SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Δεν νομίζω ότι τα λεγόμενά μου είναι PR του πλαισίου. Ίσα ίσα αναφέρθηκα τόσο στον διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης μεταξύ των καταστημάτων Μεταμόρφωσης και Mall όσο και στο μάπα "high quality vga cable" που πήρα και την άρνηση να το αλλάξουν ή να το πάρουν πίσω.

Έχω και εγώ πολλά ράμματα για την γούνα του στη διάρκεια των χρόνων που ψωνίζω κάποια πράγματα από εκεί αλλά έχω πολύ περισσότερα ράμματα για πολλα άλλα καταστήματα και επαγγελματίες του χώρου είτε μικρούς είτε μεγάλους.

Το να PR ένα μέλος για την συμπεριφορά του και το ήθος του δεν εξευγενίζει το πλαίσιο σαν σύνολο ούτε και δίνει άφεση αμαρτιών.
Δεν αναφερούμουν σε εσένα αδελφε μου ;)

Re: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Paidia mou irthe simera epitelous !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)

na kano mia erotisi se olous pou to exoun agorasi.

eixate oli autokolito pano ? auto pou lei gia to 1080p kai ta ipolipa pou exi h tv? Giati h dikia mou den eixe katholou. To kouti kai ta panta eitan klista kanonika. mono to autokolito auto den ipirxe !!!!!

hparxi kapou sta settings pou blepoume poses ores exi paiksi?

euxaristo...

Απάντηση: Ψωνισα Samsung LE46F86BD

Βαλε την τηλεοραση σε standby
πατα από το χειριστήριο τα κουμπιά με την σεια: info, menu, mute, power. Ανοίγει η τηλεοραση μόνη της κ μπαίνει στο service menu.
Εκει στην πρωτη εικονα θα δεις καπου που σου λεει ποσες ωρες εχει παιξει.
Βγαίνουμε πατώντας πάλι το power.

Η δικη μου η Plasma Samsung PS50C96H δεν ειχε καθολου αυτοκολητα και ηταν σφραγισμενη οπως και αλλων παιδιων που εχω δει απο φωτος.

Euxaristo file mou !!!! mou exi figi ena varos opos lei h diafimisi :-)) exi akrivos tis ores pou paizi.
ego exo panel s04 made in slovakia october 2007.

Einai foveri tileorasi. Eutixos aresi kai stin gineka :-) xe xe xe

tha postaro liges foto istera. Tora prospatho na bro ta katalila picture settings.

Καλωριζικη φιλε dedicator. Αφου αρεσει και στη γυναικα εισαι διπλα ευτυχισμενος!!! :aktion033:

Euxaristo file. Tora tha perimeno ligo kairo.... kai meta tha tin piso na paroume kainourio av receiver kai ixia, alla mexri tote prepi na tis kano olla ta xatiria :-)

Kαλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουργιο μελος της οικογενειας και θελω να σας ευχαριστησω ολους που υπαρχει αυτο το site και μπορουμε και βγαζουμε συμπερασματα και λυσεις για τον δυσκολο αυτο κοσμο των ηλεκτρονικων. Ειμαι και εγω κατοχος εδω και λιγες μερες μιας samsung LE40F86 .Στο τηλεοπτικο σημα μετην κεντρικη κεραια της πολυκατοικιας ηταν απαραδεκτο βαζοντας ομως ανεξαρτητη κεραια μαρκας condor 45 το σημα εγινε απαικτο. στο dvd τωρα οση την εχουν ξερουν, κορυφη. θα ηθελα να ρωτησω μη εχοντας αλλη εμπειρια απο lcd αν οταν ανοιγει η τηλεοραση χρειαζονται καποια δευτερολεπτα μεχρι να πιασει το μεγιστο φωτισμο της.

ΓΙΑ ΣΑΣ .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕΤΑΞΥ SONY KDL46X3500 KAI SAMSUNG LE46F86BD
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Αν σου αρέσει το πιο σωστό μαύρο τότε πήγαινε για την F86. Aν προτιμάς να βλέπεις προγράμματα με έντονη κίνηση, η Χ3500 αποδίδει καλύτερα. Η F86 καλύπτεται από 2 έτη εγγύηση ενώ η X3500 από 1 έτος. Σαν Value for money αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη η F86.

Για τα αυτοκολητα που λετε και εμενα η 40 δεν τα ειχε να υποθεσω οτι τα εχουν μονο η 46 . Καμια ρυθμιση θα εχουμε.

Καλημέρα σε όλους
Δεν συνηθίζω να στέλνω μηνύματα ήθελα όμως να ευχαριστήσω όλους εσάς που συμβάλλετε στην ενημέρωση και εξυπηρέτησή μας
Παρακολουθώντας το φόρουμ εδώ και αρκετό καιρό κατάφερα να αποκομίσω όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμουν και να προχωρήσω στην αντίστοιχη αγορά
Μία και μόνο εξόρμηση στην αγορά, επίσκεψη σε δύο μόνο μαγαζιά και το ίδιο απόγευμα η 40 F86 στο σαλόνι παραγκωνίζοντας την 37 LG σε δευτερεύοντα χώρο. Και φυσικά γιά 1799 ευρώ.
Όλα αυτά επιτεύχθηκαν με βάση τισ ανεκτίμητες πληροφορίες που είχα παρακολουθώντας τις συζητήσεις σας.
Ευχαριστώ και πάλι!

Γεια σας !

Ειμαι και γω κατοχος της πανεμορφης f86 ακομα δεν εχω ασχοληθει παρα πολυ με τις ρυθμισεις αλλα δεν μπορω να βαλω την λειτουργεια PIP φενετε στο μενου αλλα δεν μπορω να το επιλεξω εχει αλλος το προβλημα αυτο η πρεπει να κανω κατι αλλο?

Τι κανουν τα παιδια του AVCLUB?
Εγω παντως θα κλεισω τ αυτια και θα την παραγγειλω κι ας εχει μικροπροβληματακια (αν εχει). Δεν ειμαι για να αλλαζω γνωμη τελευταια ωρα!!! Ε ρε XBOX που θα πεσει.

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Καλησπέρες,

ετοιμάζομαι και εγώ να την αγοράσω/παραγγείλω αύριο σε τιμή super(no more 4 now) και θα θελα να ρωτήσω τι καλώδια(για κεραία, σύνδεση με player, ηχεία κτλ) χρειάζεται να αγοράσω(προτείνετέ μου όχι eshops αλλά κανονικά μαγαζιά) για να την συνδέσω με τα διάφορα περιφερειακά που πρόκειται να αγοράσω αμέσως μετά(τι από : xbox ή ps3 ή κάποιον dvd player upscale ή κάποιο hd dvd player ???)

Εις το επανιδείν :violent-smiley-030:

Παιδιά, καλησπέρα κι από μένα

Ειναι από τους πολύ τυχερους που πηγα στο public στις προσφορές και την πηρα -20% ΔΗΛΑΔΗ 1440... Μολις το είδα την χτύπησα το προηγούμενο σάββατο

Εχω μια απορεία.... To PiP σας παίζει... Στο manual λέει ότι παίζει και μεταξύ καναλιών της τηλεόρασης.... Εμένα δε μου παίζει. Ειναι γκρι
Ευχαριστώ και κάτι ακόμη

Εχω μάθει ένα κάρο πράγματα εδω μεσα. μπράβο παιδιά

Μάλλον βλακείες ρωτάω

λέει

The sub picture can serve different source selections
based on what the main picture is set to.
Main pictureComponent
HDMI
PC

Sub picture
Analog TV broadcasts
Ext
AV

Αρα άμα είμαι στο pc και θέλω κάτι από το πρόγραμμα της TV τότε δουλεύει.... Κρίμα γιατί δεν δουλεύει στην ψηφιακή ερτ που είναι άλλος πρακτικά δέκτης

ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΓΚΑΦΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΗ ΠΗΡΑ 1850