mezzanine
AVClub Enthusiast
- 19 June 2006
- 745
Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD
amp=100hz
amp=lna?
amp=100hz
amp=lna?
Για να μην αλλάζουμε θέμα. Μπορεί κάποιος που έχει την τηλεόραση να μου απαντήσει;
Το φαντάστηκα ότι είναι μια χαρά μόλις την είδα απο κοντά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδω μέσα την θεώρησαν "δευτερη".
τα ιδια ακριβως και απο μενα. Δεν εχω κανενα προβλημα αλλα δες τις καινουριες.Eγω δεν εχω καποιο προβλημα και παιζει αψογα τα αναλογικα καναλια(θα ανεβασω και φωτογραφιες να πειστουν καποιοι αντιρρησιες συνειδησης)...
Απλα τωρα δεν θα την αγοραζα λογω ελευσης νεων μοντελων!!Παιρνεις βελτιωμενα πραγματα με σχεδον ιδια λεφτα!!!
σιγουρα θα ειναι καπως ακριβοτερες, αν και εχω την αισθηση (και διορθωστε με αν κανω λαθος) οτι αναλογικα τις βγαλανε φθηνοτερες σε σχεση με το οταν ηταν καινουρια ακομα τα προηγουμενα μοντελα
Στα ξένα forums λένε πολύ καλά λόγια για την A558. Λένε οτι είναι το πιο γρήγορο panel που έχει βγεί μέχρι τώρα και ουσιαστικά δεν έχει καμία ανάγκη τα 100hz αφού το motion handling είναι επιπέδου plasma. Είδα την μικρούλα απο κοντά (32) αλλά δεν μπορώ να κρίνω γιατί φοράει διαφορετικό panel απο τις 40+. Θέλω να δώ thn 46άρα να παίζει 24p πρίν πάρω την απόφαση.
Στα ξένα forums λένε πολύ καλά λόγια για την A558. Λένε οτι είναι το πιο γρήγορο panel που έχει βγεί μέχρι τώρα και ουσιαστικά δεν έχει καμία ανάγκη τα 100hz αφού το motion handling είναι επιπέδου plasma. Είδα την μικρούλα απο κοντά (32) αλλά δεν μπορώ να κρίνω γιατί φοράει διαφορετικό panel απο τις 40+. Θέλω να δώ thn 46άρα να παίζει 24p πρίν πάρω την απόφαση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.