SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Παιδια 1589,95 για την F86 λογικα ειναι καλα.Το μαγαγι αυτο τι λεει?
Εχει εγγυηση ελ.αντιπροσωπειας?http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=156899

Πάρτη καλύτερα από Ελλάδα. Φαντάζεσαι να στέλνεις όλη αυτή την τηλεόραση Γαλλία;

Eυχαριστω για το καλοσωρισμα.

Δοκιμασες αλλο καλωδιο μη τυχον χαλασε κατι στο αρχικο;

Ακομα δοκιμασε να δεις μη τυχον δεν ειναι βλαβη αλλα καποιο συμπτωμα ασυμβατοτητας, αφαιροντας ολα τα υπολοιπα καλωδια, ακομα και το RF
και δοκιμασε μοναχα τα RCΑ.

Τελος στο σερβις που αναφερεις εψαξαν τις ρυθμισεις της TV; γμτ δεν την εχω και ακομα στα χερια μου για να σου κοιταγα συγκεκριμενα ...
Μη τυχον λεω υπαρχει καμια ρυθμιση τυπου mute στα auxliary ενω αντιθετα η tv να παιζει κανονικα ...
Το καλωδιο ειναι καινουριο, δε πρεπει να φταιει.
Εχω δοκιμασει ολες τις υποδοχες και τις περιπτωσεις αλλα τιποτα...
Υπαρχουν 2 επιλογες που θα μπορουσαν να επηρεασουν τον ηχο, το internal mute και το main/sub (για PIP μονο). Επισης δε νομιζω οτι φταινε.

Καλημέρα σε όλους. Ακόμα ένας στην παρέα με 40F86. Παραγγέλθηκε σήμερα στις 10 το πρωί από το www.shopcenter.gr στην τιμή των 1745,23 + 18 μεταφορικά για Θεσσαλονίκη, άρα 1763,23, και αναμένεται στις επόμενες 2-4 μέρες και νύχτες.

Για τους επίδοξους αγοραστές του παραπάνω καταστήματος. Οι άνθρωποι είναι ευγενέστατοι και πολύ εξυπηρετικοί.

Επίσης, (δεν το ρώτησα αλλά το δείχνουν στο site), αν παραλάβεις από την έδρα τους και πληρώσεις μετρητοίς, η τιμή είναι μείον 3%, δηλαδή 1745.23 - 52,36(3%) = 1692,87 . Καλό είναι να το ρωτήσετε πάντως, καθώς εμένα με ενδιέφερε η περίπτωση με τις άτοκες. Στοκ υπάρχει και η παράδοση είναι σε 2-4 μέρες.

Το θέμα τώρα είναι "κάνει ο κύριος Καστρουνής επισκέψεις στον βορά":chinscratch:

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, έβαλα τις ρυθμίσεις του hdtvtest στην τηλεόραση για το Νόβα και όπως είπα και στο άλλο τοπικ η εικόνα καθάρισε, θα πρεπει να ξανακάνω τις ρυθμίσεις για το playstation 3?Γιατί όταν παίζω ένα blueray οι ρυθμίσεις που έχει τη τηλεόραση είναι οι αρχικές της συσκευής, όταν αλλάζω το source πάλι στην Νόβα, είναι οι ρυθμίσεις του hdtvtest...

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, έβαλα τις ρυθμίσεις του hdtvtest στην τηλεόραση για το Νόβα και όπως είπα και στο άλλο τοπικ η εικόνα καθάρισε, θα πρεπει να ξανακάνω τις ρυθμίσεις για το playstation 3?Γιατί όταν παίζω ένα blueray οι ρυθμίσεις που έχει τη τηλεόραση είναι οι αρχικές της συσκευής, όταν αλλάζω το source πάλι στην Νόβα, είναι οι ρυθμίσεις του hdtvtest...

κάθε πηγή δέχεται ξέχωρες ρυθμίσεις. με τον Καστρουνή στη δική μου ρυθμίσαμε - με άλλες τιμές - δύο εισόδους hdmi και κάναμε μία ξέχωρη ρύθμισηγια τηλεοπτικό σήμα (η τελευταία έγινε εμπειρικά σε σχέση με το περιβάλλον θέασης ...)

Σε αναλυση 1080ρ 24hz παρατηρησα οτι σε ορισμενα πλανα χωρις κινηση υπαρχει μια κυματοειδης αυξομειωση της φωτεινοτητας σε καποια σημεια της εικονας, τι να φταιει τωρα αραγε :7SFGSFG:? (με ps3)

Παίδες, το παρακάτω site έχει καλή τιμή, αλλά από εγγύηση τι γίνεται?:gossip:
http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=156899

Δεν έχει Ελληνικής αντιπροσωπείας. Αν πάθει κάτι πάει στη Γαλλία, με ότι σημαίνει αυτό σε καθυστέρηση

Tελικα εχει καταφερει καποιος να δωσει ηχο και εικονα στο hdmi2; (hdmi/dvi + RCA)

Ερωτηση...

Κοιτώντας το manual είδα ότι το component εχει μεγαλυτερη γκαμα αναλυσεων.... Στο πινακάκι στις πρώτες σελίδες (γυρω στην 8-9)

Για s-video μηπως αν καταργήσω το s-video σε svideo από το πλάι και πάω από πίσω στο component να παίξει και σε πιο υψηλές αναλύσεις από το λάπτοπ..... (εχει χαλάσει η θύρα vga η external στο φορητό γι αυτό πάω σε s-video)

Εχει κανένας άποψη?

Εγω μπορω να σου πω οτι το component του 360 βγαζει μια χαρα 1080ρ στην πισω υποδοχη (και στο πλαι λογικα ιδιο θα ειναι). Βεβαια το τιβι-αουτ του λαπτοπ ειναι τελειως διαφορετικο και ισως σε απαγοητευσει - φυσικα θα ειναι κατωτερο απο VGA/DVI συνδεση.

Εγω μπορω να σου πω οτι το component του 360 βγαζει μια χαρα 1080ρ στην πισω υποδοχη (και στο πλαι λογικα ιδιο θα ειναι). Βεβαια το τιβι-αουτ του λαπτοπ ειναι τελειως διαφορετικο και ισως σε απαγοητευσει - φυσικα θα ειναι κατωτερο απο VGA/DVI συνδεση.

σωστό αλλά θα είναι καλύτερο του σκέτου s-video?

Το ΣΚ θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω για τις ρυθμίσεις του

Moνο αν δοκιμασεις θα ξερεις...

Δεν ειναι απολυτο αυτο που λες ,εγω π.χ. ξερω οτι με το κοριτσι του avatar σου ............... δεν χρειαζετε να δοκιμασω διαφορετικες εισοδους για να εχω καλο σημα :flipout::flipout:
Και το απλο S , κατα το στανταρ μου κανει .-bye-

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις σήμερα παρέλαβα την δικιά μου (40). Ήθελα να ρωτήσω, αν χριεαζεται να έχεις κάτι παραπάνω από την απόδειξη του μαγαζιού για να είσαι καλυμένος με την εγγύηση.

Μέσα στο σακουλάκι με το manual υπάρχει και warranty card που λέει συγκεκριμένα ότι πρέπει να είναι σφραγισμένη από το κατάστημα με όλες τις πληροφορίες της τηλεόρασης γραμμένες επάνω. Αυτό ισχύει, η σε καλύπτει η απόδειξη?

Το κουτί είχε κολλημένο επάνω του μία ανάλογη κάρτα από τον Φουρλή. Πρέπει και αυτή να είναι σφραγισμένη?

Παρεπιπτόντως, σε ένα μικρό τέστ μίας ώρας, η τηλέοραση δίνει ρέστα και χωρίς calibration. Ειδικά με το φρεσκοαγοραζόμενο Pioneer DV-600AV είναι απόλαυση. Δηστυχώς, προορίζεται για το καινούργιο σπίτι και μέχρι να πάω θα μείνει στο κουτί της.

Επιπλέον, παρέλαβα σε 4 μέρες. Κουτί σφραγισμένο, και ώρες λειτουργίας 0000. Η αγορά έγινε από το shopcenter, οι οποίοι ήταν υποδειγματικοί σε όλα που είπαμε.

το component του xbox 360 όντως βγάζει μια χαρά 1080p

θα σας πω την Κυριακή... Το laptop μου δεν βγάζει πολλές αναλύσεις αλλά θα το παλέψω να ανεβάσω λίγο την ανάλυση μπας και δω τουλάχιστον 720p

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις σήμερα παρέλαβα την δικιά μου (40). Ήθελα να ρωτήσω, αν χριεαζεται να έχεις κάτι παραπάνω από την απόδειξη του μαγαζιού για να είσαι καλυμένος με την εγγύηση.

Μέσα στο σακουλάκι με το manual υπάρχει και warranty card που λέει συγκεκριμένα ότι πρέπει να είναι σφραγισμένη από το κατάστημα με όλες τις πληροφορίες της τηλεόρασης γραμμένες επάνω. Αυτό ισχύει, η σε καλύπτει η απόδειξη?

Το κουτί είχε κολλημένο επάνω του μία ανάλογη κάρτα από τον Φουρλή. Πρέπει και αυτή να είναι σφραγισμένη?

Αγόρια και κορίτσια, μία βοήθεια για τα περί εγγυήσεως που ρωτάω παραπάνω please?