SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Ημουν απο πριν... Εχω και προβολι...

Ουπς, Βασίλη καλώς όρισες στον κόσμο της τηλεόρασης, καλορίζικη και καλές θεάσεις.:music-smiley-005:.
Αλλος ένας προβολάκιας κατεβαίνει στις μικρότερες ίντζες:SFGSFGSF:

Απάντηση: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Λοιπον, πρωτες εντυπωσεις..:

Εμφανιση: Πολυ ομορφη, λιτη γραμμη, ερεθιστικος τροπος διεγερσης του μενου πανω στην τηλεοραση, ακομα πιο ερεθιστικος τροπος σβησιματος πανω στην τηλεοραση, καθως εχει σενσορα στο νικελ κομματι, εκει που περιστρεφεται η βαση. Με το που ακουμπας το νικελ, σβηνει η τηλεοραση. Η Samsung δινει και ειδικο πανακι για να καθαριζεις το πλαισιο γυρω γυρω...

Το τηλεχειριστηριο λεπτο, ανετο στο χερι, και σε ορισμενα πληκτρα, φωτιζομενο κατα απαιτηση, πατωντας ενα πληκτρο φωτισμου...

Η ποιοτητα κατασκευης πολυ καλη, οι οδηγιες χρησης ενα βιβλιο ολοκληρο, σε οτι γλωττα θελετε.

Κανενα καμενο πιξελ, τουλαχιστον σε πρωτο ελεγχο.

Θεαση:
1. Τηλεοπτικο σημα:

Αν και παιζω με εσωτερικη κεραια, η ποιοτητα της εικονας στα καναλια που πιανει καλα, ειναι παρα πολυ καλη. Γι αυτο και θα βαλω και εξωτερικη..:flipout:. Δεν ξερω τι παιζει με αλλες τηλεορασεις, ουτε ειμαι ειδικος, αλλα ευτυχως διαψευστηκα στις ανησυχιες που ειχα για την ποιοτητα του τηλεοπτικου σηματος σε τηλεοραση 1080p.

Η αναζητηση γρηγορη, η ταξινομηση ευκολη, αν και θα επρεπε στις επιλογες να μην εχει μονον μετακινηση καναλιου, αλλα και σβησιμο θεσης.

2. Θεαση DVD.
Χρησιμοποιω το Playstation 3 σαν πηγη, καθως και ενα Pioneer με HDMI. Απιστευτη εικονα, καταπληκτικη αναλυση, δειχνει οτι εχει δυνατοτητα να παιξει ασυστολα καλα με τα χρωματα αν ρυθμιστει. Σαφως κοκκινιζει out of the box, αλλα ρυθμιστικα εχει , για να ερθει εκει που πρεπει. Το μαυρο της ειναι μια χαρα και 2 τρομαρες, αν και (αρυθμιστη που ειναι) σε μερικες περιπτωσεις παραειναι:flipout:.

Αντανακλασσεις δεν εχω, λογω γυαλιστερου πανελ, αλλα γι αυτο ισως φταιει και το στησιμο του σαλονιου..

3. Θεαση Blu-Ray:
Τι να πω... Απλα καταλαβαινω τους κατοχους DILA προβολεων. Απιστευτη αναλυση, καταπληκτικη ευκρινεια, contrast, αυτου του τυπου οι τηλεορασεις μεταμορφωνονται με σημα υψηλης ευκρινειας.

Μενου:

Παρα πολλες ρυθμισεις, κανεις τα παντα. Η μονη μου ενσταση αφορα στο οτι τα μενου ειναι αργα και αυτο κουραζει. Ενιοτε η εμφανιση η οχι του μενου επηρεαζεται απο το αν η τηλεοραση εχει η οχι καλη ληψη. θα προτιμουσα το μενου να ειναι ανεξαρτητο του τι σημα υπαρχει πισω, η αν υπαρχει καλο σημα. Επισης αργη ειναι και η αλλαγη μεταξυ πηγων.

Το Teletext ειναι καλο, και μαλιστα εχει μια λειτουργια οπου χωριζει την οθονη στη μεση και βαζει το teletext δεξια και την θεαση του τηλεοπτικου σηματος αριστερα. Για να παιζει Ελληνικα , πρεπει να βαλουμε γλωσσα μενου τα Ελληνικα, αλλιως το teletext θα παιζει Λατινικα

Εισοδοι / εξοδοι επαρκεστατες

Ηχος απο τα ηχεια, μετριος κατα τη γνωμη μου. Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι απο το Playstation 3 και σε συνδεση HDMI με την τηλεοραση, ο ηχος μετα απο ενα σημειο, οσο και αν το ανεβασεις, ΔΕΝ δυναμωνει. Σε τηλεοπτικο σημα , ολα μια χαρα.

Η ρυθμιση με τα 100 Ηz δεν ειναι προβληματικη, αλλα με 1 μερα χρησεως, δεν μπορω να πω περισσοτερα..

Γενικα λοιπον, ειμαι ικανοποιημενος, και περιμενω τον Κ. Καστρουνη, σαν πιο ειδικο, για να δουμε πραματα που μπορει να ειναι θετικα η και αρνητικα και να τα μεταφερω εδω...

Last edited:
Απάντηση: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Καλοριζικη και καλοθεατη.
Για ριξε και καμια φωτο !!

Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Βασιλη εκανες πολυ καλη επιλογη για τηλεοραση LCD αφου μαζι με την Sony Χ3500, W3000 ειναι οι καλυτερες LCD που μπορει να καποιος να παρει, κατα την γνωμη μου.

Να την ευχαριστιθεις.