SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

το ειδιό πρόβλημα το είχα και εγώ με το PC δεν αναγνώριζε ούτε 720p ούτε 1080p

η λύση για μένα είναι μια και με διαφορα πήρα χτες ένα καλώδιο HDMI---->DVI και είδα το φως μου

η ανάλυσης κανονικότατα και με χωρίς το παραμικρό ίχνος από scroll γραμμές

είδα τους 300 σε 1080p με DTS5.1 και σήμερα αγόρασα και nachos είμαι σαν miniVilage :popcorn:

Εγω παιδια την εχω περιπου ενα μήνα. Χρησιμοποιώ ενα vaio που εχει εξοδο hdmi. Το vaio την έχει αναγνωρίσει "κανονικοτατα" και εχει κλειδωσει αναλυση 1920X1080. Ετσι χρησιμοποιώ οποιονδήποτε media player και βλέπω HD movies.

Καλησπερα!

Εχω καταληξει και εγω στην 40F86BD !!

Αλλα βλεπω οτι στο Πλαίσιο την ξανα-ανέβασε στα 2089 ευρω..

Ξερει κανεις αν υπαρχει καπου αλλου φθηνότερα??
Ευχαριστω..

Προσοχη με τα καλωδια HDMI, χτες πηρα το ps3 το οποιο αρνιοταν κατηγορηματικα να κλειδωσει σε οποιαδηποτε αλλη αναλυση εκτος απο την 576. Σημερα πηρα ενα αλλο καλωδιο και το προβλημα λυθηκε. :guitarist:

Προσοχη με τα καλωδια HDMI, χτες πηρα το ps3 το οποιο αρνιοταν κατηγορηματικα να κλειδωσει σε οποιαδηποτε αλλη αναλυση εκτος απο την 576. Σημερα πηρα ενα αλλο καλωδιο και το προβλημα λυθηκε. :guitarist:

εμενα από χτες δεν παιζει το pc με vga καλώδιο. ΠΑΠΑΛΑ

Λέει στο μάνυαλ ότι οταν αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι μπορεί να φταίει το καλώδιο (αναβοσβήνει συνέχεια)
Αυριο θα παω να παρω άλλο αφού δοκιμάσω αυτό που έχω σε άλλη οθόνη στο γραφείο

Υ.Γ. Εχω τσεκάρει όλες τις αναλύσεις

Καλησπερα!

Εχω καταληξει και εγω στην 40F86BD !!

Αλλα βλεπω οτι στο Πλαίσιο την ξανα-ανέβασε στα 2089 ευρω..

Ξερει κανεις αν υπαρχει καπου αλλου φθηνότερα??
Ευχαριστω..

afoy to λεμε πιο πάνω... public 1800

Απάντηση: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

Το cool 2 δεν αποτελεί σωστή θεμοκρασία λευκού. Είναι πολύ ψυχρή η εικόνα . Μπλεδίζει έντονα. Αυτό που σας αρεσει όσως να είναι η περίσσια φωτεινότητα όχι όμως και η φυσικότητα.
Σας παραθετω τιμές από μια εκ των πολλών τηλεοράσεων σειρας f που εχω μετρήσει
cool 2 17.442k
cool1 10.815k
normal 8.276k
warm 1 7.066k
warm 2 6.930k

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE40F86BD 100hz FULL HD

αρα το warm 1 ειναι καλυτερο απο ολα???

D.65=6.503 KELVIN

Άρα από τις τιμές που έχω δώσει η warm 2 είναι η ποιο κατάλληλη.
Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που ηεπιλογή warm 1 ήταν η ποιο κατάλληλη.

με το κριτιριο d.65 ειναι σωστο.με το κριτιριο του ματιου ομως πιστευω οτι πιο ευχαριστα βλεπεις στο cold 1.δεν μπορω να καταλαβω στο hdtv test στο review σου λεει οτι μια πιο ψυχρη αποχρωση ειναι αναγκαια για το ματι...και στα settings για να δεις σωστα σου λεει warm 2 και δωσε 1 βδομαδα στο ματι σου να το συνηθισει κ.τ.λ. αν εχετε δει τις ρυθμισεις του hdtv test με βαση αυτες το φαινομενο hallo , banding κανει μπαμ.τωρα τι να πω ειμαι πραγματικα μπερδεμενος.απλως να εχουμε stadar ρυθμισεις που επιβαλονται απο το D 65 και να χανουμε σε ποιοτητα? ή να βλεπουμε καλα και να μην ακολουθουμε καποια προτυπα?

xαιρεται κυριοι. ειμαι νεο μελοs του club και κατοχοs τηs samsung f86. ασχολου μαι με το home cinema αρκετα χρονια αλλα αυτεs οι νεεs τηλεορασειs ειναι πολυ μπερδεμα οσον αφορα τιs ρυθμισειs. σε SD σηματα αs πουμε οτι ειμαι ικανοποιημενοs με τιs ρυθμισειs που εκανα μονοs αλλα σε DVD θεασειs χωριs να διαθετει το player hdmi εξοδο δειχνει χαλια. η συνδεση ειναι SCART σε SCART. οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.

Για SD σήμα, υπάρχει διαφορά σε ποιότητα ανάμεσα στην απευθείας παρακολούθηση από την TV και στην παρακολούθηση μέσω ενός DVDR με upscaling 1080p, μέσω της HDMI;;
Επίσης σε άλλο μου post αναφέρω ότι έχω προσφορά για την F86 1800 (18*100 δόσεις με κάρτα, εγγύηση Φουρλή, παράδοση 10 ημέρες), είναι καλή η τιμή;;. Ρωτάω τους κατόχους, γιατί έχω χάσει τον μπούσουλα με την τιμή της συγκεκριμένης TV (μου φαίνεται ότι όσο θέλει ο καθένας πουλάει).

την αγορασα 31 δεκεμβριου απο το πλαισιο 2089 euro??? στον κωτσοβολο ηταν 150 euro πιο ακριβη και στην ηλεκτρονικη αθηνων επισηs. αλλα με τιs τιμεs που διαβασα εδω κωτσο με πιασανε!!!!! δεν πειραζει next time........ H tv παντωs ειναι super

Για SD σήμα, υπάρχει διαφορά σε ποιότητα ανάμεσα στην απευθείας παρακολούθηση από την TV και στην παρακολούθηση μέσω ενός DVDR με upscaling 1080p, μέσω της HDMI;;
Επίσης σε άλλο μου post αναφέρω ότι έχω προσφορά για την F86 1800 (18*100 δόσεις με κάρτα, εγγύηση Φουρλή, παράδοση 10 ημέρες), είναι καλή η τιμή;;. Ρωτάω τους κατόχους, γιατί έχω χάσει τον μπούσουλα με την τιμή της συγκεκριμένης TV (μου φαίνεται ότι όσο θέλει ο καθένας πουλάει).

Και που εισαι ακομα , κατσε να περασει λιγος καιρος να ρθουμε στη σαρακοστη .
Η τιμη καλη ειναι ιδιαιτερα αμα αναλογιστεις οτι δεν δινεις μια για να την αποκτησεις .

Περιμενω μια Φ86, πως θα δω τις ωρες λειτουργιας οταν με το καλο μου τη φερουν; Υπαρχει κρυφο μενου οπως σε αλλες;

Περιμενω μια Φ86, πως θα δω τις ωρες λειτουργιας οταν με το καλο μου τη φερουν; Υπαρχει κρυφο μενου οπως σε αλλες;
Πάτα info, menu, mute , power από το τηλεκοντρόλ με την τηλεόραση αρχικά σε θέση standby. Όχι όλα τα κουμπιά μαζί, ένα ένα αλλά κάπως σβέλτα. Θα σου βγάλει πάνω αριστερά τις ώρες. Απλά μην μπεις στα μενού και πειράξεις τίποτε άλλο, μετά απλά σβήστηνα...

Τα πλαινα διαφανα πλαστικα μπορουν να αφοαιρεθουν; Τα κοιταξα και εχουν κατι βιδες στο πλαι, δεν ειναι κολλημενα αλλα απ την αλλη εκει πανω ειναι τα κουμπια...;