Leonid
AVClub Addicted Member
- 29 June 2010
- 2,813
Συγνώμη, δεν κατάλαβα τι ακριβώς γράφεις;το you gr και η 8000 ειναι αψογες και με καλυτερη αποδοση σε sd απο sony
Γερνάω φαίνεται....χα!χα!
Συγνώμη, δεν κατάλαβα τι ακριβώς γράφεις;το you gr και η 8000 ειναι αψογες και με καλυτερη αποδοση σε sd απο sony
χαχα ω ρε φιλε να εχεις στα χερια σου ενα εργαλειο και να μην μπορεις να την εξετασεις.....Eγω τωρα ετυχε να την δω και εχω την es8000.Aν και τελεια επεξεργασια μου φανηκε πως υπολειπεται της σαμμυ.Σε σαλονι με φως την ειδα και δεν την σκαλισα αφου μας ειχαν καλεσει για φαγητο και αν ασχολιομουνα με την tv θα με στραβοκοιτουσε και η γυναικα μου οποτε την κοιτουσα σαν ξερολουκουμο και ολο εκει πηγαινε η κουβεντα.Ο τυπος ασχετος πηγε στα media και ζητησε μια καλη τηλεοραση και του δωσαν αυτη λεει και την πηρε.Ουτε συσκευη bd,dvd δεν ειχε σαν ραδιο την ειχαν ανοιχτη.Οτι να ναι.
Ε με αυτό που μου λες, λογικό είναι, ο άνθρωπος από ότι φαίνεται την είχε χύμα στο κύμα, πάλι καλά.Eγω τωρα ετυχε να την δω και εχω την es8000.Aν και τελεια επεξεργασια μου φανηκε πως υπολειπεται της σαμμυ.Σε σαλονι με φως την ειδα και δεν την σκαλισα αφου μας ειχαν καλεσει για φαγητο και αν ασχολιομουνα με την tv θα με στραβοκοιτουσε και η γυναικα μου οποτε την κοιτουσα σαν ξερολουκουμο και ολο εκει πηγαινε η κουβεντα.Ο τυπος ασχετος πηγε στα media και ζητησε μια καλη τηλεοραση και του δωσαν αυτη λεει και την πηρε.Ουτε συσκευη bd,dvd δεν ειχε σαν ραδιο την ειχαν ανοιχτη.Οτι να ναι.
Επειδή αυτό που δίνω βάσει και απόλυτη προτεραιότητα σε μια τηλεόραση είναι η ουσία, δηλαδή η εικόνα, ναι η F8000 είναι καλύτερη. Τώρα αν υπάρχουν κάποιες άλλες διαφορές πέρα από το ντιζαίν είναι μικρής σημασίας και σπουδαιότητας, τη στιγμή που οτιδήποτε άλλο σε μια τηλεόραση μπορείς να το έχεις ή να το βελτιώσεις με εξωτερικά μηχανήματα που συνήθως κάνουν και πολύ καλύτερη δουλειά.Δηλαδη η εικονα της ειναι κατωτερη απο την F8000 που ειναι μοντελο του '13; η υπερτερει καπου αλλου?
Δηλαδη η εικονα της ειναι κατωτερη απο την F8000 που ειναι μοντελο του '13; η υπερτερει καπου αλλου?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.