SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

το αχνό άσπρο φως είναι clouding πολύ γνωστό πρόβλημα.Ζήτα αντικατάσταση

το αχνό άσπρο φως είναι clouding πολύ γνωστό πρόβλημα.Ζήτα αντικατάσταση
Το ζήτημα είναι ότι δεν σου κάνουν αντικατάσταση, διότι λένε ότι όλες οι LCD τηλεοράσεις το παρουσιάζουν αυτό. Εγώ παιδεύομαι ενα μήνα και πλεον τωρα για να έχω γραπτή απάντηση. Μετα απο αρκετο χρονο στα τηλεφωνα (ξεπουληθηκα) μου ειπαν την Παρασκευή οτι θα απαντησουν περιμενω και θα την ποστάρω...

Το ζήτημα είναι ότι δεν σου κάνουν αντικατάσταση, διότι λένε ότι όλες οι LCD τηλεοράσεις το παρουσιάζουν αυτό. Εγώ παιδεύομαι ενα μήνα και πλεον τωρα για να έχω γραπτή απάντηση. Μετα απο αρκετο χρονο στα τηλεφωνα (ξεπουληθηκα) μου ειπαν την Παρασκευή οτι θα απαντησουν περιμενω και θα την ποστάρω...

Αυτες οι ιστοριες μου φερνουν στο νου γνωστο δημοτικο ασμα.............

Πουλι
Black%20kite.jpg
Χ3 +
volos.jpg

να κανω κι εγω μια ερωτηση.

η τηλεοραση απο οτι λεει στο μανιουαλ εχει στο

DVB-T SD KAI HD

αρα εχει HD DVB-T

εχει ομως mpeg4 ?????? ξερει κανεις?

(clouding ελαχιστο εχω εγω: σχεδον απαρατηρητο και μονο σε απολυτο σκοταδι)

η τηλεοραση απο οτι λεει στο μανιουαλ εχει στο

DVB-T SD KAI HD

αρα εχει HD DVB-T

εχει ομως mpeg4 ?????? ξερει κανεις?

Υποθέτω πως το manual αναφέρεται σε mpeg2 και πως δεν υποστηρίζει mpeg4, αλλά και να έχει δεν βλέπω που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο (για την επόμενη 5ετία τουλάχιστον).

Υ.Γ Εκτός αν σκοπεύεις να μετακομίσεις σε καμιά Ευρωπαϊκή χώρα. Εδώ είναι Βαλκάνια :D

1. το Β αν δε κανω λαθος ειναι το χρωμα και το αλλο γραμμα εχει να κανει με την περιοχη (ευρωπη δλδ), αρα δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα
2. καμια σχεση, δεν υπαρχουν 3 μπαλες στα 100χερτζ εκτος αν εχεις προβληματικη τηλεοραση
3. σχετικα καλη τιμη, εγω θα εψαχνα και αλλου...
καλυτερα να τις δεις απο κοντα και να αποφασισεις ο ιδιος πια σε ικανοποιει. επισης η σονυ ειναι καπως ακριβοτερη.

Υπαρχουν σε όλους 3 μπάλες, όλοι το λένε. Εγω και κάτι αλλοι εδώ μέσα εχουμε 3 μπάλες στα βολέ του τερματοφύλακα

Γεια χαρά! Καινούριος στην παρέα

Η τιμή της "samsung 40F86" έχει πέσει στα 1600 και μέχρι τέλη Μαρτίου δίνουν 3 χρόνια εγγύηση.

Όμως επειδή έχετε αναφέρει αρκετές δυσλειτουργίες για το μοντέλο αυτό, θα ήθελα να μου πείτε αν τελικά το θεωρείτε αξιόπιστο κ αν θα το αγοράζατε;;

Και επειδή μάλλον θα την πάρω, θα ήθελα επίσης να μου πείτε, τι πρέπει να προσέξω..
δηλαδή:
1)ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (μεγάλο κ με καλή φήμη...)
2)ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΩ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ
3)ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ...;;;;

Οτι ηταν να βγαλει σαν μοντελο το εβγαλε ,τερμα οι σαρπραιζις .
Απο κει και περα στα 1599 τρωγετε η τιμη της με λιγο βοηθεια τις 12 ατοκες που δινει το συγκεκριμενο μαγαζι .

Πρωσωπικα δεν εχω 3 μπαλες.

2 μονο...:flipout:

Δεν μας λέτε και ποιο είναι το κατάστημα που την έχει 1600 με 12 άτοκες; Επίσης η υποστήριξη 24p δεν είναι σημαντικό πλεονέκτημα με την M86 ή ισχύει και ότι τα πιο πρόσφατα μοντέλα της δεύτερης το υποστηρίζουν και απλά η Samsung δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τον κόσμο;

Δεν μας λέτε και ποιο είναι το κατάστημα που την έχει 1600 με 12 άτοκες; Επίσης η υποστήριξη 24p δεν είναι σημαντικό πλεονέκτημα με την M86 ή ισχύει και ότι τα πιο πρόσφατα μοντέλα της δεύτερης το υποστηρίζουν και απλά η Samsung δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τον κόσμο;

η Μ86 υποστηρίζει 24p απλα το έχουν τα μοντέλα της μετά τον Μαιο και δεν ενημέρωσε

Γεια χαρά! Καινούριος στην παρέα

Η τιμή της "samsung 40F86" έχει πέσει στα 1600 και μέχρι τέλη Μαρτίου δίνουν 3 χρόνια εγγύηση.

Όμως επειδή έχετε αναφέρει αρκετές δυσλειτουργίες για το μοντέλο αυτό, θα ήθελα να μου πείτε αν τελικά το θεωρείτε αξιόπιστο κ αν θα το αγοράζατε;;

Και επειδή μάλλον θα την πάρω, θα ήθελα επίσης να μου πείτε, τι πρέπει να προσέξω..
δηλαδή:
1)ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (μεγάλο κ με καλή φήμη...)
2)ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΩ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ
3)ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ...;;;;
καποιος ειχε γραψει σε ενα thread (μπορει και σε αυτο, δε θυμαμαι) και πολυ σωστα μάλιστα "αγορασε οποια τηλεόραση αποφασίσεις και για τα επόμενα 2 χρονια μην κοιταξεις τις τιμές.
Πρέπει να τις βλέπουμε δηλαδή εδώ??? σνιφ. Τεσπα σημασια έχει ότι μπορεί να δώσαμε κάποια χρήματα παραπάνω (έτσι cabrio???) αλλά τουλάχιστον τα γουστάρουμε.
Μήπως θα έπρεπε τις τιμές να τις γράφουμε σε κανένα άλλο thread για να μην μας έρχεται σφίξιμο τουλαχιστον?

καποιος ειχε γραψει σε ενα thread (μπορει και σε αυτο, δε θυμαμαι) και πολυ σωστα μάλιστα "αγορασε οποια τηλεόραση αποφασίσεις και για τα επόμενα 2 χρονια μην κοιταξεις τις τιμές.
Πρέπει να τις βλέπουμε δηλαδή εδώ??? σνιφ. Τεσπα σημασια έχει ότι μπορεί να δώσαμε κάποια χρήματα παραπάνω (έτσι cabrio???) αλλά τουλάχιστον τα γουστάρουμε.
Μήπως θα έπρεπε τις τιμές να τις γράφουμε σε κανένα άλλο thread για να μην μας έρχεται σφίξιμο τουλαχιστον?

Ασε και εγω ξενερωσα που επεσε στα 1600 τωρα αλλα δεν μετανοιωνω...την ευχαριστιεμαι την τηλεοραση οσο τιποτα!!!Τιμες δεν ξανακοιταω μεχρι να ξανα-αλλαξω τηλεοραση παλι...:flipout::flipout:

Εντα ξει ρε παιδια απο την στιγμη που παιρνεις μια τηλεοραση κοιτας δεν κοιτας τιμες δεν εχει κανενα νοημα .
Δεν ειναι οικοπεδο να το πουλησεις καποια στιγμη να δεις ποσο πιανει .
Το Νοεμβριο μπορει να εχει και 1350 τι θα γινει θα τα βαψετε μαυρα ?
Η Samsung τωρα δεν ειναι ν αγοραζεις τιποτα σχεδον μιας και ολα πανε για αλλαγη , ειδικα κατι R & S τωρα πια ειναι για ξου .........στις τιμες που τα δινουν ακομα εδω στην Ελλαδα.
Απλα ο πολυς ο κοσμος δεν ξερει και θα κονομησουνε καλα οι αλυσιδες με τις 40 χαριζοτοκες και θα πληρωσουν τον διακο για δεσποτη.

Εντα ξει ρε παιδια απο την στιγμη που παιρνεις μια τηλεοραση κοιτας δεν κοιτας τιμες δεν εχει κανενα νοημα .
Δεν ειναι οικοπεδο να το πουλησεις καποια στιγμη να δεις ποσο πιανει .
Το Νοεμβριο μπορει να εχει και 1350 τι θα γινει θα τα βαψετε μαυρα ?
Η Samsung τωρα δεν ειναι ν αγοραζεις τιποτα σχεδον μιας και ολα πανε για αλλαγη , ειδικα κατι R & S τωρα πια ειναι για ξου .........στις τιμες που τα δινουν ακομα εδω στην Ελλαδα.
Απλα ο πολυς ο κοσμος δεν ξερει και θα κονομησουνε καλα οι αλυσιδες με τις 40 χαριζοτοκες και θα πληρωσουν τον διακο για δεσποτη.

+1-bye-

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

εχω αγοραση και εγω την Samsung LE-46F86BD και εχω παρατηρηση και εγω τισ 3μπαλεσ μονο στα πολυ γρηγορα σουτ.

Υπαρχουν σε όλους 3 μπάλες, όλοι το λένε. Εγω και κάτι αλλοι εδώ μέσα εχουμε 3 μπάλες στα βολέ του τερματοφύλακα

Παίδες σε ποιες περιπτώσεις και με τι ρυθμίσεις βλέπετε τρεις μπάλες?
(σε επίγειο αναλογικό - ψηφιακό ή δορυφορικό σήμα?)

Εγώ στην 46άρα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Με το Motion Plus ενεργοποιημενο εννουν τα παιδια..Βεβαια και εγω δεν εχω προβλημα στο Medium - Low και μεσω Νova!!!

ουτε και εγω.παιδια εμεις τη ειχαμε παρει 1800 απο τον νοεμβριο...

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

στην ΝΕΤ στο ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος