SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

ξαφνικα σταματησε να λειτουργει το remote contrl απο μακρυα και για να λειτουργησει επρεπε σχεδον να ακουμπα στο δεκτη. Μετα απο σκεψη και βαθυ στοχασμο :drummer: πηρα το πανακι που περικλειεται στη συσκευασια και καθαρισαα το πλαισιο της tv αριστεροστροφα οπως αναφερεται στις οδηγιες. Μετα το control λειτουργησε κανονικα :award:

συμφουριστα psixakia επειδη φαινεται οτι στεναχωρηθηκες με καποιες αληθειες που ειπα,να ξερεις οτι μπορει να ειμαι καινουργιος στο forum αλλα ειμαι 15 χρονια στο χωρο των υπολογιστων και συναφων ειδων...εχω δει την πορεια του πλαισιου απο την αρχη κτλ.κτλ και εχουν δει πολλα τα ματια μου και εχουν ακουσει πολλα τα αφτια μου απο τον τροπο που δουλευει για να παρει δουλειες(κατω απο το τραπεζι).λοιπον μην το παιζεις οτι το πλαισιο παει με τον σταυρο στο χερι και παιρνει δουλειες ....η τακτικη του ειναι φοβερη και ο σεβασμος στους τελικους χρηστες οχι και η καλυτερη....μην το παιζεις θιγμενος λοιπον εκτος και αν εισαι στελεχος η εχεις μετοχες ,,οποτε πρεπει να το διαφημισουμε το μαγαζι μην χασει κανενα πελατη απο το forum.....προς θεου δεν θελω να μαλωσω με κανενα εδω μεσα ,την πλακα μας κανουμε και απλα ακουγονται καποιες αποψεις..αν αυτες ενοχλουν αυτο αλλο....χρονια πολλα σε ολους ευχομαι και δεν υπαρχει δολος καθολου και για κανενα...

Παιδια να ρωτησω κατι ασχετο με τη "διαμαχη"αλλα σχετικο με την f86 και την m86.Η m86 εχει x.v. colour,δεν εχει 100hz(αλλα εχει το movie plus που κανει την ιδια δουλεια)και δεν εχει επισης 24p?(οσο για τα 24p ενω δεν το βλεπω στα χαρακτηριστικα της tv σε συγκριτικο του hitech της δινει βαθμολογια 9.0 στην αποδοση 1080p/24p.Tελικα εχει η δεν εχει;Ας απαντησει καποιος κατοχος της m86).Τα λεω σωστα;Γιατι ειμαι σε διλλημα οσον αφορα αυτες τις 2.Και κατι τελευταιο.Τα 24p χρησιμοποιουνται δε καθε blue-ray η hd-dvd;

Δεν μας λες και από που πήρες την προσφορά? Την F86 πόσο στην άφησαν?

Παιδια συγγνωμη αλλα δεν μπορω να αποκαλυψω το μαγαζι γιατι τις δοσεις και το ποσό των δοσεων τις κανει μονο για μενα! Αν ημουν απο Αθηνα θα σας ελεγα αλλα εδω στην Κω που ειμαι δεν μπορω. Παντως ειναι αλυσιδα το καταστημα. Αναλυτικα δεν εχω δει ακομα τιμες για την F86 αλλα υποθετω κοντα στα 2000 γιατι η τελικη τιμη ειναι τσιμπημενη. Δεν νομιζετε ομως οτι αξιζει 350 ευρω παραπανω αυτος ο διακανονισμος?

Τι κανετε παιδια? Ελπιζω να ειστε ολοι καλα! Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι απο την ημερα που ανοιξα αυτο το θεμα με την Samsung θα ειχε τετοια επιτυχια. Τεσπα!! Μετα απο τοσο καιρο και αφου ειχα προβλεψει οτι η τιμη της θα πεσει κοντα στις γιορτες περιπου στα 1800Ε ηρθε η ωρα και πηρα προσφορα για τα παρακατω:
1. Samsung 40"F86B
2. Sony 6.1 STR-DG910/Β
3. Sony DAV-DZ630
4. Sony DVD Recorder RDR-HX950/B (250GB)

Συνολο 3.700,00 Ε
Με 1000 Ε προκαταβολη και ατοκες δοσεις οσες θελω, οσα εχω....!!

Πως τα βλεπετε?

Δεν θα έπαιρνα Sony ενισχυτή, μόνο η παλαιά σειρά ES αξίζει, το ίδιο και για ηχεία...

Το recorder είναι καλό

Φιλε Γιώργο μπορεις να μου προτεινεις κατι στις ιδιες τιμες? Ας ειναι και πιο φτηνα, πιο ακριβα μην ειναι γιατι θα με......:hanged:

Υ.Σ. Μαυρα να ειναι

συμφουριστα psixakia επειδη φαινεται οτι στεναχωρηθηκες με καποιες αληθειες που ειπα,να ξερεις οτι μπορει να ειμαι καινουργιος στο forum αλλα ειμαι 15 χρονια στο χωρο των υπολογιστων και συναφων ειδων...εχω δει την πορεια του πλαισιου απο την αρχη κτλ.κτλ και εχουν δει πολλα τα ματια μου και εχουν ακουσει πολλα τα αφτια μου απο τον τροπο που δουλευει για να παρει δουλειες(κατω απο το τραπεζι).λοιπον μην το παιζεις οτι το πλαισιο παει με τον σταυρο στο χερι και παιρνει δουλειες ....η τακτικη του ειναι φοβερη και ο σεβασμος στους τελικους χρηστες οχι και η καλυτερη....μην το παιζεις θιγμενος λοιπον εκτος και αν εισαι στελεχος η εχεις μετοχες ,,οποτε πρεπει να το διαφημισουμε το μαγαζι μην χασει κανενα πελατη απο το forum.....προς θεου δεν θελω να μαλωσω με κανενα εδω μεσα ,την πλακα μας κανουμε και απλα ακουγονται καποιες αποψεις..αν αυτες ενοχλουν αυτο αλλο....χρονια πολλα σε ολους ευχομαι και δεν υπαρχει δολος καθολου και για κανενα...

Μάλλον σε έχουμε κλείσει εσένα και βγάζεις τα εσώψυχα σου !!! κ μετοχές έχω, κ στέλεχος είμαι και περήφανος που εργάζομαι για μια εταιρεία που πρώτο γνώμονα έχει τον σεβασμό στον πελάτη. Για αυτό και είμαστε η πρώτη εταιρεία με AFTER SALES SUPPORT στην Ελλάδα.

Λυπάμαι που αισθάνεσαι έτσι, αλλά όταν περιγράφεις την δουλειά που κάνω με δικούς σου επιθετικούς προσδιορισμούς, να είσαι σίγουρος ότι θα λάβεις απάντηση. Για αυτό και γράφω εδώ μέσα, όχι για να κάνω δίνω τιμές και να κάνω παζάρια, εκτός και αν είναι powerbuy (όπως έχετε καταλάβει όλοι όσοι έχουμε επικοινωνήσει με PM), αλλά επειδή είμαι περήφανος με την δουλειά που κάνω και με ενδιαφέρει η γνώμη των πελατών μας εφόσον έχει βάσεις και επιχειρήματα, ώστε να εντοπίσω τυχόν λάθη.

Εσύ κάτσε να κατηγορείς και να ψάχνεις για λαμόγια κ να λες ότι πάντα για ότι συμβαίνει κάτι κακό κρύβεται απο πίσω...

Οποιοσδήποτε πιστεύει ότι έχει θέμα με την παράδοση της συγκεκριμένης LCD 40F86B, εγώ προσωπικά μπορώ να εγγυηθώ ότι όποιος έχει βάλει ή θα βάλει προ-παραγγελία μέχρι και το Σάββατο 15/12, θα την παραλάβει με τιμή 1799 !!!!!! και άμα πέσει και άλλο η τιμή της απο ανταγωνισμό, πάλι την χαμηλότερη θα πάρει και απο το πλαίσιο.

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

ναι, εντάξει, κανένα ps3 σε προσφορά θα βγει? :award:

Ετοιμάζουν bandle με τηλεοράσεις...τίποτα παραπάνω! Εδώ δεν φτάνουν για όλους πως θα κάνουν προσφορά

Ετοιμάζουν bandle με τηλεοράσεις...τίποτα παραπάνω! Εδώ δεν φτάνουν για όλους πως θα κάνουν προσφορά

Ελατε ρε παιδιά που δεν φτάνουν, σε όλα τα καταστήματα υπάρχει διαθεσιμότητα

Αρχισαμε τα κόλπα των εορτών ? Απλά σας βολεύει καλύτερα να πηγαίνει πακετάκι με TV (φαντάζομαι οτι θα είναι Sony και η ΤV ολως τυχαίως...)

Ελατε ρε παιδιά που δεν φτάνουν, σε όλα τα καταστήματα υπάρχει διαθεσιμότητα

Αρχισαμε τα κόλπα των εορτών ? Απλά σας βολεύει καλύτερα να πηγαίνει πακετάκι με TV (φαντάζομαι οτι θα είναι Sony και η ΤV ολως τυχαίως...)

Πως το κατάλαβες ??? μπράβο....τώρα μάθε και τα υπόλοιπα για να είσαι πιο καλά ενημερωμένος...

Τα σετάκια τα κάνει η SONY όχι εμείς.

Εχουν πολλά 60άρια που δεν ξέρουν τι να τα κάνουν κ τα στέλνουν με ΤV για να φύγουν γρήγορα. Έχουν καταργηθεί απο SONY WORLDWIDE!

Τα 40άρια που πουλάνε πλέον κατόπιν εντολής SONY WORLDWIDE δεν φτανουν για όλους και όσοι παρέλαβαν παρέλαβαν....

Με τα 60άρια παίζει κάτι αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα τί, αύριο μπορεί ξαφνικά να ακούσουμε κάτι διαφορετικό καθώς τα 60άρια αποτελούν κρυφό άσσο στο μανίκη της SONY. Τα θέλουν όλοι και δεν υπάρχουν αρκετα!

Όσο αφορά στο Πλαίσιο και στην 40F86b

1) Γνωρίζοντας τις προσφορές παραεισαγωγής, αγόρασα τη συγκεκριμένη tv από το πλαίσιο σε τιμή 1900 με αρκετές άτοκες δόσεις, με τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται μέχρι τον Ιανουάριο τουλάχιστον να ρίξουν τις τιμές.
Η τιμή κατέβηκε και χωρίς να έχω παραλάβει την τηλεόραση αρνήθηκαν να παραλάβω με τη καινούρια τιμή.

2) όταν τελικά παρέλαβα πριν λιγες μέρες και διαπίστωσα προβλήματα (από τα γνωστά που αναφέρονται) και ζήτησα αντικατάσταση την επόμενη κιόλας ημέρα από την παραλαβή (μία εβδομάδα περιθώριο μου είχαν πει κατά την αγορά ότι υπάρχει για αντικατάσταση), μου είπαν ότι εφόσον το κουτί ανοίχτηκε (έπρεπε μάλλον να εφοδιαστώ με ακτίνες X για να εντοπίσω δυσλειτουργίες) δεν γίνεται αντικατάσταση και να κανονίσω με το service Φουρλή για επισκευή.

Αυτά τα ολίγα με το εξυπηρετικότατο Πλαίσιο!

ναι, εντάξει, κανένα ps3 σε προσφορά θα βγει? :award:

Ναι ρε γαμωτο , με πηρε χθες κολλητος απο την Τζυπρο και μου ελεγε οτι ηταν σε διλλημα για 60ρι στα 510 με 2 παιχνιδια η 399 το 40ρι ?
Εγω παντος παω για αποκριες μερια και μονο εαν ειναι 399 και κατω , αλλοιως θα Πασχαλισω . (ετος αν βγει συντομοτερα το GT5 )
To μπλου ρει μπορει να περιμενει , το GT ποτε.

.......................................

Αυτά τα ολίγα με το εξυπηρετικότατο Πλαίσιο!

Κατσε γιατι εδω κατι λειπη μην πιαστουμε απροετοιμαστοι

Attachments

• ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€ ΓŽΒΉ.jpg
    ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€ ΓŽΒΉ.jpg
    1.2 KB · Views: 23
  • ΓΖ’Γβ€ Γβ€¦ΓΒΓŽΒΉ.jpg
    ΓΖ’Γβ€ Γβ€¦ΓΒΓŽΒΉ.jpg
    5.3 KB · Views: 18
  • Γβ€ Γβ€žΓβ€¦ΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉ.jpg
    Γβ€ Γβ€žΓβ€¦ΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉ.jpg
    6.1 KB · Views: 27

Αυτά τα ολίγα με το εξυπηρετικότατο Πλαίσιο![/quote]

1) Οι τιμές πέσανε λόγω PRAKTIKER !!! άντε να ξέρω εγώ κάθε φορά ποιον θα πρέπει να ακολουθήσω στην τιμή και πότε....εγγύηση χαμηλότερων τιμών λυπάμαι δεν μπορεί να κάνει κανείς....(και την πηρες και σε καλύτερη τιμή απο 2089 που την πουλάγαμε τότε κ μπράβο σου)

2) Τί ακριβώς προβλήματα αντιμετωπίζεις με την συγκεκριμένη ??? Είναι τεχνικό πρόβλημα? Μπορεί να σε βοηθήσω!

,

Ε ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

:flipout::flipout::flipout::flipout: :BDGBDGB53:

Ευτηχως γιατι ειχα φερει και κατι για για παν ενδεχομενο ( και Hitech μαλιστα)

Attachments

• fd118.jpg
    fd118.jpg
    13.9 KB · Views: 39

Το απιστευτο ειναι οτι οταν googlara την λεξη φτυαρι και αναζητηση εικονες ............ 1η σελιδα κατω κατω δεξια ειχε την φωτογραφια μου :flipout::flipout::flipout: (αυτη με το γνωστο μπλουζακι ) .

μερικά από τα προβλήματα που αντιμετοπίζω με τη 40f86BDX panel ss04 με το τελευταίο γνωστό firmware του οκτωβρίου είναι
-100hz δημιουργούν artifacts και στο low (αν πρέπει να τα απενεργοποιήσω γιατί να τα έχω πληρώσει)
-δεν κλειδώνει 1080p από VGA
-υπάρχουν οι πολυαναφερόμενες οριζόντιες γραμμές σε διάφορες συνδέσεις ( όχι πολύ έντονα και αντιμετωπίζονται με ρυθμίσεις στη φωτεινότητα και από το service menu με τις γνωστές αλχημείες, αλλά γιατί να υπάρχουν αφού το μοντέλο κυκλοφορεί τόσους μήνες)
-πιθανών να μην έχει 10 bit panel - κάπου διάβασα ότι η samsung (όχι η ελληνική που κοιμάται βέβαια) υποστηρίζει ότι για να λύσουν το πρόβλημα (όπως και στη σειρά M) επανέφεραν τα 8μπιτα πάνελ
- Δεν λειτουργεί το scrolling στη λίστα αναλογικών καναλιών
Όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι θα ληθούν μελλοντικά με κάποιο update, αλλά είδη έχουν αργήσει (Η λειτουργία 100ΗΖ πιθανόν και να μη διορθωθεί και ποτέ αν υπάρχει hardware πρόβλημα).
Ευχαριστώ για τη διάθεση για βοήθεια