Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD
Παιδια καλησπερα και απο μενα... μολις γραφτηκα στο σιτε και πριν 3 ωρες εφερα σπιτι το νεο μελος μια 40F86Β .....την πηρα
καινουρια σφραγισμενη με
2 και κατι χρονια εγγυηση ,
1050 ευρο :afro

μη ρωτησετε απο που) και απο το κρυφο μενου ειδα οτι ειχε παιξει κατι λιγοτερο απο 5 ωρες. Μηνες τωρα πηγαινα στο πλαισιο και την χαζευα , την συγκρινα με αλλες και ειχα καταληξει οτι αξιζει τα λεφτα της και οτι θα αντεξει στο χρονο....
Ειδικα χτες πηγα Electroworld 1599 ευρο..... πανακριβοι....
και φυσικα πλαισιο που ειναι σε προσφορα με 2 χρονια εγγυηση στα 1300...
Λοιπον στο πλαισιο την ειχαν διπλα διπλα με την κοκκινη ακριβοθορυτη αδερφουλα της και να σας πω την αληθεια διαφορα δεν ειδα (εκτος απο τα 489 ευρο στη τιμη:rifle: ) .
Οποτε τσιμπησα την "χειροτερη" γιατι ειναι απιστευτη η αναλογια value for money της...
Εντυπωσεις:
Εβαλα στικακι με φωτογραφιες μου αλλα και wallpapers με τοπια και σκουρες φωτος (για να τσεκαρω το απιστευτο μαυρο της) και επαθα πλακα...Ειδικα με Mp3 απο πισω ειναι να καθεσαι με τις ωρες .....
Απεχω ενα κρεβατι +1 μετρο μηκος και τα αναλογικα ειναι ικανοποιητικοτατα...(αν και θεωρω οτι με τη 21" Philips CRT μου τα απολαμβανα καλυτερα και ας ηταν η μιση απο αυτη...)
Αλλα την να τα κανω εφοσον θα βαλω απο δευτερα
iptv στο motorola VIP 1216 που μου εδωσε η HOL... οι υπολοιποι λιγο υπομονη, θα ερθει και στους μη hol εργαζομενους to iptv soon enough,:eating: οποτε απο Δευτερα θα σας πω εντυπωσεις απο ιντερνετικες εκπομπες πλεον...
Προς το παρον πραγματα που με εχουν χαλασει λιγο εως απιστευτα με αντιστροφη σειρα σημαντικοτητας :
Εκμπεμπει θερμοτητα ή ιδεα μου ειναι? δε βαριεσαι για το χειμωνα καλα 8α ναι.....
Θα προτιμουσα να ελειπαν τα διαφανα πλαστικα απο τα πλαγια... ειπαμε ειναι μακροστενη απο τη μανα της γιατι να την επεκτεινουν κι αλλο?Ισα που την χωρεσε το corsa..... Γουστα ειναι αυτα ομως.....:damnyou:
Γενικα δεν ειμαι της υπομονης και μου τη σπαει να παταω το καναλι και να εμφανιζεται μετα απο 1 " ειχα συνηθισει να πατα 6 φορες συνεχομενα το channel up και να με πηγαινει κατευθειαν στο 6ο καναλι η CRT μου
Ειχα ακουσει οτι δεν τα παει καλα τα 100 ΗΖ αλλα ρε σεις απορω πως την αφησανε να βγει απο το εργοστασιο.... Ειδικα οταν τη βαζω στο high ειναι σαν να ειμαι στα γυρισματα της ταινιας WTF....:bigcry::tomato:
Xαλαλι στο Low ή το off δεν εχω να εκφρασω παραπονα...
Οverall απιστευτη so far...
στα θετικα:
Εικονα crystal clear, μαυρισμα καταμαυρο ουτε ο LUA LUA τοσο μαυρος :Banane0:
Ηχος + μπασο =
Μεγεθος ιδανικο κατ' εμε...
Οι επιλογη 4:3 σωζει την κατασταση στα αναλογικα ευτυχως....
Ωραιο μενου και η γιαγια μου μπορει να την χειριστει (λεεεμε τωρα....)
Η τηλεοραση τα σπαει :drummer: highly recommended !!!
Σας κουρασα ε? εμ 1 Samsung = 1.000.000 λεξεις :singer: