SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Μετα απο μάχη με τον ευατό μου αναμεσα στην 47PFL9732, την 46XL1E και την 46F86B xθÎ*ς βγηκά απο το club των αναποφάσιστων και απÎ*κτησα και 'γω την 46F86B και περιμÎ*νω αυριο το γερμανικό φορτηγο να μου την φÎ*ρει.

Εντυπώσεις ελπίζω να Î*χω και 'γω αριστες.

Αμα σας βρίσκεται και καμία ρύθμιση μπορείτε να την γράψετε μην ντρÎ*πεστε!!! Να μην χάνω και χρόνο εεεεεεε καλα δεν τα λÎ*ω;

Î�εÏ�α αÏ�ο μάÏ�η με Ï�ον εÏ�αÏ�Ï� μοÏ� αναμεÏ�α Ï�Ï�ην 47PFL9732, Ï�ην 46XL1E και Ï�ην 46F86B xθÎ*Ï� βγηκά αÏ�ο Ï�ο club Ï�Ï�ν αναÏ�οÏ�άÏ�ιÏ�Ï�Ï�ν και αÏ�Î*κÏ�ηÏ�α και 'γÏ� Ï�ην 46F86B και Ï�εÏ�ιμÎ*νÏ� αÏ�Ï�ιο Ï�ο γεÏ�μανικÏ� Ï�οÏ�Ï�ηγο να μοÏ� Ï�ην Ï�Î*Ï�ει.

Î�νÏ�Ï�Ï�Ï�Ï�ειÏ� ελÏ�ίζÏ� να Î*Ï�Ï� και 'γÏ� αÏ�ιÏ�Ï�εÏ�.

Î�μα Ï�αÏ� βÏ�ίÏ�κεÏ�αι και καμία Ï�Ï�θμιÏ�η μÏ�οÏ�είÏ�ε να Ï�ην γÏ�άÏ�εÏ�ε μην νÏ�Ï�Î*Ï�εÏ�Ï�ε!!! Î�α μην Ï�άνÏ� και Ï�Ï�Ï�νο εεεεεεε καλα δεν Ï�α λÎ*Ï�;

Αν μπορεί καποιος ας το κάνει edit.

Xθές απεκτησα και 'γω την 46F86BD. Aυριο περιμένω το γερμανικο τράκτορα να την παρκάρει σπίτι μου. Ευχαριστω όλους για την βοήθεια σας.

Αν έχετε καμία ρύθμιση γράψτε την. Τhanks

Απάντηση: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Διαβασε τα πρωτα post αυτου του thread. Γραφω εκει την αποψη μου. Η τιμη μου που εγινε ηταν παρα πολυ καλη, αλλα δεν μπορω να πω ακριβως καθοτι ηταν τυπου powerbuy, για 2 τηλεορασεις.

Η αντιμετωπιση παντως ηταν πολυ καλη. Κανε την ερευνα αφορας σου, βρες την φτηνοτερη τιμη, και μετα πηγαινε με αυτην στο Πλαισιο.

Υπαρχει ευελιξια σε αυτο το θεμα

Σας παραθέτω φωτογραφίες στο thread που δημιούργησε ο συνονόματος. Οι εντυπώσεις μου είναι ίδιες με του Βασίλη. Η τηλεόραση είναι καταπληκτική.
Στα αναλογικά που φοβόμουν δεν έχει κανένα πρόβλημα και παιζει τέλεια.

Σε ΗD υλικό δεν την δοκίμασα γιατί δεν εχω ΗD συσκευή. Με ενα απλό αντεγραμενο DVD η εικόνα που πηρα ήταν εφαμιλη με την Philips crt που είχα και το μαυρό της είναι πολυ καλό.

Απο δορυφορικά πάλι είχε τελειο σήμα.
Με αντανακλάσεις το βράδυ δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Τωρα θα περιμενω ρυθμίσεις!!!

Attachments

• s01.jpg
    s01.jpg
    56.7 KB · Views: 118
  • s02.jpg
    s02.jpg
    64.2 KB · Views: 87
  • s04.jpg
    s04.jpg
    56.4 KB · Views: 124
  • S05.jpg
    S05.jpg
    64.1 KB · Views: 137

Καλωριζικη φιλε lapri!! Πολυ ομορφο και το επιπλο σου, εδεσε μια χαρα η τηλεοραση!

Μπορεις να μας δειξεις και καμια φωτογραφια με τηλεοπτικο σημα να δουμε πως τα παει κι εκει?

Δυστηχώς δεν εχω βγάλει φωτογραφία απο τηλεοπτικό σήμα. Πάντως έχει πολύ καλό όπως και στο δορυφορικό. Παίζει ρόλο και η εγκατάσταση. Η κεραία και τα καλωδία είναι ενός χρόνου και έτσι δεν έχει μεγάλες απώλειες. Το βραδύ θα βγάλω φωτό και θα ανεβάσω.

Βασίλης.

Καλοριζικη.εγω χθες τη παρελαβα σε 40αρα ομως.Η T.V ειναι κορυφη.μολις τη δεις με blue ray θα μου πεις.

Καλωριζικη φιλε lapri... Την παρήγγειλα κι εγώ (40αρα) και την περιμένω με αγωνία.

υ.γ. Ο Yamaha τα σπάει! ;)

Paidia. esis pou to agorasate tora. Mporite na mou stilete PM kai na mou pite apo pou to pirate kai poso ekane?

Euxaristo.

Paidia to paragila................. :-)

malon tha erthi auti tin ebdomada. molis to paro tha postaro fotos...

ande na doume pos tha einai to 46ari sto saloni mou. To simantiko einai pos pira to OK tis ginekas, ara den tha iparxi mourmoura !!!!

Ande tora na do pos tha tin piso na paroume enisxiti kai ixia kainouria :-)