωτενα