SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Το club των αναποφάσιστων έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό.....

Για να μην αλλάζουμε θέμα. Μπορεί κάποιος που έχει την τηλεόραση να μου απαντήσει;

Για να μην αλλάζουμε θέμα. Μπορεί κάποιος που έχει την τηλεόραση να μου απαντήσει;

Eγω δεν εχω καποιο προβλημα και παιζει αψογα τα αναλογικα καναλια(θα ανεβασω και φωτογραφιες να πειστουν καποιοι αντιρρησιες συνειδησης:flipout:)...
Απλα τωρα δεν θα την αγοραζα λογω ελευσης νεων μοντελων!!Παιρνεις βελτιωμενα πραγματα με σχεδον ιδια λεφτα!!!

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Παρομοίως κανένα πρόβλημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά και εγώ θα κοίταζα και τα νεότερα αντίστοιχα μοντέλα.

Το φαντάστηκα ότι είναι μια χαρά μόλις την είδα απο κοντά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδω μέσα την θεώρησαν "δευτερη".

Το φαντάστηκα ότι είναι μια χαρά μόλις την είδα απο κοντά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδω μέσα την θεώρησαν "δευτερη".

Αλλο αν ειναι "καλη" και αλλο "η καλυτερη".

Για να δουμε και την νεα σειρα 6 τωρα τι ψαρια πιανει...

Eγω δεν εχω καποιο προβλημα και παιζει αψογα τα αναλογικα καναλια(θα ανεβασω και φωτογραφιες να πειστουν καποιοι αντιρρησιες συνειδησης:flipout:)...
Απλα τωρα δεν θα την αγοραζα λογω ελευσης νεων μοντελων!!Παιρνεις βελτιωμενα πραγματα με σχεδον ιδια λεφτα!!!
τα ιδια ακριβως και απο μενα. Δεν εχω κανενα προβλημα αλλα δες τις καινουριες.

Οι καινούργιες θα είναι και ακριβότερες? σωστά? Πάντα έτσι ήταν

σιγουρα θα ειναι καπως ακριβοτερες, αν και εχω την αισθηση (και διορθωστε με αν κανω λαθος) οτι αναλογικα τις βγαλανε φθηνοτερες σε σχεση με το οταν ηταν καινουρια ακομα τα προηγουμενα μοντελα

Στα ξένα forums λένε πολύ καλά λόγια για την A558. Λένε οτι είναι το πιο γρήγορο panel που έχει βγεί μέχρι τώρα και ουσιαστικά δεν έχει καμία ανάγκη τα 100hz αφού το motion handling είναι επιπέδου plasma. Είδα την μικρούλα απο κοντά (32) αλλά δεν μπορώ να κρίνω γιατί φοράει διαφορετικό panel απο τις 40+. Θέλω να δώ thn 46άρα να παίζει 24p πρίν πάρω την απόφαση.

σιγουρα θα ειναι καπως ακριβοτερες, αν και εχω την αισθηση (και διορθωστε με αν κανω λαθος) οτι αναλογικα τις βγαλανε φθηνοτερες σε σχεση με το οταν ηταν καινουρια ακομα τα προηγουμενα μοντελα

Έτσι κινείται η αγορά των τηλεοράσεων.

Τον Σεπτέμβρη που βγήκαν οι F86 κόστιζε 2200 η 40άρα και 2800 η 46άρα. Οι αντίστοιχες τιμές για την Α656 είναι 1700 και 2100 .

Στα ξένα forums λένε πολύ καλά λόγια για την A558. Λένε οτι είναι το πιο γρήγορο panel που έχει βγεί μέχρι τώρα και ουσιαστικά δεν έχει καμία ανάγκη τα 100hz αφού το motion handling είναι επιπέδου plasma. Είδα την μικρούλα απο κοντά (32) αλλά δεν μπορώ να κρίνω γιατί φοράει διαφορετικό panel απο τις 40+. Θέλω να δώ thn 46άρα να παίζει 24p πρίν πάρω την απόφαση.

Συγκρατήσου γιατί όλα αυτά ακούγονται υπερβολικά -bye-

Αυτό το έχω ξαναδεί κάπου και με ενδιαφέρει άμεσα αφού είμαι μεταξύ της 37άρας και της 40άρας λόγω χώρου. Από που προκύπτει; Υπάρχει κάποιο link;

Σημερα ειδα Πορτο-Μπενφικα στο sporplus και μετα ειχε τον αρη-παο
Στο πρωτο ούτε μπάλες διπλές ούτε τίποτα. Στο Ελληνικό ήταν για τον Π... η μετάδωση... Τι σκατά μας δίνουν

Οι ποδοσφαιρικες μεταδόσεις της NOVA ειχαν ειδωλα και πιξελιασμα ακομη και στην 32" Philips CRT που ειχα πριν δυο χρονια.

Απλως σε μικροτερες τηλεορασεις (25-29") δεν φαινοντουσαν πολυ λογω μεγεθους της οθονης.

Επισης επειδη βλεπω εντονο red push στο MEGA τελευταια , ειδα σε φιλικο σπιτι σε CRT ακριβως το ιδιο φαινομενο το οποιο οφειλεται προφανως στο καναλι.

Με λιγα λογια αφου ειναι σκ@τ@ τα καναλια πως να δειχνει μια τηλεοραση σωστα?

καλη τηλεοραση πηραμε λοιπον...
Αλλα δυστυχως δε φτανει.
Ας ειναι καλα τα dvd και το ps3

Ρε παιδια, ειδα την 46" F86 sta MediaMarkt Μαρουσι που ειχαν εντονο φωτισμο, και απογοητευτικα...Στο Πλαισιο Mall που δεν ειχε εντονο φωτισμο να χτυπαει νταλα, δεν φαινοταν το προβλημα του πανελ.

Τρελλα reflections απο αυτο το γυαλιστερο "glossy" panel, ολες οι αλλες ακομα και των 1200 ευρο, και οι αλλες samsung χωρις αυτο το αισχρο πανελ "γυαλι" εδειχναν 100 φορες καλυτερα.

Η Α656 εχει και αυτη τετοιο glossy panel ?????? :drummer::drummer::drummer: HELP

φταιει το Super Clear Panel? Αν το εχει και η 656, sorry samsung is not for me.

Last edited:

Ρε παιδιά έχει πάρει κανεις τηλεόραση απ τα media markt ? ?
Πηγα χθες να κοιτάξω κ καταλήγω σιγα σιγα στην Α656 και την είχε 1580 ενω όλα τα άλλα μαγαζιά την έχουν 1700+....Είναι τρελλη διαφορά σχεδόν 15% κατω,,,Έχεις κανείς καμμιά ιδέα τι γίνεται ? ?