SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Σε ένα διαφημιστικό του Praktiker είδα την 40" 1799,00

Συμβουλή απο μένα σε όλους σας .... ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ !!!!

Απάντηση: Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Συμβουλή απο μένα σε όλους σας .... ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝ !!!!

Δεν χρειάζεται να έχεις τις τιμές του πράκτικερ. Εγώ χθες την "ψώνισα" στα 1799 από το Μωλ, αλλά όχι για μένα!

Re: Απάντηση: Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Δεν χρειάζεται να έχεις τις τιμές του πράκτικερ. Εγώ χθες την "ψώνισα" στα 1799 από το Μωλ, αλλά όχι για μένα!

Το παζάρεψες όμως σωστά??? δεν σου έδωσα με το καλημέρα την τιμή αυτή ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Το παζάρεψες όμως σωστά??? δεν σου έδωσα με το καλημέρα την τιμή αυτή ....

Κοίτα, η σχέση χτίστηκε μια εβδομάδα πριν με την αγορά της πάννυ στις 32 ίντσες. Οπότε η πρόταση έγινε στα πλαίσια μιας ιδιαίτερα καλής τιμής για την επόμενη αγορά. Έτσι δεν χρειάστηκε να το παζαρέψω πολύ:2thumb22sup:

Εάν θέλουμε να την παραγγείλουμε on-line πως θα γίνει;

Η τιμή της είναι διαφορετική στο site.....

To praktiker exi to 46f86 gia 2700. Gia to 40ari den proseksa timi...
Ego malon tha to paro 2400 apo gnosto :-)
Den thelo na po pola mexri na to paro sta xeria mou kai na to pliroso..

ti lete. kali timi?
h ftinoteri pou tin eixa bri eitan sta 2450 apo rodo.

Απάντηση: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Μια χαρα ειναι η τιμη!!! Πιο κατω δεν πιστευω οτι μπορεις ευκολα να βρεις :2thumb22sup:

Και μετα απο μέρες σας παραθέτω και μερικές με τηλεοπτικό σημα.

Attachments

• net1.jpg
    net1.jpg
    105 KB · Views: 141
  • skai.jpg
    skai.jpg
    61.7 KB · Views: 142
  • net2.jpg
    net2.jpg
    83.6 KB · Views: 160

Erotisi.... ta autokolita pou exi h lcd. den tha ta bgalis? :p

Pantos apo tis fotografies pou exis postari, fenete mia xara to tileoptiko shma.

Molis to paro me to kalo, tha postaro kai ego fotos. Tha to sindeso me to Tvix 4100 pou einai hd player kai na xaro epitelous hd ikono spiti :-)

Έγω έχω αγοράσει την LE40F86 και έχω μόνο τηλεοπτικό σήμα. Πραγματικά έχει πολύ καλή εικόνα και το μόνο που άλλαξα ήταν στην εικόνα να μην είναι δυναμικό αλλά τυπικό. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι τα χρώματά της. Αλλά για να τα λέμε όλα στο λογότυπο του σταθμού π.χ. του ΣΚΑΙ έχει σαν σκιά δηλαδή στο Ι από πίσω φαίνεται πάλι ένα αχνο Ι. Αυτό βέβαια πιστεύω είναι θέμα σήματος γιατί στα ψηφιακά δεν το παρουσιάζει. Μπορεί κάποιος να πεί αν το έχει παρατηρήσει και αν μπορεί να λυθεί π.χ. με κάποια ρύθμηση ή με ενίσχυση σήματος?

Σήμερα παρήγγειλα την 40F86 από ΠΛΑΙΣΙΟ.... σε καλή τιμή μετά από προηγούμενο post του psixakia το οποίο επικαλέστηκα κατά την διαδικασία της παραγγελίας..

... αναμένω την παράδοση.....

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ (ΟΝΟΜΑΤΙ Κ. ΞΕΝΟΣ) ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ

εγω παιδια η 40νταρα με εσωτερικη κεραια και παιζει μια χαρα!!!αντε να πληρωθω να παρω καμια εξωτερικη να δουμε ακομα καλυτερα αποτελεσματα,αλλα και με την εσωτερικη μια χαρα ειμαι

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

καλημερα παιδια απο χθες ειμαι κατοχος μιας le40f86 ....οθονη ειναι απιστευτη ...την πηρα χθες απο το Praktiker μαγουλας ....ημουν ο πρωτος πελατης του και μου δωσαν δωροεπιταγη 50€..τελικη τιμη 1750€..με 2 χρονια εγγυηση....παντως η αντιπροσωπια εδω αρχισε τα κουλα....βγηκε εξω να τις σκουπισει να μην σπασει την τιμη στα πολυκαταστηματα που την εχουν 2300€..ημαρτον....

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

καλημερα παιδια απο χθες ειμαι κατοχος μιας le40f86 ....οθονη ειναι απιστευτη ...την πηρα χθες απο το Praktiker μαγουλας ....ημουν ο πρωτος πελατης του και μου δωσαν δωροεπιταγη 50 ..τελικη τιμη 1750 ..με 2 χρονια εγγυηση....παντως η αντιπροσωπια εδω αρχισε τα κουλα....βγηκε εξω να τις σκουπισει να μην σπασει την τιμη στα πολυκαταστηματα που την εχουν 2300 ..ημαρτον....
Καλοοοο!!! Δηλαδή το Practiker θα φέρνει και η αντιπροσωπία θα τις αγοράζει/σκουπίζει για να κρατήσει τη δική της τιμή!;!; Βέβαια θα μπορεί να τις ξαναπουλήσει μετά και απλά να μη βγάλει μεγάλο κέρδος ...διαβολικό! ...να τους καεί το DVD!!

και βέβαια φίλε μας,
καλορίζικη και καλές θεάσεις!!
και περιμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις για σήμα SD.

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

παντως η αντιπροσωπια εδω αρχισε τα κουλα....βγηκε εξω να τις σκουπισει να μην σπασει την τιμη στα πολυκαταστηματα που την εχουν 2300 ..ημαρτον....

Καλοοοο!!! Δηλαδή το Practiker θα φέρνει και η αντιπροσωπία θα τις αγοράζει/σκουπίζει για να κρατήσει τη δική της τιμή!;!; Βέβαια θα μπορεί να τις ξαναπουλήσει μετά και απλά να μη βγάλει μεγάλο κέρδος ...διαβολικό! ...να τους καεί το DVD!!

Δεν το κρατάνε μυστικό. Μας το είχαν πει και στην Έκθεση πως εφαρμόζουν την συγκεκριμένη πολιτική.

Ουπςςςς......

Από μεθαύριο θα δείτε την ίδια τιμή σε ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (_Λ_ _ Σ_ _) , με εγγύηση από ΦΟΥΡΛΗ.....

Τι θα έχετε να πείτε εάν συμβεί;

Last edited:

Ουπςςςς......

Από μεθαύριο θα δείτε την ίδια τιμή σε ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (_Λ_ _ Σ_ _) , με εγγύηση από ΦΟΥΡΛΗ.....

Τι θα έχετε να πείτε εάν συμβεί;
MAKAΡΙ να γίνει αυτό, γιατί τότε θα πρέπει να ρίξουν αντίστοιχα και την τιμή της 46αρας....

ΟΠΟΤΕ, μαλλον θα παρω και εγώ TV πρίν τα Χριστούγεννα και όχι Φλεβάρη-Μαρτη που έλεγα! :award: :smash: