SAMSUNG LE F86BD: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Πάρτην. Τηλεορασάρα είναι, μην μασάς από τα παιχνίδια του μάρκετινγκ.
............που μας πιασανε κοροιδα και την ακριβοπληρωσαμε:flipout::flipout:

υπαρχει περιπτωση να αναγνωρισει το τηλεφωνο και την καρτα μνημης σαν usb για να δω εικονες απο εκει?αλλιως τι γινετε?βαζεις το usb kαι ολα εντα3υ?δεν τηελει καποια ρυθμιση?

Re: Απάντηση: Re: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Τι εγγύηση έχει τελικά; Στη συσκευασία περιέχεται και ελληνικό manual;

Ενα χρονο μου ειπε ο υπαλληλος με την αποδειξη, για το manual να σου πω την αληθεια δεν το εχω κοιταξει γιατι δεν την πηρα για μενα την TV. Θα προσπαθησω να το μαθω ομως.

Τελικα εχει και ελληνικο manual μεσα και γραφει για 24 μηνες εγγυηση:2thumb22sup:

Οι διαφορες τις με τις καινουργιες samsung καθως και με την lg p6000 ειναι σημαντικες? Γιατι εχω αρχισει να ψηνομαι.

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Αν δεν είχα ενδοιασμούς για την εγγύηση του praktiker (δεν είναι Φουρλή) θα την είχα είδη πάρει.

Τώρα αν σου πω ότι εγώ θα είχα ενδοιασμούς για το αντίθετο, θα με πιστέψεις;

Τελικα εχει και ελληνικο manual μεσα και γραφει για 24 μηνες εγγυηση:2thumb22sup:

Πάντα το praktiker δίνει 24 μήνες, ακολουθώντας το πνεύμα της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Αντίθετα με μερικούς που ακολουθούν το "γράμμα" και ελπίζουν σε άγνοια του καταναλωτή...

Σήμερα πήρα κι εγώ την εν λόγω τηλεόραση από το Praktiker. Τη δίνει με εγγύηση ένα χρόνο, αλλά μέσα λέει δύο χρόνια. Προσωπικά νομίζω πως κάθε CE καταναλωτικό προϊόν υποχρεωτικά έχει εγγύηση δύο χρόνια, οπότε δε μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό.

Η τηλεόραση ήρθε συσκευασμένη, αλλά η ταινία του κουτιού στο πάνω μέρος δεν ήταν η εργοστασιακή, οπότε δε μπορώ να πω με βεβαιότητα πως δεν έχει ανοιχτεί. Θα την στήσω από βδομάδα και θα σας πω εντυπώσεις.

Η τιμή πάντως είναι καταπληκτική, 400+ ευρώ κάτω από τη φτηνότερη τιμή της συγκεκριμένης τηλεόρασης στο skroutz.gr.

mp

Παιδιά απο ποιο Praktiker την αγοράσατε?Υπάρχουν άλλες ξέρετε?
Το Πλαίσιο έχει την Samsung 46'' LE46F86B ποιο είναι η διαφορά της απο την LE-46F86BD που αναφέρει ο τίτλος?

Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Μηπως εχει συνδεσει κανεις Εξωτερικο σκληρο δισκο στη θυρα USB?
Eγω εβαλα 2 δισκους αλλα δεν διαβαζε κανενα. Μονο απο usb stick ή card reader. Κανενα κολπο ρε παιδια.......... Ποσες δωτο να βαλεις σε ενα stickάκι...

Re: Απάντηση: SAMSUNG LE-40F86BD, LE-46F86BD 100hz FULL HD

Μηπως εχει συνδεσει κανεις Εξωτερικο σκληρο δισκο στη θυρα USB?
Eγω εβαλα 2 δισκους αλλα δεν διαβαζε κανενα. Μονο απο usb stick ή card reader. Κανενα κολπο ρε παιδια.......... Ποσες δωτο να βαλεις σε ενα stickάκι...

Δεν δεχονται σκληρο, μονο USB Stick

ουτε απο το κινητο δηλαδι μπορουμε να δουμε φωτο ετσι?

Στο εγχειρίδιο χρήσης εκεί που αναφέρει την λειτουργία του Wiselink εξηγεί και τις συνδέσεις που υποστηρίζονται από USB.