SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Μολις είδα την 46F86BD στο σπίτι του Αλέξανδρου Τρυφωνίδη και ομολογώ ότι...δεν την περίμενα τόσο καλή!
Φίλιππε, λόγω περιορισμένου χρόνου δεν είδες τις πραγματικές δυνατότητες της TV.
Το σχετικά καλό τηλεοπτικό σήμα, το καλό SD σήμα του Dreambox 7020 και τα HD κανάλια του Kathrein με το περιορισμένο bitrate, δεν είναι τίποτα μπροστά σε ένα καλό .mkv ή ένα δισκάκι Blue Ray/HD-DVD, όπου η εικόνα είναι πραγματικά υπέροχη!

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Συνέχεια με τις δοκιμές, τα sound settings γίνονται store, τίποτα απολύτως όμως με τα picture settings

khair

Καλησπέρα σας κύριοι,

από χτές είμαι και εγώ κάτοχος της LE-40Φ86BD αλλά έχω δύο προβληματάκια.

1. Οταν αλλάζω τα settings στο dynamic mode picture και κλείνω την τηλεόραση , μου ξαναφέρνει όλα τα defaults (contrast 100 κλπ) ... πρακτικά μάλλον κάτι δεν κάνω καλά για να γίνουν save τα customed settings
2. Δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή PIP

Καμμά ιδέα? ευχαριστώ εκ των προτέρων,
khair
με γεια σου φιλε. Να εχεις πολλες καλες και απροβληματιστες ωρες θεασης
1. Δεν εχω βγαλει ουτε εγω ακρη αν και δεν το εψαξα και πολυ
2. Σου απαντησαν ηδη οι συνφορουμιτες

Για σου και σενα Jammin:a0210:...εσυ Pro δεν παιζεις??Για δοκιμαστε να το παιξετε μεσω HDMI σε FullScreen....
Για υπολογιστη τι ρυθμισεις βαζετε ρε παιδια???:guitarist:...γιατι την τηλεοραση την εχω 2.8μ μακρυα και για ιντερνετ μου βγαινουν τα ματια!!!:afro:

θα ηθελα πολυ να αρχισω το pro ειδικα δικτυακα αλλα ακομη τιποτα. Ασχολουμαι με fps κατα βαση. Το παιχνιδι σκεψου το εχω (μου το εκαναν κατι φιλαρακια δωρο στα γενεθλια μου) αλλα καλα καλα δεν το εβγαλα απο τη ζελατινα.
Απο την αλλη και να αρχισω δε βλεπω να σκαλωνουμε καπου γιατι εγω το εχω σε ps3.

agapite file auto to problhma poy exeis me ta settings kai den ta kani save
esoterika mesa sto main board tis tv sou exei mia mpataria cr2032 h ypoia krataei ola ta save settings tis tv logika panta leo oti isos thelei allagh den kati
poli sobaro problem alla distoxos tha prepei na paris thl sto service one gia na
deis fos.. www.serviceone.gr

kalimera.

τίποτα απολύτως όμως με τα picture settings

khair

Μοιάζει παρόμοια περίπτωση με αυτή που είχε αναφερθεί στο παρελθόν για την Μ86:

Θέλω να κάνω μια ερώτηση στους κατόχους της τηλεόρασης (υποθέτω ότι οι ρυθμίσεις είναι ίδιες για όλα τα μεγέθη του συγκεκριμένου μοντέλου): Πως αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις που κάνεις? Ένας φίλος μου αγόρασε προχτές την 37" και κάθε φορά που ανοίγει την τηλεόραση είναι το mode στο dynamic με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Κάνει τις απαραίτητες αλλαγές (τηρώντας ευλαβικά τον τρόπο που λέει το manual) και μόλις κλείνει και ξανανοίγει την τηλεόραση οι ρυθμίσεις χάνονται και επανέρχονται οι εργοστασιακές. Επίσης ένα άλλο περίεργο είναι ότι πριν λίγο βλέπαμε μια ταινία από dvd και, ενώ είχαμε κάνει τις ρυθμίσεις όπως θέλαμε (συνδεμένο μέδω scart) μετά από μισή ώρα η οθόνη μαύριζε για 1-2 δευτερόλεπτα και επανέρχονταν μόνη της στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Το έκανε αυτό 2 φορές, περίπου ανά μισάωρο. Καμιά ιδέα για το τί μπορεί να είναι?

Ρίξε μια ματιά εδώ από το μήνυμα #130 και μετά:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15055&page=7

Υ.Γ Αφού θα μπεις στο service menu ρίξε και μια ματιά στις ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης, αλλά μην πειράξεις τίποτα άλλο και έχεις άλλα τρεχάματα.

Last edited:

παιδια εχει αναφερθει ξανα αλλα μηπως ειναι ευκολο να μου πει καποιος πως γινεται να δω τις ωρες λειτουργιας της τηλεορασης?

παιδια εχει αναφερθει ξανα αλλα μηπως ειναι ευκολο να μου πει καποιος πως γινεται να δω τις ωρες λειτουργιας της τηλεορασης?
καλα ρε παιδια κανεις? Θα με αφησετε να ψαχνω?

Πάτα info, menu, mute , power από το τηλεκοντρόλ με την τηλεόραση αρχικά σε θέση standby. Όχι όλα τα κουμπιά μαζί, ένα ένα αλλά κάπως σβέλτα. Θα σου βγάλει πάνω αριστερά τις ώρες. Απλά μην μπεις στα μενού και πειράξεις τίποτε άλλο, μετά απλά σβήστηνα...:ernaehrung004:
ΕΡΩΤΗΣΗ....με τι καλωδιο συνδεω το pc με την tv... ευχαριστω

Last edited:

Πάτα info, menu, mute , power από το τηλεκοντρόλ με την τηλεόραση αρχικά σε θέση standby. Όχι όλα τα κουμπιά μαζί, ένα ένα αλλά κάπως σβέλτα. Θα σου βγάλει πάνω αριστερά τις ώρες. Απλά μην μπεις στα μενού και πειράξεις τίποτε άλλο, μετά απλά σβήστηνα...:ernaehrung004:
ευχαριστω πολυ φιλε!!! θα το δοκιμασω μολις γυρισω σπιτι

Μοιάζει παρόμοια περίπτωση με αυτή που είχε αναφερθεί στο παρελθόν για την Μ86:

Ρίξε μια ματιά εδώ από το μήνυμα #130 και μετά:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15055&page=7

Λοιπόν, ο φίλος khair βρήκε λύση μετά από κλήση στο service της τηλεόρασης. Το μυστικό είναι η λειτουργία store / home. Στο αρχικό setup η τηλεόραση ρωτάει αν θα εγκατασταθεί σε "store" ή σε "home", και αντίστοιχα κρατάει τις ρυθμίσεις εικόνας ή όχι.

Ενώ η τηλεόραση είχε ρυθμιστεί αρχικά σωστά σε λειτουργία home, για κάποιο λόγο γύρισε μόνη της σε store. Αποτέλεσμα ήταν η περίεργη συμπεριφορά. Αφού έγινε η αλλαγή σε home όλα λειτούργησαν σωστά.

Υποψιάζομαι και το ξεκάρφωτο on/off ανά μισή ώρα έχει να κάνει με το ίδιο θέμα.

Τι μπορείς να πάθεις.... Μήπως στο store δεν γράφει και ώρες λειτουργίας και πάμε όλοι αδιάβαστοι???? Λεω τώρα μία σκέψη

Παιδιά παρακολουθώ το thread καιρό, σας παρακαλώ πείτε μου κάτι. Σήμερα είδα απο κοντά την 46F86, έπαιζε ποδόσφαιρο απο το Sport+. Πήρα στα χέρια μου το τηλεκοντρόλ και έκανα τις ρυθμίσεις όπως μου άρεσαν. Ενεργοποίησα και το AMP.
Παρακολουθούσα 20 λεπτά με την ρύθμιση του AMP στο ελάχιστο και το μεσαίο και δεν είδα ούτε μία φορά το πρόβλημα με την μπάλα. Η κίνηση ήταν άψογη.
Ισχύει για όλες τις F86 το πρόβλημα;
Εχει σχέση με την πηγή;
Μήπως το κάνει μόνο στα αναλογικά κανάλια;

Αψογη η τηλεόραση, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις είναι σαν να βλέπεις CRT.

...τι ψάχνεις λοιπόν? Τα κατάφερες. την έφερες στα μέτρα σου, την ρύθμισες όπως σου ταιριάζει, και σου αρέσει κιόλας!

Τώρα μένει να την αγοράσεις...

...τι ψάχνεις λοιπόν? Τα κατάφερες. την έφερες στα μέτρα σου, την ρύθμισες όπως σου ταιριάζει, και σου αρέσει κιόλας!

Να φανταστείς όταν τελείωσα με τις ρυθμίσεις, πλήρως ικανοποιημένος, γυρίζω και της λέω: Θα μου πείς τι είσαι; Πες μου μωρό μου, τι είσαι;

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Να φανταστείς όταν τελείωσα με τις ρυθμίσεις, πλήρως ικανοποιημένος, γυρίζω και της λέω: Θα μου πείς τι είσαι; Πες μου μωρό μου, τι είσαι;

Ποιός είσαι ο Κορκολής?????:BDGBGDB55:

-bye-

Τι είναι αυτά που λες? Αν γίνει αυτό, τότε πάει το club των αναποφάσιστων... :p

Παιδιά παρακολουθώ το thread καιρό, σας παρακαλώ πείτε μου κάτι. Σήμερα είδα απο κοντά την 46F86, έπαιζε ποδόσφαιρο απο το Sport+. Πήρα στα χέρια μου το τηλεκοντρόλ και έκανα τις ρυθμίσεις όπως μου άρεσαν. Ενεργοποίησα και το AMP.
Παρακολουθούσα 20 λεπτά με την ρύθμιση του AMP στο ελάχιστο και το μεσαίο και δεν είδα ούτε μία φορά το πρόβλημα με την μπάλα. Η κίνηση ήταν άψογη.
Ισχύει για όλες τις F86 το πρόβλημα;
Εχει σχέση με την πηγή;
Μήπως το κάνει μόνο στα αναλογικά κανάλια;

Αψογη η τηλεόραση, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις είναι σαν να βλέπεις CRT.

amp=lna?