SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

..........

Smooth με τις τιμές δεν έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ άδικο....

Εγω το ξερω οτι με την F86 της samsung δεν εχω αδικο ............ αλλοι να τ ακουνε που εχουν και γρηγορο ιντερνετ και ψαχνουν στο σκρουντζ :flipout::flipout:

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Ευχαριστω GeoGeoGEO . Ευχαριστω Psixakia . Αναβαλλεται η αγορα μιας και υπαρχει μια TOSHIBA 37WL66Z με ικανοποιητικη εικονα για τα τωρινα δεδομενα .
Και δυο ασχετες ερωτησεις
.1) Εχω το DVD recorder της PIONEER το DVR-555 HX-S . Εχει ενα συστημα που το λεει GemStar για πληροφοριες απο τα αναλογικα καναλια . Δουλευει αυτο στην Ελλαδα ?
2) Οι πληροφοριες στα ψηφιακα καναλια (EPG) ερχονται με χαρακτηρες ακαταλαβιστικους ! Διορθωνεται αυτο ? Ξερει κανεις ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δεν ξεκολλάτε με την F86 επιτέλους !!!
Μια χαρά TV είναι.
Ας ακούσει κανείς και αυτούς που την έχουν.

:furious3:

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Μια χαρά τηλεόραση είναι !!!

...αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη!

Μια χαρά τηλεόραση είναι !!!

...αλλά θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη!

Για την εποχη της ειναι κορυφαια.λογικα σε 2χρονια θα ειναι μετρια.ομως κοιταμε το τωρα.εσυ που βλεπεις τοσες μπροστα σου(αν και ακαλιμπραριστες) μπορεις να κρινεις.

....αυτες που θέλω να βλέπω, πίστεψέμαι τις καλιμπράρω μόνος μου με τις ρυθμίσεις που βλέπω στο forum...(thank u all)

η συγκεκριμένη ΠΟΤΕ δεν μου άρεσε γιατί απλά....χρησιμοποιεί πανελ αλα laptop (crystal clear) που σημαίνει βλέπω την φάτσα μου!!! και δεν μαρεσει η φάτσα μου.

Αντιθέτως, προτιμώ τις TOSHIBA & SONY γιατί πολύ απλά διεκδικούν κ επιδιώκουν την καλύτερη εικόνα μέσα απο σωστά ηλεκτρονικά αλλά και πανελ. το μαύρο που έχουν, είναι λόγω ηλεκτρονικών και όχι λόγω μιας μεμβράνης που τις κολλήσανε.

Πάντα εκφράζω προσωπική άποψη παίδες..... μην μου τσαντιστούν οι κάτοχοι της συγκεκριμένης ΤV.

καλημερα
σαν καινουριος στο site θελω να κανω τρεις ερωτησεις που ηδη εχουν γινει αλλα δεν βρηκα επαρκεις τις απαντησεις .
1) υπαρχει καποια διαφορα μεταξυ 40f86 ,40f86b ,και 40f86bx ? δεν μπορει ! καποια διαφορα θα υπαρχει που μας ξεφευγει !
2) αφου τα 100Hz δημιουργουν προβλημα (τρεις μπαλες )και σεταρονται στο low γιατι να τα ακριβοπληρωσω ? μπαινουν ποτε στο high ?
3) υπαρχουν συγκριτικες δοκιμες με την αντιστοιχη SONY 3500 και τι συμπερασμα βγαζουν ?
Το ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ την εχει 1790 ευρωπουλα και με 9 ατοκες δοσεις.
200 ευρω τον μηνα δηλαδη ! αξιζει νομιζω !
ευχαριστω
τα 100 hz βγάζουν τις 3 μπάλες? δε νομίζω

1. το Β αν δε κανω λαθος ειναι το χρωμα και το αλλο γραμμα εχει να κανει με την περιοχη (ευρωπη δλδ), αρα δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα
2. καμια σχεση, δεν υπαρχουν 3 μπαλες στα 100χερτζ εκτος αν εχεις προβληματικη τηλεοραση
3. σχετικα καλη τιμη, εγω θα εψαχνα και αλλου...
καλυτερα να τις δεις απο κοντα και να αποφασισεις ο ιδιος πια σε ικανοποιει. επισης η σονυ ειναι καπως ακριβοτερη.

Last edited:

Παιδιά είμαι νέος στο χώρο σας και σχετικά παλιός στην F86.
Ποιός μπορεί να με βοηθήσει με το παρακάτω σύμπτωμα;
Στην θέαση dvd με υπότιτλους, στα σκοτεινά πλάνα, ταυτόχρονα με το πλάνο, σκουραίνουν και οι άσπροι υπότιτλοι. Και μόλις έρθει πάλι φωτεινό πλάνο, γίνονται πάλι τελείως άσπροι οι υπότιτλοι. Δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό. Οι υπότιτλοι είναι κάτι ξεχωριστό από το σώμα της ταινίας.
Θέλει ρύθμιση ή έτσι γουστάρει να παίζει η τηλεόραση???
(Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?)
thx

Φίλε dante καλώς ήρθες :ernaehrung004:
Αυτό το flickering στο κάνει γιατί το έχεις σε ένα από τα mode όπου το dynamic contrast είναι από default ενεργοποιημένο. Για να μην το έχεις αυτό, πρέπει να το έχεις στο "MOVIE", όπου το dynamic contrast είναι απενεργοποιημένο. Δοκίμασε και πες μας εαν το βλέπεις ακόμα το φαινόμενο.
-bye-

Η Samsung LE-46F86BD 2089 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ) στο Technixx. Πολύ ελκυστική τιμή! Παιδιά, είναι αξιόπιστο το μαγαζί; Αληθεύει ότι δεν δίνει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας; Αν είναι έτσι, πού ταξιδεύει η TV όταν (ο μη γένοιτο) πάθει κάτι;

Αν χρειαστει ταξιδι θα πρεπει να παει Γερμανια.

Η Samsung LE-46F86BD 2089 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ) στο Technixx. Πολύ ελκυστική τιμή! Παιδιά, είναι αξιόπιστο το μαγαζί; Αληθεύει ότι δεν δίνει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπίας; Αν είναι έτσι, πού ταξιδεύει η TV όταν (ο μη γένοιτο) πάθει κάτι;

Φέρνει από Γερμανία που οι τιμές της 46F86 ξεκινάνε από τα 1600 πλέον. Σε περίπτωση βλάβης ταξιδεύει στο www.digitalo.de και στην εκεί αντιπροσωπεία. Αν είναι να κάνεις το εγχείρημα γιατί δεν παίρνεις απευθείας από Γερμανία ? Για παράδειγμά αυτό το κατάστημα στέλνει Ελλάδα και θα σου βγει λιγότερο από 1750 με τα μεταφορικά, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης.

Last edited:

Φέρνει από Γερμανία που οι τιμές της 46F86 ξεκινάνε από τα 1600 πλέον. Σε περίπτωση βλάβης ταξιδεύει στο www.digitalo.de και στην εκεί αντιπροσωπεία. Αν είναι να κάνεις το εγχείρημα γιατί δεν παίρνεις απευθείας από Γερμανία ? Για παράδειγμά αυτό το κατάστημα στέλνει Ελλάδα και θα σου βγει λιγότερο από 1750 με τα μεταφορικά, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης.

Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση-αστραπή!

εχω αγοραση και εγω την Samsung LE-46F86BD και εχω παρατηρηση και εγω τισ 3μπαλεσ μονο στα πολυ γρηγορα σουτ. ακομα εχω δει και εγω οταν μαυριζη τελειωσ η εικονα μου στις 4 ακρες τησ τv αχνο ασπρο φως. οποισ ξερη να μου πει τι πρεπει να κανω??