Σε ένα διαφημιστικό του Praktiker είδα την 40" 1799,00
Συμβουλή απο μένα σε όλους σας .... ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ !!!!
Δεν χρειάζεται να έχεις τις τιμές του πράκτικερ. Εγώ χθες την "ψώνισα" στα 1799 από το Μωλ, αλλά όχι για μένα!
Το παζάρεψες όμως σωστά??? δεν σου έδωσα με το καλημέρα την τιμή αυτή ....
Συμβουλή απο μένα σε όλους σας .... ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ !!!!
Καλοοοο!!! Δηλαδή το Practiker θα φέρνει και η αντιπροσωπία θα τις αγοράζει/σκουπίζει για να κρατήσει τη δική της τιμή!;!; Βέβαια θα μπορεί να τις ξαναπουλήσει μετά και απλά να μη βγάλει μεγάλο κέρδος ...διαβολικό! ...να τους καεί το DVD!!καλημερα παιδια απο χθες ειμαι κατοχος μιας le40f86 ....οθονη ειναι απιστευτη ...την πηρα χθες απο το Praktiker μαγουλας ....ημουν ο πρωτος πελατης του και μου δωσαν δωροεπιταγη 50 ..τελικη τιμη 1750 ..με 2 χρονια εγγυηση....παντως η αντιπροσωπια εδω αρχισε τα κουλα....βγηκε εξω να τις σκουπισει να μην σπασει την τιμη στα πολυκαταστηματα που την εχουν 2300 ..ημαρτον....
παντως η αντιπροσωπια εδω αρχισε τα κουλα....βγηκε εξω να τις σκουπισει να μην σπασει την τιμη στα πολυκαταστηματα που την εχουν 2300 ..ημαρτον....
Καλοοοο!!! Δηλαδή το Practiker θα φέρνει και η αντιπροσωπία θα τις αγοράζει/σκουπίζει για να κρατήσει τη δική της τιμή!;!; Βέβαια θα μπορεί να τις ξαναπουλήσει μετά και απλά να μη βγάλει μεγάλο κέρδος ...διαβολικό! ...να τους καεί το DVD!!
MAKAΡΙ να γίνει αυτό, γιατί τότε θα πρέπει να ρίξουν αντίστοιχα και την τιμή της 46αρας....Ουπςςςς......
Από μεθαύριο θα δείτε την ίδια τιμή σε ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (_Λ_ _ Σ_ _) , με εγγύηση από ΦΟΥΡΛΗ.....
Τι θα έχετε να πείτε εάν συμβεί;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.