SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

:Banane0:ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!!!!
Ύστερα απο ώριμη σκέψη,άπειρες επισκέψεις σε καταστήματα αλλά και εκθέσεις πήρα την μεγάλη απόφαση εγώ και το πορτοφόλι μου...έκλεισα μια 40F86 και ανυπομονώ να μου έρθει στο σπίτι.........σε ενα μήνα!!!!!
Απ' ότι μου είπε και η πλειοψηφία των πωλητών όλες οι SAMY καθυστερούν λόγω αυξημένης ζήτησης...!τι να πει κανείς...:bigcry:

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Ύστερα απο ώριμη σκέψη,άπειρες επισκέψεις σε καταστήματα αλλά και εκθέσεις πήρα την μεγάλη απόφαση εγώ και το πορτοφόλι μου...έκλεισα μια 40F86 και ανυπομονώ να μου έρθει στο σπίτι.........σε ενα μήνα!!!!!
Απ' ότι μου είπε και η πλειοψηφία των πωλητών όλες οι SAMY καθυστερούν λόγω αυξημένης ζήτησης...!τι να πει κανείς...:bigcry:

Πως το κατάφερες βρε παιδί μου ? Εδώ άλλοι το παλεύουμε μήνες (χρόνια) και τίποτα... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14874 .:grinning-smiley-043

Πλάκα κάνω. Με γειά και καλές θεάσεις, όταν με το καλό παραλάβεις. Εξαιρετική επιλογή...:SFGSFGSF:

Φιλε THE MERCHANT, εκανες ισως την καλυτερη επιλογη που θα μπορουσες να κανεις κατ' εμε αυτην την περιοδο. Πηρες τηλεοραση με το κορυφαιο ΜΑΥΡΟ για LCD!
Να την χαιρεσαι και καλες θεασεις!
-bye-

MERCI MERCI...Το κακό όμως είναι με την αρραβωνιαστικιά μου....γκρινιάζει για το οτι θα περιμένουμε τόσο καιρό για μια τηλεόραση.......:furious3:ΓΥΝΑΙΚΕΣ!Ποτέ δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει τεχνολογία...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!!!!!:slapface:

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Ελεος με τις Ελληνικες αντιπροσωπειες, το σκεπτικο ειναι παραγγελλια και εισαγωγη? Εχουν αλλεργεια στο stock? Την εχω πληρωσει πριν 2+ βδομαδες και ακομα περιμενω. :twoguns:

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Ελεος με τις Ελληνικες αντιπροσωπειες, το σκεπτικο ειναι παραγγελλια και εισαγωγη? Εχουν αλλεργεια στο stock? Την εχω πληρωσει πριν 2+ βδομαδες και ακομα περιμενω. :twoguns:
Μη μου πεις ότι την προπλήρωσες ολόκληρη εδώ και 2 βδομάδες!!!
Κι αν σου έρθει σε δύο εβδομάδες από τώρα κι έχει αλλάξει και η τιμή της μέχρι τότε καμιά 100€;

MERCI MERCI...Το κακό όμως είναι με την αρραβωνιαστικιά μου....γκρινιάζει για το οτι θα περιμένουμε τόσο καιρό για μια τηλεόραση.......:furious3:ΓΥΝΑΙΚΕΣ!Ποτέ δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει τεχνολογία...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ!!!!!:slapface:
Μεταξύ μας καλά κάνει και γκρινιάζει. Σε ένα μήνα μπορεί να έχεις αλλάξει απόφαση και να έχεις τα χρήματα πχ για την 46F86 (αν υπάρξει στο ενδιάμεσο και μια πτώση τιμής της).
Το κακό με τις τηλεοράσεις είναι ότι με τις ραγδαίες εξελίξεις και πτώσεις τιμών κάποιο μοντέλο που έχει τον καλύτερο συντελεστή τιμής/απόδοσης για σένα αυτή τη στιγμή μπορεί να χάσει το θρόνο του από κάποιο άλλο με την πάροδο ενός μηνός. Ειδικά στην περίπτωσή σου που θα έχεις μπει και στον μήνα παραμονών Χριστουγέννων όταν θα την παραλλάβεις.

Φιλε THE MERCHANT, εκανες ισως την καλυτερη επιλογη που θα μπορουσες να κανεις κατ' εμε αυτην την περιοδο. Πηρες τηλεοραση με το κορυφαιο ΜΑΥΡΟ για LCD!
Να την χαιρεσαι και καλες θεασεις!
-bye-

την ειδα εχθες στο πλαισιο.
την χαζευα για πολυ ωρα.
ομολογω οτι κρεμασαν τα σαγονια μου και αναθεωρησα σε πολλους τομεις την αποψη μου για τις lcd.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ....!!!!!

οσο για το μαυρο που λες φιλε Πανο(γνωστο κολλημα μου):
μου θυμισε την panasonicpv60 σε βελτιωμενη εκδοση....!!!!

ΜΠΡΑΒΟ SAMSUNG....

Στο Πλαίσιο υπάρχουν 40 τεμάχια στην αποθήκη ......

καλή υπομονή και καλορίζικο το κορίτσι....

Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Αγαπητα μου παιδια,

Ψωνισα.
LE46F86BD.Samsung.

Παρελαβα απο Πλαισιο σημερα...

Σε πρωτη φαση, και πριν ερθει ο κ. Καστρουνης, θα ηθελα να ευχαριστησω τον Psihakias ο οποιος μεσολαβησε ετσι ωστε εγω και ο φιλος μου να παρουμε μια τηλεοραση σε πολυ καλη τιμη και πολυ καλο διακανονισμο...

Επισης, θα ηθελα να ευχαριστησω τον κ. Τσιρκα απο το Πλαισιο στο MALL, ο οποιος με εξυπηρετησε οταν πηγα να παραλαβω την πρωτη τηλεοραση, αλλα τελικα ειπα να περιμενω την επομενη παραλαβη, διοτι το κουτι ηταν ολιγον ταλαιπωρημενο απο το clark .....

Αψογη εξυπηρετηση και σωστη αντιμετωπιση και απο τους 2

Ευχαριστω...

Εντυπωσεις και ελεγχος ποιοτητος, καθως και λοιπες πληροφοριες , επονται προσεχως....

Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Το σαιζ ματερς κλουμπ καλοσωριζει ενα ακομα μελος-bye-

Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Καλορίζικη φίλε,

αναμένουμε εντυπώσεις!

---STARK---

Απάντηση: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Εσύ δεν μου έλεγες βρε ότι δεν θα πάρεις μεγάλη τηλεόραση, γιατί έχεις τον προβολέα;...
Σιγά μην σε πίστεψα!!!!
Καλορίζικη και καλοθέατη.

Μα δεν πηρα μεγαλη....
Μονο 46'' ειναι..:BDGBGDB55: