Και την αγορασα με λιγες μερες και εχω παθει την πλακα μου.Συμφωνω με τον pavlaros. Εχω όμως και καποιες αποριες
1) Γιατι η επιλογη ΡΙΡ ειναι απενεργοποιημένη.Πως λειτουργει? Συνδεσα video me scart αλλα ακομα ειναι απενεργοποιημένο! το ιδιο με με πηγες usb.
2) Δεν λειτουργει ή δεν εχει λειτουργεια ο αυτοματος εντοπισμός σχηματος (format) σηματος. Βαζω για τα τηλεοπτικα 4:3 και οτνα παταω σκαϊ παραμενει ετσι παλι. Το ιδιο οταν βαζει αυτοματη ευρεια για να δω σκαϊ και παταω τηλεοπτικο σημα παραμενει ετσι και ΔΕΝ παει αυτοματος στο 4:3
Μηπως θελει αναβαθμισει το firmware?
to pip λειτουργει μονο με hdmi
...............................
Το κακο στην ιστορια: οι 40 ιντσες μαλλον μου πεσαν λιγες, περιμενα χειροτερη απεικονιση στο τηλεοπτικο σημα όμως η τηλεοραση εδειξε τα δοντια της και τιμησε επερκεστατα το1,3 χιλιαρικο. Αν εβρισκα αγοραστη θα πηγαινα στην 46f86…
Η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορεί είδη το επόμενο μοντέλο, κι αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας στην αγορά της και δεδομένο ότι οι τιμές πέφτουν συνεχώς με κάνει να το σκέφτομαι (στα ηλεκτρονικά όσο περιμένεις παίρνεις καλύτερο και φτηνότερο).Πάντως την είδα να παίζει και πραγματικά μου άρεσε, όπως και η σχεδίασή της. Αν δεν είχα ενδοιασμούς για την εγγύηση του praktiker (δεν είναι Φουρλή) θα την είχα είδη πάρει. Φυσικά μπορεί να είναι ευκαιρία με 1.299,00 αλλά οι "ευκαιρίες" δεν τελειώνουν ποτέ και είναι σχετικές με τις τιμές που ισχύουν στην αγορά την δεδομένη στιγμή.Εκτός κι αν καθαρά από θέμα ψυχολογίας και μόνο θέλεις να αγοράσεις το τελευταίο μοντέλο κι όχι το προηγούμενο... κατά τα άλλα σαν τηλεόραση είναι πάρα πολύ καλή.
Την πουλάνε και με δόσεις, 12 ή 24 άτοκες, (δεν θυμάμαι ακριβώς τον αριθμό τους), άτοκες.Η τιμη αυτη ειναι μετρητοις?
βρίσκω την samsung le46F86 στα 1.299,00 στα πraktiker, νομίζω πως η τιμή είναι φοβερή. Μάλι στα μου είπανε ότι έχει και εγγύηση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας. Τι λέτε αξίζει σαν αγορά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.