SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Ξέρω γω. Το manual λέει ότι μπορείς να του βάλεις με stick. Δεν έπρεπε να έχει κάπου το site ένα λινκ με τα firmwares? Ανεξαρτήτως μοντέλου? Δεν μπορώ να το βρω.

υπάρχει ρε παιδί μου στο site αλλα δε νομίζω να εχει βγάλει κανένα

Παιδια καλησπερα και απο μενα... μολις γραφτηκα στο σιτε και πριν 3 ωρες εφερα σπιτι το νεο μελος μια 40F86Β .....την πηρα καινουρια σφραγισμενη με 2 και κατι χρονια εγγυηση , 1050 ευρο :afro:(μη ρωτησετε απο που) και απο το κρυφο μενου ειδα οτι ειχε παιξει κατι λιγοτερο απο 5 ωρες. Μηνες τωρα πηγαινα στο πλαισιο και την χαζευα , την συγκρινα με αλλες και ειχα καταληξει οτι αξιζει τα λεφτα της και οτι θα αντεξει στο χρονο....

Ειδικα χτες πηγα Electroworld 1599 ευρο..... πανακριβοι....
και φυσικα πλαισιο που ειναι σε προσφορα με 2 χρονια εγγυηση στα 1300...

Λοιπον στο πλαισιο την ειχαν διπλα διπλα με την κοκκινη ακριβοθορυτη αδερφουλα της και να σας πω την αληθεια διαφορα δεν ειδα (εκτος απο τα 489 ευρο στη τιμη:rifle: ) .

Οποτε τσιμπησα την "χειροτερη" γιατι ειναι απιστευτη η αναλογια value for money της...

Εντυπωσεις:

Εβαλα στικακι με φωτογραφιες μου αλλα και wallpapers με τοπια και σκουρες φωτος (για να τσεκαρω το απιστευτο μαυρο της) και επαθα πλακα...Ειδικα με Mp3 απο πισω ειναι να καθεσαι με τις ωρες .....

Απεχω ενα κρεβατι +1 μετρο μηκος και τα αναλογικα ειναι ικανοποιητικοτατα...(αν και θεωρω οτι με τη 21" Philips CRT μου τα απολαμβανα καλυτερα και ας ηταν η μιση απο αυτη...)

Αλλα την να τα κανω εφοσον θα βαλω απο δευτερα iptv στο motorola VIP 1216 που μου εδωσε η HOL... οι υπολοιποι λιγο υπομονη, θα ερθει και στους μη hol εργαζομενους to iptv soon enough,:eating: οποτε απο Δευτερα θα σας πω εντυπωσεις απο ιντερνετικες εκπομπες πλεον...

Προς το παρον πραγματα που με εχουν χαλασει λιγο εως απιστευτα με αντιστροφη σειρα σημαντικοτητας :

Εκμπεμπει θερμοτητα ή ιδεα μου ειναι? δε βαριεσαι για το χειμωνα καλα 8α ναι.....

Θα προτιμουσα να ελειπαν τα διαφανα πλαστικα απο τα πλαγια... ειπαμε ειναι μακροστενη απο τη μανα της γιατι να την επεκτεινουν κι αλλο?Ισα που την χωρεσε το corsa..... Γουστα ειναι αυτα ομως.....:damnyou:

Γενικα δεν ειμαι της υπομονης και μου τη σπαει να παταω το καναλι και να εμφανιζεται μετα απο 1 " ειχα συνηθισει να πατα 6 φορες συνεχομενα το channel up και να με πηγαινει κατευθειαν στο 6ο καναλι η CRT μου

Ειχα ακουσει οτι δεν τα παει καλα τα 100 ΗΖ αλλα ρε σεις απορω πως την αφησανε να βγει απο το εργοστασιο.... Ειδικα οταν τη βαζω στο high ειναι σαν να ειμαι στα γυρισματα της ταινιας WTF....:bigcry::tomato:
Xαλαλι στο Low ή το off δεν εχω να εκφρασω παραπονα...

Οverall απιστευτη so far...

στα θετικα:
Εικονα crystal clear, μαυρισμα καταμαυρο ουτε ο LUA LUA τοσο μαυρος :Banane0:
Ηχος + μπασο = :grinning-smiley-043

Μεγεθος ιδανικο κατ' εμε...

Οι επιλογη 4:3 σωζει την κατασταση στα αναλογικα ευτυχως....

Ωραιο μενου και η γιαγια μου μπορει να την χειριστει (λεεεμε τωρα....)

Η τηλεοραση τα σπαει :drummer: highly recommended !!!
Σας κουρασα ε? εμ 1 Samsung = 1.000.000 λεξεις :singer:

Ξεχαστηκα εχω και ερωτησεις:

1) Εχω pc με Mothreboard Asus M2N με HDMI και καρτα 8600GTS με 2 DVI....
Ti καλωδιο να παρω? HDMI 2 HDMI male? θα παιζει ? ή πρεπει να παιρνει σημα απο την καρτα γραφικών οπωσδηποτε οποτε DVI 2 HDMI???
Το DVI εχει χειροτερη εικονα απο το HDMI?? ή έχει ιδια ποιοτητα και απλώς δεν βγαζει και ηχο?

2) Eπισης, μου λενε πανω απο 3 μετρα αμα παρω φθηνο χανω σε ποιοτητα αληθευει?Τι μου προτεινετε (+τιμη)?

3) Τελος στο λαπτοπ εχω δυστυχως τον παλιο τυπο (D-sub για CRT ) εφοσον δεν υπαρχει D-sub 2 ΗDMI ποια συνδεσμολογια μου προτεινετε για την καλυτερη δυνατη ποιοτητα εικονας? d-sub to DVI adapter kai καπακι dvi to HDMI ή vga to vga και τελος?

Την TV την πηρα κυριως για να συνδεω το λαπτοπ και να βλεπω τις 720p μου...οποτε με ενδιαφερει να δειχνει παρα παρα πολυ καλα γινεται?

Αλλος ενας ευτυχισμενος κατοχος της 46F86.

Την τηλεοραση την πηρα απο το πρακτικερ στα 1299 σφραγισμενη και με 2ετη εγγυηση πρακτικερ η οποια κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι κατα πολυ ανωτερη αυτης του Φουρλη.

Φιλικα

Οι επιλογη 4:3 σωζει την κατασταση στα αναλογικα ευτυχως....

το 4:3 θα σου βγάλει ασπρες γραμμες στο μελλον μάλλον μου είπαν από το σερβις τον Φλεβάρη που ρώτησα.

Φιλε σιγουρα πηρες την 46 1299? μηπως εννοεις τιν 40?

Αλλος ενας ευτυχισμενος κατοχος της 46F86.

Την τηλεοραση την πηρα απο το πρακτικερ στα 1299 σφραγισμενη και με 2ετη εγγυηση πρακτικερ η οποια κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι κατα πολυ ανωτερη αυτης του Φουρλη.

Φιλικα

Φιλε σιγουρα πηρες την 46 1299? μηπως εννοεις τιν 40?
Τόσο την πήρα κι εγώ (την 46) πριν μια εβδομάδα, δεν νομίζω πως έχουν μείνει και πολλές.
Πάντως, πολύ καλή τηλεόραση!

1299 έχει στο πρακτiκερ. Είναι μια προσφορά που είχε γραφτεί κάποια pages πιο πάνω. Και εγω τόσο την πήρα :Banane0:

μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα της LE-46F86BD με την αντιστοιχη Α656......και ποια ειναι καλυτερη;

α και να προσθεσω και την αντιστοιχη PSA656 στο παραπανω

ευχαριστω

μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα της LE-46F86BD με την αντιστοιχη Α656......και ποια ειναι καλυτερη;

Η Α656 είναι η εξέλιξη της F86. Με βάση τα αρκετά reviews που υπάρχουν είναι βελτιωμένη σε αρκετά σημεία όπως τα πιο σωστά χρώματα, η καλύτερη κίνηση και ο καλύτερος χειρισμός σημάτων χαμηλής ανάλυσης.

α και να προσθεσω και την αντιστοιχη PSA656 στο παραπανω

ευχαριστω

Η PS50Α656 είναι πλάσμα και το τελικό αποτέλεσμα θα διαφέρει σε αρκετά σημεία από τις άλλες δύο, αφού κουβαλάει τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί.

την εχει και το πλαισιο τόσο

Φιλε κανεις καποιο λαθος. Το πλαισιο δεν εχει ουτε την 40αρα ουτε τη 46αρα F86.

Η φθηνοτερη τιμη που μπορεις να βρεις στο skroutz με μεταφορικα απο ελλαδα ειναι πανω απο 1650 για τη 46αρα.

Φιλε κανεις καποιο λαθος. Το πλαισιο δεν εχει ουτε την 40αρα ουτε τη 46αρα F86.

Η φθηνοτερη τιμη που μπορεις να βρεις στο skroutz με μεταφορικα απο ελλαδα ειναι πανω απο 1650 για τη 46αρα.

θα τελείωσε... την είχα δει δε σου´κάνω πλάκα