SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Psixakias να σου υπενθυμίσω ότι η παλαιότητα ενός μέλους δεν μετράται από τα posts που έχουν κάνει αλλά από την ημερομηνία που γράφτηκαν στο site. 1 μήνα σκάρτα είσαι στο Forum,μην αρχίζεις τα junior Κλπ γιατί δεν έχεις/ουμε οι πιο πολλοί μεγάλη διαφορά ο ένας από τον άλλο.:ernaehrung004:

Κοίτα ρε που σκάλωσε.... αφού το ξεκαθάρησα πως δεν έχω με κανέναν τίποτα και ας είναι ότι θέλει, και τόνισα το γεγονός ότι και εγώ μόλις έγινα κάτι παραπάνω απο junior! Δεν είχα σκοπό να συγκρίνω ούτε και να μειώσω κανέναν.

Η όλη κουβέντα βασίστηκε στο γεγονός ότι κάποιος χθεσινός χωρίς να γνωρίζει μπαίνει και ρίχνει επίθετα με το καλημέρα σας.

Συγνώμη αν έθιξα τον οποιονδήποτε, δεν το είχα σκοπό

Ειρήνη ημίν... έρχονται και Άγιες Μέρες και σεις το μόνο που σκέφτεστε είναι πώς θα ωθήσετε τον κόσμο σε ανούσιες αγορές για να ξοδέψει τα ευρούλια του...

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ξεχωριστές :grandpa: απολαύστε τις και μην χαλιεστε για μια κούτα πυρίτιο -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Ακυρώνεις την παραγγελία σου ... απλά

ε....τοτε προς τι η προπαραγγελια?

δεν χαθηκε και ο κοσμος,ετσι δεν ειναι?

θελω να πω οταν ξεκινας να παρεις κατι και στο δρομο ανακαλυπτεις οτι δεν υπαρχει,καπου αισθανεσαι οτι σε επιασαν "κοροιδο" και οτι το εβαλαν μονο και μονο να τραβηξουν κοσμο.
και προπαραγγελια αγνωστου χρονου παραδοσης,ε...δεν ειναι και το καλυτερο.
τεσπα,αυτα να τα σκεφτεται ο καθενας πριν αγορασει.
και το λεω αυτο διοτι βλεπω πολλα.......αναμενονται συντομα στο σαιτ του πλαισιου
ειναι η καινουρια μοδα στο πλαισιο μου φαινεται.

Χμμμμ...θα είχες απόλυτο δίκιο αν το είχα ακόμα στο site !

.... αλλά δεν το έχω, σωστά?

Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου. Εύχομαι να έχεις καλά χριστούγεννα κ καλή χρονιά

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

ε....τοτε προς τι η προπαραγγελια?

δεν χαθηκε και ο κοσμος,ετσι δεν ειναι?

θελω να πω οταν ξεκινας να παρεις κατι και στο δρομο ανακαλυπτεις οτι δεν υπαρχει,καπου αισθανεσαι οτι σε επιασαν "κοροιδο" και οτι το εβαλαν μονο και μονο να τραβηξουν κοσμο.
και προπαραγγελια αγνωστου χρονου παραδοσης,ε...δεν ειναι και το καλυτερο.
τεσπα,αυτα να τα σκεφτεται ο καθενας πριν αγορασει.
και το λεω αυτο διοτι βλεπω πολλα.......αναμενονται συντομα στο σαιτ του πλαισιου

ειναι η καινουρια μοδα στο πλαισιο μου φαινεται.

Δεν ξέρω εαν είναι θεμα Πλαισιου μόνο αλλά αυτήν την περίοδο οπως είναι προφανές η ζήτηση ανεβαίνει οπότε τέτοια φαινόμενα θα δημιουργούνται ... σε τι βαθμό είναι θεμα συγκυριών και σωστού ελέγχου και προγραμματισμού αποθεμάτων του κάθε καταστήματος (και των αντιπροσώπων) ώστε να υπάρχουν επαρκή αποθέματα ειδικά για τα πιασάρικα μοντελάκια ..

Ενας από τους λόγους που δεν κάνω τέτοιες αγορές ποτέ τα Χριστούγεννα (εκτός εαν προκύψει έκτακτη ανάγκη ή .. τρελλη ευκαιρία) είναι η μικρή διαθεσιμοτητα ...

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

αν και ειναι το ιδιο πραγμα σχεδον,εστειλα ενα φιλαρακι για την tv και φυσικα ακουσα τα ιδια πραγματα που ανεφερε ο φιλος εδω.
τεσπα το θεμα ειναι ληξαν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Ενας από τους λόγους που δεν κάνω τέτοιες αγορές ποτέ τα Χριστούγεννα (εκτός εαν προκύψει έκτακτη ανάγκη ή .. τρελλη ευκαιρία) είναι η μικρή διαθεσιμοτητα ...

ελπιζω να ειναι ετσι και μην συνεχιστει το ιδιο και μετα.

Τώρα εγώ να ρωτήσω κάτι .... αφού η τιμή είναι τρομερή και φοβερή, γιατί δεν βλέπω καθόλου υπομονή?1 βδομάδα είναι αυτή...

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Μόλις την παρέλαβα :BDGBGDB55:
Διακρίνω μια ευαισθησία με το φωτεινό πλαίσιο της βάσης :chinscratch: ή είναι πλήκτρο γιατί το άγγιξα κατά λάθος και η τηλεόραση έκλεισε :nounder:

ΥΓ:Μήν με κράξει κανείς δέν έχω ξεκινήσει την μελέτη του manual συνεπώς...

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Μόλις την παρέλαβα :BDGBGDB55:
Διακρίνω μια ευαισθησία με το φωτεινό πλαίσιο της βάσης :chinscratch: ή είναι πλήκτρο γιατί το άγγιξα κατά λάθος και η τηλεόραση έκλεισε :nounder:

ΥΓ:Μήν με κράξει κανείς δέν έχω ξεκινήσει την μελέτη του manual συνεπώς...

Από εκεί κλείνει η τηλεόραση. Είναι με αισθητήρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Από εκεί κλείνει η τηλεόραση. Είναι με αισθητήρα.

Δηλ. πέρα απο τα πλήκτρα αφής που έχει στην δεξιά γωνία σβήνει και απο το κέντρο?.To ενδεικτικό (stand by) κόκκινο LED πώς σβήνει ?

Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Συγνωμη τι ακριβως ειναι εκει που ειπες στο μαρουσι? δεν το καταλαβα δεν ειμαι απο αθηνα sorry ......

αααααα Μαλιστα ....καταλαβα... εχεις απολυτο δικιο τι να πω ρε παιδι μου ξερω και γω μερικοι ανθρωποι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ παντος να πω την αληθεια με τρομαξε λιγο σημερα πρωτη μερα που δοκιμαζα την f86 γιατι αν ειχε οντος καποιο προβλημα θα ηταν και στα αλλα καναλια ετσι δεν ειναι και οχι μονο σε ενα τον αντ1 και ακομα γιατι οταν εβαλα ποιο δυνατο ενυσχιτη εστρωσε σχεδων τελεια λιιιγο κανει. εγω πιστευω ειναι θεμα σηματος και τιποτα αλλο.

και κατι ακομα βρε παιδια η samsung f86 τι made in ......... πρεπει να ειναι για να ειναι γνησια? εμενα ειναι made in SLOVAKIA και η r23 που πηρα μαζι ειναι made in HUNGARIA

το καλυτερο ειναι να παρεισ εξωτερικη κεραια και να την γυρισεις προς τον υμηττο και τελειωσανε ολα τα προβληματα

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω περισσότερα, γιατί και εγώ δεν είμαι κάτοχος της TV, απλά αυτό με το σβήσιμο από το κέντρο όταν είναι ανοικτή η TV και το led μπλέ, είδα να το κάνει υπάλληλος του Mediamarkt στη Θεσ/νική καθώς μόλις είχαν πουλήσει το τελευταίο κομμάτι που έπαιζε. Συνήθως οι λυχνίες ένδειξης stand by δεν απενεργοποιούνται, αλλά δεν ξέρω μήπως έχει κάποια τέτοια λειτουργία στο menu.

Τι κανετε παιδια? Ελπιζω να ειστε ολοι καλα! Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι απο την ημερα που ανοιξα αυτο το θεμα με την Samsung θα ειχε τετοια επιτυχια. Τεσπα!! Μετα απο τοσο καιρο και αφου ειχα προβλεψει οτι η τιμη της θα πεσει κοντα στις γιορτες περιπου στα 1800Ε ηρθε η ωρα και πηρα προσφορα για τα παρακατω:
1. Samsung 40"F86B
2. Sony 6.1 STR-DG910/Β
3. Sony DAV-DZ630
4. Sony DVD Recorder RDR-HX950/B (250GB)

Συνολο 3.700,00 Ε
Με 1000 Ε προκαταβολη και ατοκες δοσεις οσες θελω, οσα εχω....!!

Πως τα βλεπετε?

Τι κανετε παιδια? Ελπιζω να ειστε ολοι καλα! Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι απο την ημερα που ανοιξα αυτο το θεμα με την Samsung θα ειχε τετοια επιτυχια. Τεσπα!! Μετα απο τοσο καιρο και αφου ειχα προβλεψει οτι η τιμη της θα πεσει κοντα στις γιορτες περιπου στα 1800Ε ηρθε η ωρα και πηρα προσφορα για τα παρακατω:
1. Samsung 40"F86B
2. Sony 6.1 STR-DG910/Β
3. Sony DAV-DZ630
4. Sony DVD Recorder RDR-HX950/B (250GB)

Συνολο 3.700,00 Ε
Με 1000 Ε προκαταβολη και ατοκες δοσεις οσες θελω, οσα εχω....!!

Πως τα βλεπετε?

Δεν μας λες και από που πήρες την προσφορά? Την F86 πόσο στην άφησαν?