SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Ουτε εγω εχω προβλημα ..και συνεχιζω να μην καταλαβαινω προς τι αυτο το μισος γιαυτο το μοντελο!!!!!

Μια καλή ματιά στο avforums ή στο avsforum θα σε πείσει

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Χρήστο, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου :grinning-smiley-043
Και θα διαφωνήσω όχι σαν κάτοχος μιας 2 ετων τηλεόρασης Samsung, αλλά σαν ένας απλός κριτής, από προσωπικές εμπειρίες. Από όσους γνωστούς έχω, αλλά και όσες φορές έχω δει την F86 από κοντά, μόνο πολύ καλές εντυπώσεις μου έχει αφήσει. Τώρα, εάν μερικά κομμάτια σε κάποιους έτυχε να έχουν πρόβλημα, αυτό συμβαίνει σε όλες μα όλες τις εταιρίες. Πρέπει δηλαδή να απαξιώνουμε έτσι μια εταιρία, επειδή ένας Αγγλος για παράδειγμα, του έτυχε αυτό που γράφει στο αγγλικό φόρα? Και πού ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να παίζει με τον τύπο ή οτιδήποτε άλλο. Για να του έρθουν 6 προβληματικές περισσότερο μου μυρίζει θέμα με το κατάστημα να σου πω την αλήθεια. Αλλά δεν είναι αυτό τώρα το θέμα μας.
Το θέμα είναι να λέμε τη γνώμη μας αλλά να μην απαξιώνουμε άλλα μοντέλα. Εξάλλου δεν υπάρχει καλύτερη άποψη από τους ίδιους τους κατόχους μια τηλεόρασης. Ολοι οι υπόλοιποι όταν είναι έξω από το χωρό δεν πρέπει ποτέ να είναι/είμαστε απόλυτοι για τίποτα.
-bye-

Last edited:

Μίσος κανένα απολύτως για το μοντέλο που ΕΣΚΙΣΕ σε πωλήσεις !!!!!!!!

Απλά, όταν συγκρίνεται με Χ3500, εκεί σηκώνει κουβέντα το πράγμα....

Η τηλεόραση είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! ΤΕΛΟΣ!
Αλλά ο εχθρός του καλού .... ξέρετε....το καλύτερο!

Εμ βεβαια αφου με μια F βγαζαμε οσο με 3 Χ ........... τα λογια ειναι περιτα .
Ιγκω το συνηγκορο το ντιαβολου ειμι..........:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Και θα διαφωνήσω όχι σαν κάτοχος μιας 2 ετων τηλεόρασης Samsung, αλλά σαν ένας απλός κριτής, από προσωπικές εμπειρίες. Από όσους γνωστούς έχω, αλλά και όσες φορές έχω δει την F86 από κοντά, μόνο πολύ καλές εντυπώσεις μου έχει αφήσει. Τώρα, εάν μερικά κομμάτια σε κάποιους έτυχε να έχουν πρόβλημα, αυτό συμβαίνει σε όλες μα όλες τις εταιρίες. Πρέπει δηλαδή να απαξιώνουμε έτσι μια εταιρία, επειδή ένας Αγγλος για παράδειγμα, του έτυχε αυτό που γράφει στο αγγλικό φόρα? Και πού ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να παίζει με τον τύπο ή οτιδήποτε άλλο. Για να του έρθουν 6 προβληματικές περισσότερο μου μυρίζει θέμα με το κατάστημα να σου πω την αλήθεια. Αλλά δεν είναι αυτό τώρα το θέμα μας.
Το θέμα είναι να λέμε τη γνώμη μας αλλά να μην απαξιώνουμε άλλα μοντέλα. Εξάλλου δεν υπάρχει καλύτερη άποψη από τους ίδιους τους κατόχους μια τηλεόρασης. Ολοι οι υπόλοιποι όταν είναι έξω από το χωρό δεν πρέπει ποτέ να είναι/είμαστε απόλυτοι για τίποτα.
-bye-

το θέμα είναι ότι δεν ήταν μια περίπτωση,αν ήταν μια ή εστω κάποιες δεν θα το ανέφερα καν,το θέμα είναι ότι έχει επηρεάσει το μεγαλύτερο ποσοστό κατόχων όχι μόνο στην Αγγλία,και στη Γαλλία και στη Γερμανία και στην Ιταλία απ ότ έχω δει.

το θέμα είναι ότι δεν ήταν μια περίπτωση,αν ήταν μια ή εστω κάποιες δεν θα το ανέφερα καν,το θέμα είναι ότι έχει επηρεάσει το μεγαλύτερο ποσοστό κατόχων όχι μόνο στην Αγγλία,και στη Γαλλία και στη Γερμανία και στην Ιταλία απ ότ έχω δει.
Geo, σπερνεις διχονοια αναμεσα σε κατοχους ακριβοπληρωμενων τιβι και θα σε τιμωρησει ο Θεος :afro:

σιγά ρε μην βγάζαμε όσα βγάζουμε απο μια Χ.......χιχιχιχιχι

οπως ειναι γνωστο τα αρνητικα σχολια διαδιδονται πολυ πιο γρηγορα απο οτι τα θετικα. Στην περιπτωση που ενα προιον δεν βγαλει προβλημα ο καταναλωτης παιρνει αυτο που ηθελε, αυτο ακριβως το οποιο πληρωσε. Στην περιπτωση ομως που βγει κατι προβληματικο τοτε ο καταναλωτης θελει με οποιοδηποτε τροπο να δειξει τη δυσαρεσκεια του καθως θεωρειται θιγμενος.
Εννοειται οπως ειπες οτι πολλοι θα ηταν επηρεασμενοι (λεφτα καλουνται να δωσουν για κατι που εχει ακουστει οτι μπορει να ειναι και σκάρτο) αλλα δεν σκεφτονται ολοι οπως ο πανος

-bye-
απολυτα σύμφωνος με το σκεπτικο σου (και οχι μονο γιατι ειμαι κατοχος μιας f86)

Samsung also exceeds all of its previous LCD efforts by a comfortable margin when it comes to rescaling standard definition sources to fit the full HD screen. There are far less noise and colour tone issues than we've experienced before, to the extent that now, the LE40A656 can fairly claim to be one of the best standard def performers in the big-screen full HD world.

Μπραβο στη Samsung. Ειδικα το παραπανω μου εκανε εντυπωση.

Το οποίο δυστυχώς λείπει έντονα και από την W3000. Ψιλο-απαράδεκτοι έτσι;

Μου έκανε εντύπωση πάντως η έλλειψή του στην W3000 (την οποία προτείνουμε κιόλας αρκετά συχνά). Την είδα δίπλα σε Χ3500 να παίζουν το ίδιο υλικό, και οι "ουρίτσες" έβγαζαν μάτι. Κρίμα, γιατί η εικόνα της ήταν πολύ κοντά στην X3500... Εντέλει, χρειάζονται τα 100 Hz...