Το ζήτημα είναι ότι δεν σου κάνουν αντικατάσταση, διότι λένε ότι όλες οι LCD τηλεοράσεις το παρουσιάζουν αυτό. Εγώ παιδεύομαι ενα μήνα και πλεον τωρα για να έχω γραπτή απάντηση. Μετα απο αρκετο χρονο στα τηλεφωνα (ξεπουληθηκα) μου ειπαν την Παρασκευή οτι θα απαντησουν περιμενω και θα την ποστάρω...το αχνό άσπρο φως είναι clouding πολύ γνωστό πρόβλημα.Ζήτα αντικατάσταση
Το ζήτημα είναι ότι δεν σου κάνουν αντικατάσταση, διότι λένε ότι όλες οι LCD τηλεοράσεις το παρουσιάζουν αυτό. Εγώ παιδεύομαι ενα μήνα και πλεον τωρα για να έχω γραπτή απάντηση. Μετα απο αρκετο χρονο στα τηλεφωνα (ξεπουληθηκα) μου ειπαν την Παρασκευή οτι θα απαντησουν περιμενω και θα την ποστάρω...
η τηλεοραση απο οτι λεει στο μανιουαλ εχει στο
DVB-T SD KAI HD
αρα εχει HD DVB-T
εχει ομως mpeg4 ?????? ξερει κανεις?
1. το Β αν δε κανω λαθος ειναι το χρωμα και το αλλο γραμμα εχει να κανει με την περιοχη (ευρωπη δλδ), αρα δεν υπαρχει καμια απολυτως διαφορα
2. καμια σχεση, δεν υπαρχουν 3 μπαλες στα 100χερτζ εκτος αν εχεις προβληματικη τηλεοραση
3. σχετικα καλη τιμη, εγω θα εψαχνα και αλλου...
καλυτερα να τις δεις απο κοντα και να αποφασισεις ο ιδιος πια σε ικανοποιει. επισης η σονυ ειναι καπως ακριβοτερη.
Δεν μας λέτε και ποιο είναι το κατάστημα που την έχει 1600 με 12 άτοκες; Επίσης η υποστήριξη 24p δεν είναι σημαντικό πλεονέκτημα με την M86 ή ισχύει και ότι τα πιο πρόσφατα μοντέλα της δεύτερης το υποστηρίζουν και απλά η Samsung δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τον κόσμο;
καποιος ειχε γραψει σε ενα thread (μπορει και σε αυτο, δε θυμαμαι) και πολυ σωστα μάλιστα "αγορασε οποια τηλεόραση αποφασίσεις και για τα επόμενα 2 χρονια μην κοιταξεις τις τιμές.Γεια χαρά! Καινούριος στην παρέα
Η τιμή της "samsung 40F86" έχει πέσει στα 1600 και μέχρι τέλη Μαρτίου δίνουν 3 χρόνια εγγύηση.
Όμως επειδή έχετε αναφέρει αρκετές δυσλειτουργίες για το μοντέλο αυτό, θα ήθελα να μου πείτε αν τελικά το θεωρείτε αξιόπιστο κ αν θα το αγοράζατε;;
Και επειδή μάλλον θα την πάρω, θα ήθελα επίσης να μου πείτε, τι πρέπει να προσέξω..
δηλαδή:
1)ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (μεγάλο κ με καλή φήμη...)
2)ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΩ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΤΙ
3)ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ...;;;;
καποιος ειχε γραψει σε ενα thread (μπορει και σε αυτο, δε θυμαμαι) και πολυ σωστα μάλιστα "αγορασε οποια τηλεόραση αποφασίσεις και για τα επόμενα 2 χρονια μην κοιταξεις τις τιμές.
Πρέπει να τις βλέπουμε δηλαδή εδώ??? σνιφ. Τεσπα σημασια έχει ότι μπορεί να δώσαμε κάποια χρήματα παραπάνω (έτσι cabrio???) αλλά τουλάχιστον τα γουστάρουμε.
Μήπως θα έπρεπε τις τιμές να τις γράφουμε σε κανένα άλλο thread για να μην μας έρχεται σφίξιμο τουλαχιστον?
Εντα ξει ρε παιδια απο την στιγμη που παιρνεις μια τηλεοραση κοιτας δεν κοιτας τιμες δεν εχει κανενα νοημα .
Δεν ειναι οικοπεδο να το πουλησεις καποια στιγμη να δεις ποσο πιανει .
Το Νοεμβριο μπορει να εχει και 1350 τι θα γινει θα τα βαψετε μαυρα ?
Η Samsung τωρα δεν ειναι ν αγοραζεις τιποτα σχεδον μιας και ολα πανε για αλλαγη , ειδικα κατι R & S τωρα πια ειναι για ξου .........στις τιμες που τα δινουν ακομα εδω στην Ελλαδα.
Απλα ο πολυς ο κοσμος δεν ξερει και θα κονομησουνε καλα οι αλυσιδες με τις 40 χαριζοτοκες και θα πληρωσουν τον διακο για δεσποτη.
εχω αγοραση και εγω την Samsung LE-46F86BD και εχω παρατηρηση και εγω τισ 3μπαλεσ μονο στα πολυ γρηγορα σουτ.
Υπαρχουν σε όλους 3 μπάλες, όλοι το λένε. Εγω και κάτι αλλοι εδώ μέσα εχουμε 3 μπάλες στα βολέ του τερματοφύλακα
Παίδες σε ποιες περιπτώσεις και με τι ρυθμίσεις βλέπετε τρεις μπάλες?
(σε επίγειο αναλογικό - ψηφιακό ή δορυφορικό σήμα?)
Εγώ στην 46άρα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.
Παίδες σε ποιες περιπτώσεις και με τι ρυθμίσεις βλέπετε τρεις μπάλες?
(σε επίγειο αναλογικό - ψηφιακό ή δορυφορικό σήμα?)
Εγώ στην 46άρα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.