SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗΝ LE-46F86BD 100hz FULL HD ΜΕ CLUDING. EXEI ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ?ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
Σήμερα έλαβα την απάντηση απο την SERVICE ONE για το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζω μετά από ένα μήνα και κάτι. Τεχνικός έλεγχος δεν έγινε ποτέ, διάγνωση του προβλήματος από φωτογραφίες που τους έστειλα τις οποίες και ανεβάζω καθώς και την απάντηση. Ακρη δεν μπορώ να βρω πουθενά, εξυπηρέτηση του service χάλια. Υπάρχει καμιά ιδέα για περαιτέρω ενέργειες. Κάθε γνώμη σας ευπρόσδεκτη για βοήθεια.

Attachments

• SERVICE ONE.jpg
    SERVICE ONE.jpg
    25.3 KB · Views: 79
  • foto12.jpg
    foto12.jpg
    54.5 KB · Views: 66
  • foto21.jpg
    foto21.jpg
    66 KB · Views: 67

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΗΝ LE-46F86BD 100hz FULL HD ΜΕ CLUDING. EXEI ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ.ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ?ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.

Aστο καλυτερα.

Ειναι για τα μπαζα και σε γνωσεις και σε εξυπηρετηση. Εγω κατι απλο ειχα ρωτησει και απαντηση δεν πηρα οσο και αν τους επρηζα...

το χειροτερο service απο ολους εχει η samsung

Ευχαομαι να μην το μαθω!!!:afro:

Δεν εισαι οπαδος του ......Νοου ας μπετερ ?
Κριμα , γιατι η Samsung στην Ελλαδα ειναι του ..........πει ας μπετερ :flipout::flipout:
Κανει οτι μπορει για να κρατησει ψηλα τις τιμες ετσι ωστε να μην θιγει το περι δικαιου αισθημα του αγοραστη .

Δεν εισαι οπαδος του ......Νοου ας μπετερ ?
Κριμα , γιατι η Samsung στην Ελλαδα ειναι του ..........πει ας μπετερ :flipout::flipout:
Κανει οτι μπορει για να κρατησει ψηλα τις τιμες ετσι ωστε να μην θιγει το περι δικαιου αισθημα του αγοραστη .

H Samung το κανει αυτο ή οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ μεσαζοντες??Pay as better δεν ξερω αν ειναι , αλλα κραταει τιμες...

Υγ : και εγω το bmw μου που πουλησα προχτες και εχει χασει μονο 7000 απο την αρχικη αξια...Ακομα κραταει..Ολα τα καλα κρατανε τιμες..το καλο ειναι να ξερεις ποτε θα αγορασεις!!

Μη κοιτας αυτους που γραφουν εδω μεσα. Η πλειοψηφια δεν ειναι "πει ας μπετερ". Αντιθετα ειναι της φιλοσοφιας εχω ενα στανταρ μπαντζετ (οχι πολυ μεγαλο συνηθως) και αλλαζει ελαχιστα αναλογα με αυτο που θα μου προτεινει ο γνωστος ή ο πωλητης. Απο κει και περα ευχονται να μην αντιμετοπισουν προβληματα και φυσικα δεν εχουν ιδεα για τις αντιστοιχες τιμες "εξω".
Αρα οι τιμες βασιζονται καθαρα σ' αυτους, δλδ στο κερδος και οχι στο να προσελκισουν αγοραστες "πει ας μπετερ" που δε θελουν να αγορασουν απ' εξω.

Kανεις δεν ειναι πει ας μπετερ...
Και εγω πριν παρω το εψαξα πολυ το θεμα..Για την F86 ειχα πολλες προτασεις και μολις την ειδα να παιζει την ερωτευτηκα , και δεν μετανοιωνω για την αγορα μου...
το μονο αρνητικο ειναι το λιγο clouding που μου παρουσιασε...
Υγ-Ενα κουμπι να μπαινει κατευθειαν Sleep δεν μπορουσε να βαλει η Σαμυ??Τοσα κουμπακια εχει το κοντρολερ πανω..ελεος!!!!!!

πει ας μπετερ δεν εννοουμε να τα σκασεις στο πρωτο μαγαζι που θα βρεις.
Ειναι να παρεις ενα ακριβοτερο μοντελο και ας μη βλεπεις ουσιαστικη διαφορα με τη λογικη "ε, δε μπορει αφου δινω παραπανω θα ειναι και καλυτερο".
Αυτοι συνηθως αφου ψαχνουν τα τεχνικα περισσοτερο, ψαχνουν και τις τιμες. Αλλα ειπαμε ειναι η μειοψηφια.

Kανεις δεν ειναι πει ας μπετερ...
Και εγω πριν παρω το εψαξα πολυ το θεμα..Για την F86 ειχα πολλες προτασεις και μολις την ειδα να παιζει την ερωτευτηκα , και δεν μετανοιωνω για την αγορα μου...
το μονο αρνητικο ειναι το λιγο clouding που μου παρουσιασε...
Υγ-Ενα κουμπι να μπαινει κατευθειαν Sleep δεν μπορουσε να βαλει η Σαμυ??Τοσα κουμπακια εχει το κοντρολερ πανω..ελεος!!!!!!
καλα αυτο με το κοντρολερ... πραγματικα ελεος. Τα κατω ειδικα κουμπακια ειναι η εννοια της εργονομιας. Λεμε τωρα

με την ευκαιρια... ουτε και εμενα δεν μου παρουσιαζει τρεις μπαλλες (και μαλιστα με το natural motion στο χαμηλο και οχι στο εκτος)

Έχετε δει τιμή για τη Samsung F86?

Επειδή σκέφτομαι ότι τώρα που βγήκαν τα καινούργια μοντέλα της Samsung θα έχουν πέσει και οι τιμές της F86.

Έχει δει κάποιος σε κατάστημα αν έχει πέσει η τιμή γύρω στα 1500 ευρώ? Δεν θέλω να γίνει διαφήμιση, απλά αν κάποιος το έχει δει.

service χαλια αλλα δεν εχω κανενα προβλημα ουτε clounding ουτε banding ουτε τιποτα αμην.χεχε

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

- Εγώ παιδιά αφού διάβασα τις προτάσεις σας στο συγκεκριμένο ποστ και σε άλλα, τελικά πήγα και την παρήγγειλα την SAMSUNG LE-40F86BD στα 1599 Ευρωπουλάκια. Τώρα καλώς ή κακώς δεν ξέρω, ίσως να μην είναι η τέλεια επιλογή αλλά μια πολύ καλή επιλογή κατά την άποψή μου. Μακάρι όταν την πάρω να δικαιωθώ.
- Τώρα για τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω διάβασα αρκετά, αλλά θα τα ξαναπούμε για το θέμα αυτό.-
Σας ευχαριστώ όλους!!!!

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

- Εγώ παιδιά αφού διάβασα τις προτάσεις σας στο συγκεκριμένο ποστ και σε άλλα, τελικά πήγα και την παρήγγειλα την SAMSUNG LE-40F86BD στα 1599 Ευρωπουλάκια. Τώρα καλώς ή κακώς δεν ξέρω, ίσως να μην είναι η τέλεια επιλογή αλλά μια πολύ καλή επιλογή κατά την άποψή μου. Μακάρι όταν την πάρω να δικαιωθώ.
- Τώρα για τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω διάβασα αρκετά, αλλά θα τα ξαναπούμε για το θέμα αυτό.-
Σας ευχαριστώ όλους!!!!

Mια χαρά επιλογή εκανες.. Ειναι αρκετά καλή τηλεόραση
Το μόνο κακο με την εδώ Samsung οπως και με τη Sony ειναι οτι κρατάνε τιμές ακόμα και οταν τα νεα τους μοντέλα είναι προ των πυλών, ενώ στο εξωτερικο η F86 πωλείται πολύ χαμηλά (ενόψει της νεας σειράς 6/8)

για μενα ειναι η καλυτερη σε ποιοτητα εικονας απο οτι εχουν δει τα ματια μου.αλλα ακομα και σε αλλες φ εχει διαφορα.τελικα οι κορεατικες απο τις ευρωπαικες πρεπει να εχουν διαφορα

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Σας ευχαριστώ όλους!!!!
δεν θα το μετανιωσεις καθολου. Ειναι πολυ καλη τηλεοραση.
Αντε με το καλο να σου 'ρθει!!!

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

- Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας !!!!!