rouvasi
New member
Είδα σήμερα στο Praktiker την LE46A789R2F που είναι και αυτή LED στα 1.749Ε και μάλιστα σε 9 άτοκες δόσεις, γνωρίζει κανείς την διαφορά τους?
Είδα σήμερα στο Praktiker την LE46A789R2F που είναι και αυτή LED στα 1.749Ε και μάλιστα σε 9 άτοκες δόσεις, γνωρίζει κανείς την διαφορά τους?
Λοιπόν, είδα και εγώ σήμερα στα πράκτικερ την 789. Μου φάνηκε πολύ καλή!
Στα μείον είναι οι ανακλάσεις (γνωστό στις σάμσουνγκ), το blooming (που δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα τελικά), και εμφανή προβλήματα στην κίνηση τα οποία δεν ξέρω αν οφείλονταν στην τηλεόραση ή στο dvd player. Πάντως μειωμένες γωνίες θέασης εγώ δεν είδα...
Γιατί την έθαψα; Είπα ότι έχει ικανοποιητικότατες γωνίες θέασης, πολύ καλό μαύρο, ανακλαστική επίστρωση, και ότι το blooming της δεν ενοχλεί εμένα τόσο. Blooming έχουν όλες οι LED, δεν είπα κάτι νέο. Επίσης, παρατήρησα κάποια προβλήματα στην κίνηση, χωρίς να ξέρω που οφείλονται. Τα είπα και αυτά :blush:Κατα τ'άλλα πολύ καλή!!! Την έθαψες...
Προβληματα στην κινηση??!!!!:huh2::shot:
Τελικά να την αγοράσουμε από το Technixx ή όχι. Το ρωτάω γιατί τέθηκε θέμα εγγύησης το οποίο, λόγο του ότι την έχω πατήσει στο παραλθόν με ενδιαφέρει πολύ
Επίσεις ας μας πει κάποιος τι σημένει παραεισαγωγή γιατί δεν γνωρίζω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.