SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD 100hz FULL HD

Στη Γερμανία οι τεχνικοί της samsung εγκαθιστούν firmware update 1007.C και σύμφωνα με τα forums εξαφανίζει τις κυλιόμενες γραμμές και στα 50 και στα 60 hz. Επίσης υπάρχει "patch" για την HDMI για τα 24 hz. (Η πληροφορία αυτή με κάθε επιφύλαξη μέχρι να έχουμε περισσότερα στοιχεία)
Ελπίζω σε κανα δύο μήνες να το πληροφορηθούν και στο service στην Ελλάδα!!!.
Σημειωτέον ότι από το Δεκέμβριο έχω πάρει τουλάχιστον 30 φορές τηλέφωνο τη service one και ποτέ δεν ήταν εφικτό να μιλήσω με κάποιον τεχνικό.
Στα εξουσιοδοτημένα service δεν κάνουν καν τον κόπο να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό τους για να δούνε αν υπάρχει καινούριο firmware.
Και για την πλάκα της υπόθεσης υπάρχει τεχνικός που τον έχω πάρει 5 φορές ο ίδιος τηλέφωνο ανώνυμα και πάντα μου λέει ότι δεν έχει ξανακούσει για τα συγκεκριμένα προβλήματα της tv.

Last edited:
Re: SAMSUNG LE-40F86BD 100hz FULL HD

To ειπα διοτι αναφερθηκε πως δεν υπαρχει ρισετ στο σερβις μενου...

Reset υπάρχει στο service menu και όντως μηδενίζει της ώρες αλλά δεν επαναφέρει όλες της ρυθμίσεις αν της έχεις πειράξει.

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

F86

φωτο απο το τελος της ταινιας - τιτλοι τελους της ταινιας και εμφανιζεται ενα ιχνος οσο περνουν τα γραμματα...

τι ειναι?

βλ. φωτο:

(μετα βεβαια εξαφανιζεται).

Attachments

• IMG039.JPG
    IMG039.JPG
    27.6 KB · Views: 84

ειναι κακη η φωτο ξερω αλλα αυτη η ''κοκκινιλα'' που αφηναν σαν ιχνος τα γραμματα τι ειναι?

γιατρε ανησυχω:flipout:

εμενα δεν με πειρανε τηλεφωνο αμα ειχα μεγαλο προβλημα θα τους επερνε ο διαολος.τωρα απλα περιμενω.triple ball με απλη ρυθμηση ουτε καν απο επαγγελματια δεν θα δειτε ποτε.και εγω το εβλεπα στην αρχη την πειρα3α λιγο και εξαφανιστηκε.ουτε scrolls δεν βλεπω.μονο οτααν ειναι τελειως πρασινη η οθονη και επειδη το κοιταζω επιμονα

Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

F86

φωτο απο το τελος της ταινιας - τιτλοι τελους της ταινιας και εμφανιζεται ενα ιχνος οσο περνουν τα γραμματα...

τι ειναι?

βλ. φωτο:

(μετα βεβαια εξαφανιζεται).

Μάλλον σε αυτήν την περιπτωση θα πρεπει να κανω τον μάντη.
Για εμενα δυο ειναι οι πιθανες αιτιες.
1) Υψηλό Brjghtness
2) Υψηλο red bias

Μάλλον πρέπει να ξεκινησεις από το 1ο

Απο τι αρχειο εβλεπες; Εξαρταται πολυ απ την ποιοτητα το αν θα βλεπεις τετοια πιξελιασματα και αλιωμενα χρωματα στο βιντεο.

καλημέρα σε όλους.
Μόλις χθες παρέλαβα την LE40FBD, την έβγαλα από το κουτί της αλλά δεν την άνοιξα καθόλου καθώς έχω συνεργεία μέσα στο σπίτι και δεν μπορούσα να τη συνδέσω.
Είμαι καινούριος στο forum (έκανα εγγραφή μόλις εχθές) και αυτο γιατί εψαχνα reviews για την τηλεόραση.
Με απασχολεί λίγο αυτό που διάβασα για το trible-ball-effect. Μάλλον θα έχει ξαναγραφεί, αλλα επειδή όπως ξέρετε είναι λίγο δύσκολο να ψάξω σε 54 σελίδες θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω εάν μου παρουσιαστεί?

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Μάλλον σε αυτήν την περιπτωση θα πρεπει να κανω τον μάντη.
Για εμενα δυο ειναι οι πιθανες αιτιες.
1) Υψηλό Brjghtness
2) Υψηλο red bias

Μάλλον πρέπει να ξεκινησεις από το 1ο

ευχαριστω πολυ για την αμεση

απαντηση...:worshippy:

το μπραιτνεσσ ειναι στο 48/100... δεν ειναι μεγαλο ετσι?

τωρα το red bias ουτε που ξερω τι ειναι.

ευχαριστω παντως!:ernaehrung004:
-bye-

(δεν ειναι καποιο προβλημα της συγκεκριμμενης δηλαδη ελπιζω?)

Καλησπερα και απο μενα...Πριν δυο μερες αγορασα την F86 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...Άπιστευτα χρωματα και τελεια ποιοτητα εικονας σε Upscaled DVD ...Αν και το dvd player μου κανει upscale μεχρι 720p ...Αξιζει να παρω player με 1080p?εχει τοση διαφορα στην εικονα??

Και κατι τελευταιο στην συνδεση με το pc οταν παταω το info στην τηλεοραση μου βγαζει αναλυση 1600χ1200...το μηκος του VGA ειναι 10μ..μηπως φταιει αυτο??Εκτος απο τον υπολογιστη αλλαζεις και αναλυση μεσω τηλεορασης??

Ευχαροστω προκαταβολικα , Νικος!!!!

κανεις ρε παιδια??ελατε βοηθηστε λιγο τον καινουριο στο χωρο!!!!

Και κατι τελευταιο στην συνδεση με το pc οταν παταω το info στην τηλεοραση μου βγαζει αναλυση 1600χ1200...το μηκος του VGA ειναι 10μ..μηπως φταιει αυτο??Εκτος απο τον υπολογιστη αλλαζεις και αναλυση μεσω τηλεορασης??

Ευχαροστω προκαταβολικα , Νικος!!!!

Για την περίπτωση το PC για μένα η λύση είναι DVI-HDMI και η αναλύσεις είναι κανονικές
έχω Nvidia 8800 ultra και αναγνώριση κανονικά με όνομα στο panel

με αναλύσει:

800x600 ok

1024x768 ok

1280x720 ok

1280x1024 ok

1920x1080 ok

και ακόμα παίζει και σωστά το το 24p με refresh rate 24 και φυσικά και το 1080i με refresh rate 50

Ερώτηση :
Όταν κόβεται το ρεύμα για μεγάλο διάστημα χάνετε η ρύθμιση της ώρας ;;;

Για την περίπτωση το PC για μένα η λύση είναι DVI-HDMI και η αναλύσεις είναι κανονικές
έχω Nvidia 8800 ultra και αναγνώριση κανονικά με όνομα στο panel

με αναλύσει:

800x600 ok

1024x768 ok

1280x720 ok

1280x1024 ok

1920x1080 ok

και ακόμα παίζει και σωστά το το 24p με refresh rate 24 και φυσικά και το 1080i με refresh rate 50

Πιθανων να ειναι αυτο που λες...γιατι και σαν καλωδιο δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα αλλα και σαν συνδεση δεν ειναι η καλυτερη δυνατη...Απλα επειδη η τηλεοραση με το pc ειναι λιγο μακρυα , και για να παει και το καλωδιο γυρω απο τον τοιχο θελω καμια 10αρια μετρα..το οποιο κοστιζει 160 ευρω..αξιζει να τα δωσω???
Στην τηλεοραση επανω μπορεις να αλλαξεις αναλυση??η μονο απο την καρτα γραφικων??
Ευχαριστω , Νικος!!

Ερώτηση :
Όταν κόβεται το ρεύμα για μεγάλο διάστημα χάνετε η ρύθμιση της ώρας ;;;

ναι:FSGSFGS4:

Πιθανων να ειναι αυτο που λες...γιατι και σαν καλωδιο δεν ειναι και η καλυτερη ποιοτητα αλλα και σαν συνδεση δεν ειναι η καλυτερη δυνατη...Απλα επειδη η τηλεοραση με το pc ειναι λιγο μακρυα , και για να παει και το καλωδιο γυρω απο τον τοιχο θελω καμια 10αρια μετρα..το οποιο κοστιζει 160 ευρω..αξιζει να τα δωσω???

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978285&product=979635

http://www.filosofou.gr/showprod.php?aa=6475

px.

Εχεις δικιο...μαλλον το Media Markt θα με επιανε κοτσο...βεβαια ηταν πολυ καλης ποιοτητας αλλα ειπαμε...οχι και 160 ευρω...ευχαριστω...
Το αστειο ειναι οτι δουλευα και στο πλαισιο κιολας και δεν σκεφτηκα να κοιταξω επειδη νομιζα οτι γενικα ηταν ακριβο...

Διαφορα απο συνδεση με VGA θα δω???γιατι εχω και ενα BlueRay στο PC το οποιο δεν το εχω χαρει μεχρι τωρα λογω χαμηλων αναλυσεων!!!

Ευχαροστω , Νικος!!!

Σιγουρα. Εκτος του οτι ειναι νεοτερο προτυπο ειναι και ψηφιακο, οχι αναλογικο οπως του VGA.
Eνω αωαλογα την καρτα σου μπορει να δωσει ΚΑΙ ηχο μαζι στη τιβι.

Ναι με την πρωτη ευκαιρια θα το τσιμπισω το καλωδιο..Να ρωτησω αν ξερετε πως κοιτας τις αναλυσεις της τηλεορασης αλλα οχι απο τον υπολογιστη???και αν υπαρχει καποιος καλος τροπος να την κανω Calibration ?κανα dvd ισως?

Διαλεγεις 1920χ1080@60hz απ το πισι και για να επιβεβαιωσεις στην τιβι πατα το κουμπι INFO. Πρεπει να λεει το ιδιο.

Δε χρειαζεται κανενα calibration, απλα στο mode της τιβις θα εχεις το Just Scan ή την επιλογη HTPC (PC) στις ρυθμισεις εισοδου και καθαρισες.