Samsung LE37B551 και μπέρδεμα

H plasma που κοιτάω δεν έχει καν USB νομίζω, οπότε αναγκαστικά πάω και σε έναν εξωτερικό player, μάλλον AC Ryan. Έτσι 600 η TV + 120 το player, φτάνουμε τα 720.
Για την ώρα αυτή μου μοιάζει ως η καλύτερη περίπτωση. Τουλάχιστον έχω κανέναν μήνα ακόμη για να αποφασίσω οριστικά.

Ναι δεν εχει αλλα αυτο δεν ειναι καταναγκην κακο.

Ενας καλος media player ειναι καλυτερος απο τους ενσωματωμενους που εχουν Samsung-LG.

Προχωράω σιγά σιγά και σιγουρεύω την επιλογή, οπότε έφτασα και στην κατανάλωση ρεύματος.
Ήξερα ότι οι plasma είναι ενεργοβόρες. Η panasonic δηλώνει 275 watt κατανάλωση, ποσό που δεν μου ακούγεται και τεράστιο. Υπάρχει περίπτωση και εδώ οι εταιρίες να μαγειρεύουν τα νούμερα, ώστε να φαίνονται καλύτερα από ό,τι είναι;

Φίλε εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα την LG 42PJ550. Έχει ενσωματωμένο USB media player και κατανάλωση 139 Watt. Τα 275 watt είναι αρκετά για σημερινή plasma. Σίγουρα υπολείπεται σε ποιότητα εικόνας της Panasonic πάντως.

Η πραγματικη μετρημενη καταναλωση gia 42" plasma Panasonic ειναι γυρω στα 180 watt...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-txp42g20-txp42g20b-20100308169.htm

Η διαφορα με μια LCD εχει υπολογιστει στα 20-30 ευρω το χρονο. Μικρη δηλαδη εφοσον η διαφορα στην εικονα με μια αντιστοιχης τιμης LCD ειναι μεγαλη.

Τίποτα λοιπόν, λύθηκε και αυτό. Άντε βρε παλιόπαιδα, με καταφέρατε!
Να τελειώσει και η ανακαίνιση και να πάω να την αρπάξω. Εκτός και αν γίνει και καμιά έκπληξη και φτηνύνει η G20 ή περισσέψουν λεφτά από την ανακαίνιση, τότε... :firstprize:

kostas5579, για εμένα το απόλυτο κριτήριο για την αγορά είναι να μου κακοφανεί όσο γίνεται λιγότερο η μετάβαση από την CRT. Μακάρι να είχε η panasonic καλό player, αλλά τί να κάνουμε...

don't worry για το player, χτύπα ένα WD TV Live, και κάνει τα πάντα.
και 1080p απροβλημάτιστα, και κανένα youtube αμα λάχει, και custom firmware για moviesheets και δε συμαζεύεται.
με 120 ευράκια κάνεις την tv σου να έχει καλύτερο player απο οποιαδήποτε στην αγορά

Τελικά ο άνθρωπος είναι αχόρταγος...
Αξίζει να δώσω κάτι παραπάνω και να πάω στην S20;..

Με λιγα λογια να βλεπεις τα τρειλερ στο κατω μερος των διαφημισεων να πηγαινουν πιο ομαλα.

Και μην ρωτας αν υπαρχουν ανθρωποι που να κοιταζουν συνεχεια τα τρειλερ γιατι υπαρχουν.:2thumb22sup:

με όλο το σεβασμό, αν δεν βλέπεις ή δεν σε ενοχλεί το judder, απλά να είσαι χαρούμενος που απολαμβάνεις την TV σου.
To να φτάνεις να λές πως το Frame Interpolation είναι για να βλέπουν μερικοί τους τίτλους στα τρέηλερ, πάει πολύ

Είμαι άσχετος με τις λεπτές τηλεοράσεις,αλλά και ΠΟΛΥ ψείρας. Είμαι σίγουρος ότι θα προσέξω την παραμικρή ατέλεια οπουδήποτε και θα με χαλάσει. Τηλεόραση δεν είχα σκοπό να αλλάξω, αλλά το μπαούλοCRT δυστυχώς δεν χωράει στα πλάνα της γυναίκας μου για το σαλόνι...
Αν περισσέψουν τα χρήματα, θα την προτιμήσω την S20, καλύτερα 100 ευρώ παραπάνω, παρά να αγοράσω κάτι με μισή καρδιά και μετά να κάθομαι και να ψάχνω κουσούρια.

Είμαι άσχετος με τις λεπτές τηλεοράσεις,αλλά και ΠΟΛΥ ψείρας. Είμαι σίγουρος ότι θα προσέξω την παραμικρή ατέλεια οπουδήποτε και θα με χαλάσει. Τηλεόραση δεν είχα σκοπό να αλλάξω, αλλά το μπαούλοCRT δυστυχώς δεν χωράει στα πλάνα της γυναίκας μου για το σαλόνι...
Αν περισσέψουν τα χρήματα, θα την προτιμήσω την S20, καλύτερα 100 ευρώ παραπάνω, παρά να αγοράσω κάτι με μισή καρδιά και μετά να κάθομαι και να ψάχνω κουσούρια.

Από την U20 καλύτερη η S20 και για μένα τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Ωστόσο αν είσαι ψείρας θα βρεις και εκεί κουσούρια. Εδώ βρίσκουν και στην VT20.

Από την U20 καλύτερη η S20 και για μένα τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Ωστόσο αν είσαι ψείρας θα βρεις και εκεί κουσούρια. Εδώ βρίσκουν και στην VT20.

Πολύ φοβάμαι ότι αυτό που ψάχνω δεν υπάρχει...Πριν από λίγο ήμουν σε μεγάλο μαγαζί και έβλεπα τηλεοράσεις. Η ποιότητα σε προβολή ταινίας ήταν από εξαιρετική (Blue ray) έως πολύ ικανοποιητική (DVD). Αλλά τα τηλεοπτικά δεν βλέπονταν για εμένα. Τρεμοπαίγματα, θολούρες, φωτοστέφανα γύρω από τα αντικείμενα, πολύ κακή κατάσταση. Εύχομαι μόνο το μαγαζί να είχε κακή λήψη, γιατί αυτό το πράγμα δεν βλέπεται για εμένα.

Tα αναλογικα ειναι βεβαια λιγο χειροτερα αλλα και παλι πολυ ικανοποιητικα αν εχεις καλη κεραια δηλαδη καμια σχεση με οτι ειδες στο καταστημα.

Λογικά θα έχω κακή κεραία. Πολυκατοικία 20ετίας με 14 διαμερίσματα...
Απλώς ποντάρω στο γεγονός ότι πιάνω ψηφιακό σήμα (Θεσσαλονίκη).

Απλώς ποντάρω στο γεγονός ότι πιάνω ψηφιακό σήμα (Θεσσαλονίκη).

Aυτο ειναι το καλυτερο.

ΥΓ. Δεν ξερω αν το εχεις ακουσει ποτε αλλα ειχαμε 2-3 μελη που δεν επιαναν τα ψηφιακα καναλια επειδη ειχαν πολυ ισχυρο σημα! Χρειαστηκε να βαλουν περιοριστη εντασης σηματος.

Και εγω δεν το ειχα ξανακουσει μεχρι προτεινος οτι γινεται αυτο.