Πιπ εχει διπλο δεκτη δεν εχει , οποτε πιπαρεις μεσω πισι και αλλων συσκευων.really?anyway ... τι πειραζει εχει τελικα ναι η οχι...?:sleepey:
Πιπ εχει διπλο δεκτη δεν εχει , οποτε πιπαρεις μεσω πισι και αλλων συσκευων.
Ναι θα παει κατω απο 1500 τον κοκκινο Μαη ομως που θα φερουν τα περισευματα .
Στο εξωτερικο παντος εσπασε το φραγμα των 1200 ευρω και παει γι αλλα![]()
σιγα μην τυφλωθηκες κιολαςΚΟΥΦΑΘΗΚΑ
εχω την αισθηση οτι ειναι οντως στο auto. Θα το ξερω σιγουρα το απογευματακι που θα επιστρεψω σπιτι. Ειναι δηλαδη καλύτερα στο 16:9 ?Εαν το βάλεις σε 16:9 δεν νομίζω να σου κάνει αυτά τα κόλπα. Προφανώς το έχεις σε τίποτα AUTO...
δεν το εχω τσεκαρει στα υπολοιπα. Απλα επαναλαμβανω οτι μου φαινεται περιεργο γιατι τα βλεπω ολα μεσω nova (δηλαδη απο εξωτερικη πηγη)προφανώς υπάρχει πρόβλημα με το σωστό κλείδωμα του aspect ratio από το συγκεκριμένο κανάλι. Σε τι το έχεις δηλωμένο στην τηλεόραση? 16:9? zoom? κτλ κτλ?
Στο κάνει και στα υπόλοιπα Modes?
εχω την αισθηση οτι ειναι οντως στο auto. Θα το ξερω σιγουρα το απογευματακι που θα επιστρεψω σπιτι. Ειναι δηλαδη καλύτερα στο 16:9 ?
ευχαριστω πολυ. Αυριο θα εχετε νεοτερα αν και φανταζομαι οτι δεν τα χρειαζεστε καθως τα ξερετε ετσι και αλλιωςΣε 16:9 η εικόνα θα παραμένει πάντα σε αυτό το κάδρο και δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να μαντεύει σε τι κάδρο εκπέμπει το κάθε τηλεοπτικό κανάλι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.