SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

για gaming ποιος νομιζει οτι εχει τις καλυτερες ρυθμισεις???χεχεχεχε
ααα... ολα κι ολα. Εχεις βρει δηλαδη τις ιδανικες ρυθμισεις (εστω και για τα δικά σου μάτια) και δεν μιλάς? αντε να σε δω γιατι ψοφαω

απλως ρωταω...αν και για ρυθμισεις μολις γινει η αναβαθμιση τοτε θα τις αλλαξω και θα ανταλλαξουμε αποψεις

παιδια μια απορια.
γιατι στη tv η αναλιση ειναι 1080ι αφου το δισκακι BD απο το hitech λει οτι ειναι 1080p. η πηγη εινα ps3 και απο το μενου εχω ενεργοποιισει οτι εχει σχεση με 1080p

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Μήπως έχεις καμιά επιλογή ενεργοποιημένη, όπως το DNI demo για παράδειγμα?

οχι, δεν το εχει καν ενεργό, εχω ψαξει τα settings αλλα δεν εχω βρεί κατι

δεν εχεισ κανει καλα την ρυθμιση στο pc σου.δες αναλυσεις και θα το λυσεις το προβλημα μην αγχωνεσαι.καπως θα το βρεις

μηπως γνωρίζεις τι ρυθμισεις θα επρεπε να εχω?

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Γιώργο, θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με greeklish, γιατί είναι μέσα στους κανονισμούς του φόρουμ :grinning-smiley-043

Οσο για την εγγύηση, έχουμε ξαναπεί ότι εαν είναι παραεισαγωγής, τότε δεν σε καλύπτει η ελληνική αντίστοιχη αντιπροσωπεία.
εγω το αντιθετο λεω φιλε.. αμα την αγορασω απο εδω, και την παω στο εξωτερικο (ΕΕ) ισχυει η εγγυηση η ειναι μονο για Ελλαδα ?

Μόνο τα δυο πρώτα ήταν 1080p τα υπόλοιπα 1080i

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

εγω το αντιθετο λεω φιλε.. αμα την αγορασω απο εδω, και την παω στο εξωτερικο (ΕΕ) ισχυει η εγγυηση η ειναι μονο για Ελλαδα ?

Σε αυτό θα πρέπει καλύτερα να ρωτήσεις την εκάστοτε αντιπροσωπεία, εάν σε καλύπτει πανευρωπαϊκά στην εγγύηση.

είμαι και εγώ κάτοχος της 46f και παρατήρησα το εξής..Ειχα συνδέσει το pc με την τηλεόραση αρχικά με dvi στη vga της τηλεόρασης και μέτα ειπα να το συνδέσω με dvi-hdmi για να έχω ακόμα καλύτερη εικόνα!Συνέβη όμως το αντίθετο(το background του δεσκτοπ πιξελιάζει ελαφρώς οταν το παρατηρήσεις καλα και γένικα τα γράμματα φαίνονται χειρότερα από πριν!Το σερφάρισμα στο ιντερνετ είναι λογω τών γραμμάτων πολυ κουραστικό και γενικα πιστεύω πως η ποιότητα της εικόνας ειναι χειρότερη από πριν)Το έχει παρατηρήσει κανείς αλλός αυτό?Δοκίμασα και διάφορες ρυθμίσεις που βρήκα μέσα στο νήμα αλλα τπτ..!Την ανάλυση την είχα και στις δύο περιπτώσεις 1920*1080!!

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Επαιξες καθόλου με τα Hz που δίνει η κάρτα γραφικών σου?

μια επιλογη νομιζω έχω δει με hertz στη κάρτα μου(nvidia fx 5200)μόνο...τα 60hz της τηλεόρασης!Υπάρχει και καποια αλλή επιλογη??

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Εαν είναι στα 60Hz δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα! Μήπως φταίει το καλώδιο σου? Γιατί έχω ακούσει πολλά παιδιά που αντί να χρησιμοποιήσουν καλώδιο DVI->HDMI προτιμούν καλώδιο HDMI->HDMI κι έναν αντάπτορα DVI->HDMI.

Αυτό εδώ είναι το καλωδιό μου! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978285&product=948713 Λές να φταίει αυτό?Σε ευχαριστώ πολύ πάντωσ για την γρηγορη απάντηση:D

Είχα αγοράσει ακριβώς το ίδιο καλώδιο για να συνδέσω την τηλεόραση με το htpc. Δεν δούλεψε ποτέ. Το επέστρεψα και στη θέση του χρησιμοποίησα απλό καλώδιο hdmi και αντάπτορα dvi->hdmi και πήρα εικόνα καμπάνα.

Είχα αγοράσει ακριβώς το ίδιο καλώδιο για να συνδέσω την τηλεόραση με το htpc. Δεν δούλεψε ποτέ. Το επέστρεψα και στη θέση του χρησιμοποίησα απλό καλώδιο hdmi και αντάπτορα dvi->hdmi και πήρα εικόνα καμπάνα.
Οταν λες δεν δούλεψε ποτέ εννοεις πως δεν ειχε καθόλου σήμα η απλά δεν μετέφερε το σήμα σωστά όπως σε εμένα?Ο αντάπτορας που λες αντίστοφα δεν πρέπει να ειναι δηλαδή από hdmi σε dvi αφου αγόρασες hdmi καλώδιο?Ποιο hdmi καλωδιο μου προτείνεις??Ευχαριστω πολυ!!:ernaehrung004:

Οταν λες δεν δούλεψε ποτέ εννοεις πως δεν ειχε καθόλου σήμα η απλά δεν μετέφερε το σήμα σωστά όπως σε εμένα?Ο αντάπτορας που λες αντίστοφα δεν πρέπει να ειναι δηλαδή από hdmi σε dvi αφου αγόρασες hdmi καλώδιο?Ποιο hdmi καλωδιο μου προτείνεις??Ευχαριστω πολυ!!:ernaehrung004:

Δεν έδινε καθόλου σήμα. Αγόρασα ένα ανταπτοράκι αρσενικό dvi -> θηλυκό hdmi, και πήρα και ένα φτηνό καλώδιο hdmi των 5 μέτρων noname, και η εικόνα είναι άψογη.

Δεν έδινε καθόλου σήμα. Αγόρασα ένα ανταπτοράκι αρσενικό dvi -> θηλυκό hdmi, και πήρα και ένα φτηνό καλώδιο hdmi των 5 μέτρων noname, και η εικόνα είναι άψογη.
Ωραία!Ευχαριστώ πολύ!Πάω να το αλλάξω και εγώ!!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ 46F86 ΑΠΟ ΤΙΣ 12-12-2007, ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 350 ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΣΕ SD KAI DVD. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΗΓΩΝ, ΣΕ NOVA, DVD, ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΟΥΡΑΣ ΓΚΡΙ ΟΘΟΝΗΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ TMHMATA ΠΙΟ ΛΕΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ (ΣΑΝ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙΑ). ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ). ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;
ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ SERVICE ΣΤΙΣ 17-2-2008 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ SERVICE ONE (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ). ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΑΝ ΟΤΙ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ TV Η ΤΟΥ ΠΑΝΕΛ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LCD ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ), ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....

Attachments

• DSC00574.jpg
    DSC00574.jpg
    57.8 KB · Views: 133
  • DSC00575.jpg
    DSC00575.jpg
    66.5 KB · Views: 121