SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Σκέψου τώρα όταν περάσει κι ο Μανώλης για calibration, απογείωση ...........

Και τώρα το ερώτημα. Που μπορώ να βρω πραγματικά HD υλικό για να θαυμάσω τις επιδόσεις της τηλεόρασης;

Γεια χαρά και πάλι.

Μάριε, καλωρίζικη η τηλεόραση :firstprize: Πολύ καλή επιλογή και η καλύτερη επιλογή εαν είσαι φαν του καλού μαύρου. Σίγουρα τα χέρια του Μανώλη θα την κάνουν ακόμα περισσότερο αγνώριστη, προς το κορυφαίο φυσικά.
Οσο για HD, σε βλέπω σύντομα με ένα PS3 παραμάσχαλα -bye-

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

δεν λειτουργεί το just scan στο svideo με σύνδεση pc... Δεν μου το βγάζει ενεργό. Δεν το εχω στείλει στο component

Απλό s male se s male σύνδεση κάνω

Φιλε μη σκας///// Εχω και την οθόνη του υπολογιστή.... Στην τηλέοραση έτσι κι αλλιως τα βλέπω με μαυρες πάνω κάτω οπότε μόνο λίγο τους υπότιτλους κουνάω και είμαι οκ....

Το κακό είναι ότι τρελάθηκε η vga του φορητού (και δεν δίνει σήμα ή δίνει κάτι τρελό)γι αυτό τα έχω πάθει όλα αυτά τώρα και το εχω γυρίσει στο s video

Ειναι καλύτερο το σκέτο svideo ή το svideo σε component....

Last edited:

φιλε μου παρε ενα καλο pc και ασε την οθονη του υπολογιστη.θα βλεπεις hd υλικα και θα παθαινεις πλακα. με συνδεση οτιδοιποτε αρκει να καταληγει σε hdmi xexe

φιλε μου παρε ενα καλο pc και ασε την οθονη του υπολογιστη.θα βλεπεις hd υλικα και θα παθαινεις πλακα. με συνδεση οτιδοιποτε αρκει να καταληγει σε hdmi xexe

σιγά μη κουβαλήσω pc στο σαλόνι

Φορητό για πάντα

Βέβαια τώρα που θα ξαναπάρω θα πάρω με HDMI εννοείται

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Και τώρα το ερώτημα. Που μπορώ να βρω πραγματικά HD υλικό για να θαυμάσω τις επιδόσεις της τηλεόρασης;

καλοριζικη και καλοθεατη η μικρουλα σου!
για HD υλικο θα χρειαστεις και HD PLAYER.

το just scan λειτουργει μονο σε hdmi και PC input. Δεν εχει νοημα στα υπολοιπα αφου το σημα ειναι παρα πολυ κακο...

Χρειαζομαι τη βοηθεια σας. Ως γνωστον το hdmi2 εχει και 2 εισοδους RCA στερεο ηχου. Συνδεσα ενα πισι με ΧΡ (hdmi+2xRCA) και ειχα κανονικα ηχο. Υστερα του περασα βιστα, αλλα ηχο δε θελει να παρει. Εννοειται τσεκαρα την εξοδο σε ακουστικα και επαιζαν κανονικα (και τα μπρος του κουτιου και τα πισω), οποτε δεν ειναι θεμα εξοδου απ το πισι.
Τι να κανω;

Εμένα η επιλογή just scan είναι απενεργοποιημένη και σε σύνδεση vga και σε σύνδεση dvi-hdmi (αναφέρομαι σε σύνδεση με pc πάντα).

Eμενα και στα 2 υπαρχει...

Ειδικα για hdmi αποκλειεται να την εξαφανιζει, δλδ αν δεν ειναι γιαυτη την εισοδο για πια ειναι; Μηπως πειραξες καποια περιεργη ρυθμιση;

Μια που το συζητάμε, είπα να το ξανακοιτάξω. Διαπίστωσα ότι η επιλογή just scan ενεργοποιείται μόνο όταν θέσω refresh rate άλλο από 60 hertz (οπότε η τηλεόραση δείχνει χάλια). Όταν έχω 1920x1080 με 60 hertz που δείχνει την καλύτερη εικόνα το just scan απενεργοποιείται.

Τι λες καλε; Εμενα το εχει παντα το τζαστ-σκαν. Ειτε 60, ειτε 24hz το χω ενω διαφορα στην ποιοτητα δε μπορω να πω οτι παρατηρω.

Τελικα ξερεις κανεις τι γινεται με την εισοδο ηχου απο το hdmi2; Εχω απελπιστει...

Για το ήχο από HDMI2 πρέπει να έχει είσοδο RCA που να λέει HDMI2 ή DVI2, δε θυμάμαι ακριβώς

ΠΕΤΑΕΙ Η Samsung LE40F86

Καλησπερα σε ολους.τη παρασκευη ειχε ερθει ο Μανωλης σπιτι να ρυθμισει τη τηλεοραση.Να σας πω την αληθεια πριν ερθει σπιτι πιστευα οτι και που θα τη ρυθμισει,οτι δεν θα ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα στην εικονα.ελεγα μεσα μου,ενταξει τηλεοραση ειναι, δεν ειναι βιντεοπροβολεας που ειναι δυσκολο να ρυθμιστει και που με δυο ρυθμισεις βελτιωνεται θεαματικα η εικονα.ομως διαψευστικα.ηρθε εκατσε του εφτιαξα το γνωστο καφε και αρχισε τις ρυθμισεις.Να μην τα πολυλογο στο τελος ειδα μια εικονα κατα 50% καλυτερη απο αυτη που εβλεπα.μου ρυθμισε το μαυρο σωστα και τα χρωματα και η t.v ειχε τοσο λεπτομερεια(με blue ray βεβαιως)
που δεν πιστευα στα ματια μου.

Απάντηση: ΠΕΤΑΕΙ Η 40F86

the man is big enough to fill your vision but small enough to be clear and sharp!

:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:​

E, ναι. Εγραψα παραπανω τι εκανα. Γαμωτο ειναι και καινουρια τα καλωδια. Δε μπορω να καταλαβω τι φταιει αφου το πισι δινει κανονικα ηχο...

σημερα ηρθαν απ το σερβις και δε βρηκαν λυση...

σημερα ηρθαν απ το σερβις και δε βρηκαν λυση...

Μηπως το εκανα επιτηδες για να ξαναρθουν , να δουνε ακομα μια φορα ποσο ............κουκλαρα εισαι ?