SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

:smash:Η F86 υποστηρίζει 24fps αλλά δεν παίζει ατόφιο 24fps. Είναι λέτε κρητίριο για να μην την αγοράσεις ? Με δεδομένη την αγορά bluray player?

:smash:Η F86 υποστηρίζει 24fps αλλά δεν παίζει ατόφιο 24fps. Είναι λέτε κρητίριο για να μην την αγοράσεις ? Με δεδομένη την αγορά bluray player?

Δεν το κατάλαβα αυτό! Άλλο και τούτο πάλι??? :violent-smiley-030:
Μπορείς σε παρακαλώ να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα? Δηλαδή το 24p των Sony-philips είναι "ατόφιο"???

τι ειναι αυτο τωρα καινουριο?

φυσικα και δεν παιζει ''ατοφιο'' 24fps.

αν δεις 24fps (δηλαδη 24Hz)

θα ειναι χαλια.

γι αυτο το κανει μετοτροπη σε καποιο πολλαπλασιο του 24

δηλαδη 48/72 δεν ξερω βεβαια αν με τα 100Hz

ενεργοποιημενα (ειτε στο low ειται στο medium η στο high)

βγαζει 120Hz. (κι αυτο πολ/σο του 24).

(αν ανω λαθος ας με διορθωσει καποιος πιο ειδικος επι του τι εννοουμε ''ατοφιο''

24Hz.

καμια δε δειχνει ακριβως 24Hz. απλα τα υποστηριζει κι απο κει και περα τα μετατρεπει σε ενα

πολλαπλασιο του 24

(24χ2) =48

24χ3) =72

και

(24χ4)= 96

(24χ5)= 120

κι αυτο για να αποφευγεται το 3:2 pulldown.

ναι βεβαια η απαντηση καποιου πιο ειδικου ειναι απαραιτητη. μην προκαλειται μπερδεμα στο κοινο.

Δεν είμαι ειδικός αλλά αν εννοείται ατόφια την αναπαραγωγή σε 24Hz φυσικά και δεν γίνεται σε καμία τηλεόραση.

Δεν ξέρω σίγουρα τι γίνεται με την F86. Το πιο πιθανό είναι να κάνει 2:2 (48Ηz), 3:3 (72Hz), ή 5:5 (120Hz) pulldown. Στο review του HDTVtest δεν αναφέρεται τίποτα ?

EDIT: Αναφέρει αλλά και αυτός δεν είναι σίγουρος τι το κάνει το σήμα. Πάντως λέει πως δεν υπάρχει judder άρα μάλλον κάτι από αυτά που αναφέρθηκαν πριν συμβαίνει.

1080p/24 Capability

The Samsung LE40F86BD accepted 1024p/24 signals from the PS3 with the [BD 1024p 24 Hz HDMI] set to either "Automatic" or "On". While I am not exactly sure of ultimate screen refresh rate, panning shots and scrolling credits in 1024p/24 were noticeably smoother than both 1080i/60 from the Toshiba HD-E1 and 1080p/60 from the PS3.

Last edited:

Δεν υπαρχει "ατοφιο" 24p , γινεται ΠΑΝΤΑ μετατροπη σε 48/72/96 η 120 Hz.

Για παραδειγμα οι Pioneer το μετατρεπουν στα 96 Hz οπως και καποιοι προβολεις Panasonic ενω οι toshiba και Sharp στα 120 Hz (μιλαω γι'αυτα συγκεκριμενα γιατι το ανακοινωνουν και στις προδιαγραφες)

η

F86 ξερουμε στα ποσα τα μετατρεπει?

και συγκεκριμμενα με τα 100Hz

στο off kai posa sto low-medium-high.

δηλαδη: οταν τα χω off τα 100Hz τα μετατρεπει σε 48 η 72 η 96?

και οταν τα ενεργοποιω δειχνει τα 120?

Re: Τελικά πήρα Samsung LE46F86B. Ερωτήσεις...

Κατ´αρχην Γιωργο καλοριζικη.

Μ'ενδιαφερει κι εμενα ν'αγορασω την ιδια τηλεοραση.

Εχω καποιες ανησυχιες μονο πως θα δειχνει με τηλεοπτικο σημα. Επειδη σκοπευω να τη συνδεσω με Νοβα για τα ελληνικα καναλια Γιωργο πες μας σε παρακαλω αν στο σημα απο την ΕΡΤ ψηφιακη βλεπεις εμφανεις διαφορες απο τα υπολοιπα αναλογικα καναλια.

Τελος καποια μαγαζια αναφερουν την τηλεοραση σαν LE-46F86B ενω καποια αλλα σαν LE-46F86BD. Ξερει κανεις τη διαφορα αν υπαρχει?

Τελος καποια μαγαζια αναφερουν την τηλεοραση σαν LE-46F86B ενω καποια αλλα σαν LE-46F86BD. Ξερει κανεις τη διαφορα αν υπαρχει?

Είχα την εντύπωση πως η διαφορά είναι στην ύπαρξη ψηφιακού δέκτη στις BD, αλλά κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά που δίνουν τα καταστήματα δεν ισχύει αυτό. Η Samsung στην σελίδα της έχει μόνο τις BD. Κάτι μου λέει πως δεν υπάρχει καμία διαφορά, εκτός αν τα καταστήματα γράφουν λάθος τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή τον κωδικό.

Απάντηση: Τελικά πήρα Samsung LE46F86B. Ερωτήσεις...

Τα BD ειναι αρχικα απο τις ονομασιες:
B: Black (μαυρο πλαισιο δηλαδη η τηλεοραση)
D: Digital (εχει ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη)
Ομως , οπως ειπε κι ο Γιωργος, δεν νομιζω η F86 να βγαινει χωρις ψηφιακο δεκτη. Οποτε πιο πιθανο να ειναι λαθος γραμμενο απο καποια καταστηματα.
-bye-

Samsung LE46F86BD Review

"Provided you put the effort in up front to get the 46F86BD's pictures looking their best, it will reward you with a truly scintillating LCD performance that gets closer than arguably any TV before to laying to rest those ‛LCD is only good for PC monitors' ghosts once and for all"

Eυχαριστουμε για το λινκ Γιωργο.:SFGSFGSF:

Τελικα το "Ηχος-Εικονα" ειχε δικιο που εγραψε τοσο καλα λογια για την F86.:firstprize:

Βλεπω την 46F86 να γινεται best seller στο φορουμ. Πανο με ακους?:afro:

Απάντηση: Re: Τελικά πήρα Samsung LE46F86B. Ερωτήσεις...

Βλεπω την 46F86 να γινεται best seller στο φορουμ. Πανο με ακους?:afro:

Εδω Πανος, ακουει Γιαννη, οβερ!!!! :FSGSFGS4:

Εμεις να δω με ποια θα καταληξουμε τελικα...

(Λες να μπω κι εγω στην οικογενεια της Sony??? :grinning-smiley-043)

Re: Απάντηση: Re: Τελικά πήρα Samsung LE46F86B. Ερωτήσεις...

Εδω Πανος, ακουει Γιαννη, οβερ!!!! :FSGSFGS4:

Εμεις να δω με ποια θα καταληξουμε τελικα...

(Λες να μπω κι εγω στην οικογενεια της Sony??? :grinning-smiley-043)

Πάνο, :grinning-smiley-043ξανασκέψου το -bye-

Παιδια ειμαι καινουριος στο club. Παρακολουθησα τη συζητηση και απ'οτι καταλαβαινω πασχουμε ολοι απο την ιδια ασθενεια...
Ειμαι και εγω στην διαδικασια αγορας TV και εχω φαει στην κυριολεξια τα site και τα καταστηματα για να καταληξω σε καποιο μοντελο.
Εχω βαλει και τον αδερφο μου στο ιδιο trip.
Ειμαστε πολυ κοντα στην επιλογη LE40F86 και θα συμμετασχουμε σε οποια διαδικασια για να παρουμε ολοι καλυτερη τιμη.
Σας χαιρετω ολους και θα τα λεμε συχνα!-bye-

τι ειναι αυτο τωρα καινουριο?

φυσικα και δεν παιζει ''ατοφιο'' 24fps.

αν δεις 24fps (δηλαδη 24Hz)

θα ειναι χαλια.

γι αυτο το κανει μετοτροπη σε καποιο πολλαπλασιο του 24

δηλαδη 48/72 δεν ξερω βεβαια αν με τα 100Hz

ενεργοποιημενα (ειτε στο low ειται στο medium η στο high)

βγαζει 120Hz. (κι αυτο πολ/σο του 24).

(αν ανω λαθος ας με διορθωσει καποιος πιο ειδικος επι του τι εννοουμε ''ατοφιο''

24Hz.

καμια δε δειχνει ακριβως 24Hz. απλα τα υποστηριζει κι απο κει και περα τα μετατρεπει σε ενα

πολλαπλασιο του 24

(24χ2) =48

24χ3) =72

και

(24χ4)= 96

(24χ5)= 120

κι αυτο για να αποφευγεται το 3:2 pulldown.

καλα μιλάμε το εχεις σουδασει εεεεεεεεε

καλησπερα παιδια, ειμαι τελειως καινουργιος και θελω βοηθεια. Με ενδιαφερει full HD, τα 100hz καλοδεχουμενα, 40 - 46 ιντσες με οριο τα 2.000 ευρω. Βλεπω 90% tv, 10% dvd, και βασικα αυτο που μου αρεσει σε μια tv ειναι να εχει ζωηρα-εντονα χρωματα εστω και υπερβολικα κορεσμενα. ειμαι μεταξυ των κατωθι, αλλα θα εκτιμουσα και καμια αλλη ιδεα εαν υπαρχει.

1. samsung 40f86
2. philips pfl 427962
3. tosh 42z3030d (νομιζω οτι ανταποκρινεται καλυτερα σε αυτα
που ζητω?)
4. sony 46w3000
5. sony 40w3000
6. sharp aquos 42xl2
7. sharp aquos 46xl2

Ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια