SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

:ears:Τα 24p στην samsung F86 είναι τελικά compantible ή true cinema όπως στην sony και την toshiba?:ears:

Γεια σας και απο εμενα....

Παρελαβα την F86 (1599 euro) αλλα προς το παρον ειναι σφραγισμενη στο κουτι της μεχρι να ετοιμαστει το σπιτι (κοινως για κανα μηνα, ισως και παραπανω).
Το ερωτημα ομως ειναι το εξης (προς τους κατοχους της): Εχει δοκιμασει κανεις vα βγαλει τα διαφανα πλαστικα στις ακρες της? Γινεται?

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Τα διάφανα πλαστικά στις άκρες ουσιαστικά είναι κάτι σαν κώνος των ηχείων . Από εκεί βγαίνει ο ήχος της TV και παίρνει κατεύθυνση μέσω των πλαστικών αυτών .

Ευχαριστω πολυ, δεν το ειχα προσεξει. Οποτε δεν ειναι απλα και μονο διακοσμητικα....

Εχω υπολογισει το χωρο μου με δεδομενο οτι χρειαζομαι το πολυ 46-αρα και εχω αφησει 1.15m για τηλεοραση (υπαρχουν αρκετες και θα υπαρχουν περισσοτερες στο μελλον). Τη δεδομενη στιγμη επελεξα την F86 40" (1.094 m) καθως τα τεχνικα χαρακτηριστικα της φαινονται πολυ καλα αλλα δεν ειχα υπολογισει την κασα αλουμινιου που θα μου "φαει" κανα ποντο οποτε η κατασταση γινεται οριακη....

Ουουουφφφφφ

Γεια σας φιλοι μου.. μια ερωτηση για την SAMSUNG LE-40F86BD... εχει pip?? Ευχαριστω... αληθευει οτι θα πεσει κατω απο τα 1500 η τιμη της??

really?anyway ... τι πειραζει εχει τελικα ναι η οχι...?:sleepey:
Πιπ εχει διπλο δεκτη δεν εχει , οποτε πιπαρεις μεσω πισι και αλλων συσκευων.
Ναι θα παει κατω απο 1500 τον κοκκινο Μαη ομως που θα φερουν τα περισευματα .
Στο εξωτερικο παντος εσπασε το φραγμα των 1200 ευρω και παει γι αλλα:flipout::flipout:

Πιπ εχει διπλο δεκτη δεν εχει , οποτε πιπαρεις μεσω πισι και αλλων συσκευων.
Ναι θα παει κατω απο 1500 τον κοκκινο Μαη ομως που θα φερουν τα περισευματα .
Στο εξωτερικο παντος εσπασε το φραγμα των 1200 ευρω και παει γι αλλα:flipout::flipout:

Σα δε ντρέπεσαι....-bye-

καλημερα.
εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα βοηθεια. Παρακολουθω τηλεοραση μεσω nova. Οταν συντονιζομαι με τον ΣΚΑΙ τοτε η τηλεοραση απο μονη της κανει κατι σαν zoom (φανταστειτε οτι μετα βιας φαινεται το σημα του καναλιου). Στη συνεχεια αυτο επανερχεται εαν αλλαξω 2 φορες καναλι (δηλαδη, στο 1ο που θα συντονιστω θα ξαναυπαρχει το φαινομενο αυτο, αλλα τη 2η φορα ολα γινονται κανονικα). Βεβαια με το που ξαναβαζω ΣΚΑΙ τα ιδια
Ξερει κανεις κατι?

ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ
σιγα μην τυφλωθηκες κιολας-bye-
παιδες αν δεν καταλαβαινετε το προβλημα μου να προσπαθησω να το ξαναεξηγησω

προφανώς υπάρχει πρόβλημα με το σωστό κλείδωμα του aspect ratio από το συγκεκριμένο κανάλι. Σε τι το έχεις δηλωμένο στην τηλεόραση? 16:9? zoom? κτλ κτλ?

Στο κάνει και στα υπόλοιπα Modes?

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Εαν το βάλεις σε 16:9 δεν νομίζω να σου κάνει αυτά τα κόλπα. Προφανώς το έχεις σε τίποτα AUTO...

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Εαν το βάλεις σε 16:9 δεν νομίζω να σου κάνει αυτά τα κόλπα. Προφανώς το έχεις σε τίποτα AUTO...
εχω την αισθηση οτι ειναι οντως στο auto. Θα το ξερω σιγουρα το απογευματακι που θα επιστρεψω σπιτι. Ειναι δηλαδη καλύτερα στο 16:9 ?

προφανώς υπάρχει πρόβλημα με το σωστό κλείδωμα του aspect ratio από το συγκεκριμένο κανάλι. Σε τι το έχεις δηλωμένο στην τηλεόραση? 16:9? zoom? κτλ κτλ?

Στο κάνει και στα υπόλοιπα Modes?
δεν το εχω τσεκαρει στα υπολοιπα. Απλα επαναλαμβανω οτι μου φαινεται περιεργο γιατι τα βλεπω ολα μεσω nova (δηλαδη απο εξωτερικη πηγη)

Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

εχω την αισθηση οτι ειναι οντως στο auto. Θα το ξερω σιγουρα το απογευματακι που θα επιστρεψω σπιτι. Ειναι δηλαδη καλύτερα στο 16:9 ?

Σε 16:9 η εικόνα θα παραμένει πάντα σε αυτό το κάδρο και δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να μαντεύει σε τι κάδρο εκπέμπει το κάθε τηλεοπτικό κανάλι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Σε 16:9 η εικόνα θα παραμένει πάντα σε αυτό το κάδρο και δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να μαντεύει σε τι κάδρο εκπέμπει το κάθε τηλεοπτικό κανάλι.
ευχαριστω πολυ. Αυριο θα εχετε νεοτερα αν και φανταζομαι οτι δεν τα χρειαζεστε καθως τα ξερετε ετσι και αλλιως